Gå til innhold

Mirsad Dedic

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mirsad Dedic

  1.  

     

    I de fleste tilfeller blir bildene fra Galaxy A9 gode, men den er mer utsatt for bevegelsesuskarphet og bildestøy innendørs enn sine storebrødre S9 og Note 9. Så om du tar mange bilder inne og på kveldstid er det bedre å se til telefonene som har færre, men bedre kamera enn denne.

    Har dere sammenlignet samsung note 9 mot A9?

    For ganske utrolig hvor dyre samsung mobiler er, Skulle tro Xiaomi Mi A2 Blue 64GB havner i samme ytelseklassse og den koster ca halvparten. Kan dere forklare hvorfor samsung er så dyre?

     

    Xiaomi Pocophone F1 Black 128GB6.18" IPS, 12MP+5MP, 6GB, 128GB, Snapdragon 845, Dual-SIM, microSD, BT5, USB-C, Android 8.1 (Oreo)

    er nok bedre kjøp i 4000 kr klassen.

    Samsung er så dyre fordi mennesker generelt er lettlurte. Samsung er på ingen måte bedre enn xiaomi eller oneplus tvert imot, men Samsung er et stort firma og har eksistert veldig lenge og derfor kan de utnytte markedet fordi folk har alltid trodd at det dyreste er det beste og dermed blir de lurt om og om igjen og dette utnytter store firmaer som samsung, apple osv. også har det noe med status å gjøre hvor mye en bruker på telefonen. Uansett hvor dritt en samsung er så er det populært å nevne at min telefon koster 10 000 kroner ?

  2. 6000 kroner ?

    Samsung har alltid lurt kundene sine med overprisede dritt telefoner men denne tar kaka. Du må være orntlig blåst i hue hvis du betaler 6000 kroner for dette søppelet. For 6000 kroner kan du kjøpe flaggskipene som xiaomi mi mix 3 og oneplus 6T som knuser samsungen i alt som er. Det er navnet som selger samsung telefoner og ikke kvaliteten men folk er som sauer, alle skal følge hverandre uansett.

  3.  

    Andre bilprodusenter skal få kjøpe seg inn på ladenettverket, men de skal ikke få lade bilene sine?  :hmm:

    Hvis bilprodusenten inngår avtale med Tesla og betaler for det, kan bilene av det merket bruke Tesla sine ladestasjoner. Foreløpig har ingen inngått slike avtaler. 

    Har du lest teksten i det hele tatt?? Tesla direktør sier selv at ombyggingen av superchargere settes i gang om relativt kort tid så ja det betyr at andre vil være i stand å lade på tesla sine superchargere og ja det blir ikke gratis men så er det ikke gratis for nye tesla kunder heller så det skal ikke være noe problemer med dette. Du betaler, du lader, simple

    • Liker 1
  4. Vurderte denne , huawei p 20 pro og oneplus 6.

    Men endte opp med lg v 30 og angrer ikke , har hadd samsung s7 edge , s8 + , s9 og note 8 , iphone 6s + iphone 7 + og iphone 8 plus og mange fler. Den som har imponert mest her er lg v 30 , ganske undervurdert smart tlf anbefales.

     

    Så mao du var ikke ute etter mest for pengene telefon men bare en telefon uansett pris? Xiaomi og Oneplus er mest for pengene premium telefoner. Om du gidder å betale 9000 for en LG så burde egentlig ikke denne artikkelen ha noe å si for deg.

  5. Nå er da Xiaomi mi mix 2S raskeste tlf på markedet sett på antutu score.

    277 000 antutu score, bedre enn Oneplus 6, S9+ og iphone X, og denne tlf koster halve prisen av s9

     

    Ifølge gsm arena så er antutu score på mi mix 2s 270 461 og ifølge gizmochina ligger oneplus på 276 510. Det er de to sidene som er mest pålitelige når det gjelder kinesiske telefoner så oneplus slår mi mix 2s og oneplus koster også 1500 mindre og har bedre specs enn mi mix 2s

     

    https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9067&sSearch1=&sSearch2=&idPhone2=9109

    • Liker 1
  6. Minnekort, ip sertifisering, middels kamera what a load of horseshit.

    Kamera i min oneplus 5T tar mye bedre bilder enn kona sin S8 dette har vi testet sammen og sammenlignet.

    Minnekort? Seriøst? Hva skal du med minnekort med en 256 gb intern minne? Er det Nasa sitt spaceprogram du skal lagre på telefonen? I dont think so. IP sertifisering? Skal du dusje og bade eller svømme med den? Den tåler vann og det er det som er det viktigste.

     

    Følelsen av flyt og at mobilen aldri stopper opp er svært sterk med OnePlus 6. Her går det meste som et olja lyn.

     

    Ser du på ytelsgrafen vår på side 2 ser du at det ikke er noen andre Android-mobiler som yter like godt som OnePlus 6.

    Her har du det viktigste i en mobil telefon og dette slår ingen oneplus på så enkelt er det.

    • Liker 4
  7. Jeg forstår ikke hvorfor sier alle at kamera i g5 plus er god. Jeg har g5 plus som min back up telefon i tilfelle min oneplus gud forby må repareres en eller annen gang og jeg syns kamera er veldig dårlig og jeg må undestrekke at det er det eneste som jeg syns er dårlig på denne telefonen. Resten sfeks performance med å bla gjennom menyene går kjemperaskt og uten stans i det hele tatt, fingeravtrykk respons, surfing og alt annet

    er fantastisk bra faktisk og bedre enn i mange dyrere telefonene jeg har hatt.

    • Liker 2
  8. Håper at de åpner for shipping generelt nå til og fra Norge, slik at jeg kan få sendt inn min OnePlus 5T slik at de kan fikse 1080p Netflix. Per nå er det bare 480p på den, og det er krise.

     

    Har sjekket drm og det er fortsatt security level L3 til tross for oppdateringen så fortsatt ingen 1080p ☹️ men ser på nettet at det er gratis å sende telefonen inn og at du skal ha den tilbake på 5 dager.

  9.  

    Og kjent LG stil så kommer det nada oppdateringer til mobilen? Nei, da blir det helle OnePlus eller Nokia

    LG er ikke best til å sende oppdateringer, men blitt bedre opp gjennom årene. HTC og OnePlus er faktisk 'værsting' på å rulle ut oppdateringer.

     

    https://itavisen.no/2018/03/01/sa-raske-er-mobilprodusentene-med-a-sende-ut-oppdateringer/

     

    "Nederst på skalaen finner vi selskaper som OnePlus og HTC som kan bruke måneder på å oppdatere den første enheten og flere kvartaler på å oppdatere samtlige."

     

    Min oneplus 5t fikk 8.0 oppdatering lenge før samsung fikk den og på mandag fikk jeg 8.1 oppdatering. Bare tull det der.

  10.  

     

    Og kjent LG stil så kommer det nada oppdateringer til mobilen? Nei, da blir det helle OnePlus eller Nokia

    LG er ikke best til å sende oppdateringer, men blitt bedre opp gjennom årene. HTC og OnePlus er faktisk 'værsting' på å rulle ut oppdateringer.

     

    https://itavisen.no/2018/03/01/sa-raske-er-mobilprodusentene-med-a-sende-ut-oppdateringer/

     

    "Nederst på skalaen finner vi selskaper som OnePlus og HTC som kan bruke måneder på å oppdatere den første enheten og flere kvartaler på å oppdatere samtlige."

    Min HTC U11 fikk Android 8 leeenge før for eksempel Samsung, så det der får jeg ikke til å stemme.

    Min oneplus 5t fikk 8.0 oppdatering lenge før samsung fikk den og på mandag fikk jeg 8.1 oppdatering. Bare tull det der.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...