Gå til innhold

Martin N86

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin N86

  1. Sjokkerende å se noen av disse svarene. 

     

    Kina har stjålet teknologi fra vestlige selskaper som outsourcet til Kina med deres fabrikker. Hvordan ellers tror dere kina gikk fra å plukke ris til teknologi gigant de siste 10-15 årene. 

     

    Jeg er flau over hvor mange bare ønsker at Kina skal vinne handels krigen over USA. Kina hvor de sensurerer ting. Hvor mennesker blir fengslet eller forsvinner om de offentlig uttaler seg mot regimet. 

     

    Kina har laget kunstige lave priser hvor de har kontrollert markedet for produksjon. Dette har påvirket arbeidsmarkedet i Europa og Nord-Amerika. Vi må slutte å outsource, kvaliteten er ikke blitt særlig mye bedre. Samt at dette møkka selskapet kalt Huawei har også hatt flere former for spionering i deres hardware. 

     

    Våkn Opp. 

    Alle stjeler teknologi. Apple gjør også det. De begynner med å bruke andre sine prosessorer, så skal de spare penger å tar heller å lager de selv, uten at produktet blir billigere. 

  2. Fordelen med classic er at den er lett å modde, så med en PC og en USB minnepenn så kan man åpne den og kjøre alle psx spill man vil og man kan låse opp 60hz modus så spillene går glattere. De har jo valgt å ikke skalere opp spillene for mye siden det kan gi mer glitches med mange spill. Nes og Snes er jo barnemat i forhold å pynte litt på. Men psx spill kan fort glitche med lyd og div når man prøver å kjøre de i 100fps. Så tror de har valgt rett. Men spillutvalget er det dårligste med den.

  3. Diesel er det beste alternativet for land nedover med dyr strøm. De nye ligger å cruiser i 200km/t ved 2000 rpm, og bruker knapt literen på mila ved de hastighetene. Diesel hybrid er et bedre alternativ for dem, men ikke ren elbil. Hvis de evt også kan bruke hybrid systemet for å få raskere driftstemperatur og raskere varmt partikkelfilter kan de også få ned forurensning ved kald motor. Men en dieselhybrid som kommer 6 til 10 mil på en lading holder jo for pendling og vil drastiskt få ned forurensningen uten at man er avhengig av å stoppe på alle burger King for å lade på en langtur.

    • Liker 3
  4.  

    Ser ikke hvorfor tyskere og andre europeere skal velge denne over en billigere Audi A6 med 3 liter diesel eller bensin som lett gjør over 200 på autobahn og kommer tidligere frem. Eller en brukt Audi rs6 i Tyskland er jo også billigere.

    Fordi 3 liter diesel? Tørste greier.

    Neida, diesel er ihvertfall under literen på mila. Med 80 liters tank så kommer man fint 1000km selv på autobahn med snittfart på 150km/t. Også er strømmen nedover Europa mye dyrere. Har man råd til en Tesla eller Audi til 80.000 euro, så er man rik. De fleste i Europa kommer fortsatt til å kjøre fossiler som er langt billigere å kjøpe enn elbil.

×
×
  • Opprett ny...