Gå til innhold

Per Thore

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Per Thore

  1. Sier jo den kan dra 36 ton i artikkelen. Antar jo at dette er i tilleg til egenvekt.

     

    Den er nok bergnet på amrikanske motorveier som er noe mindre svingete og ka holde en gjevnere fart enn i norge ( dog vi trenger bedre motorveier )

     

    Men om du kan lade til 80% på 30 min og det er ladere på truckstops burde bateriet fint holde en hel arbeidsdag for langtransport. Om det er ladere alle plasser en sjåfør tar hvilepausene sine.

     

    36 Tonn er totalvekta i USA. Men, alt blir bestandig veldig unøyaktig når journalister lager innlegg om saker de ikke har peiling på. Med 14tonn mere lass faller nok rekkevidden betraktelig. Dere som har el bil erfaring. Hvor langt kommer dere med en vanlig tesla dersom dere drar en henger på 1,5 tonn ? Vanlig rekkevidde er ca 40 Mil ?
    • Liker 1
  2.  

    Denne går på amerikansk kulllraft?

     

    Ja på samme måte som drivstoffet i en V12 scania drives av diesel som er produsert av amerikansk kullkraft mener du? 

    Scania V12 , hvor tar du det fra . Og diesel er ikke produser av kullkraft. Derimot så blir det aller meste av elektrisitet i verden produsert ved hjelp av kull og olje. Derfor anses elbiler i resten av Europa som miljøverstinger . Norske tesla biler har ett utslipp på 1,2 kg CO2 PR km pluss en hel del andre mindre morsomme gasser og partikler. Fordi, den elektrisiteten de fyller sine batterier med, ville ellers ha blitt eksportert til Tyskland , som dermed kunne ha fyrt litt mindre i sine kullkraftverk . Forøvrig en scania V8 730 hk med ett dreiemoment på 3500 nm. Har ett utslipp mangt under dette selv med 50 tonn totalvekt , utslippet ligger på ca 0,5 kg PR km. Og nitrooksyden er der ikke lengre.
  3.  

    Hvis man drar disse konseptene langt nok kan vi snart bare overlate alt av jobb på alle felter til maskiner. Så ender vi mennesker opp med borgerlønn hele gjengen...det blir nok "stas"! :-|

     

    Sant, hvis det blir mange nok av firmaer som eliminerer ansatte, hvordan skal de klare å selge sine varer/tjenester til folk som ikke har penger/interesse?

     

    Det tvinger jo samfunnet til å reevaluere visse "viktige" verdier, slik som det er nå bør en ha jobb, kone/mann, barn, husgjeld, uten disse er en verdiløs og fortjener all mulig ulykke.

    Dagens samfunn er bygget opp rundt gjeldspenge ordningen . Den dagen verdens borgere slutter å ta opp lån, da kollapser også vårt finanssystem. Så den dagen de aller fleste havner på borgerlønn, uten mulighet til å betjene gjeld. Ja, hvor skal da finanseliten som styrer verden få sine inntekter. Ser ut til å bli dårlige tider for lord Rothschild og gjengen. På den annen side så er de mulighetene denne nerden sier disse bilene åpner for bare helt tullete. Selv i dag går det masse lengre ruter nattestid fra og til alle norske byer , terminaler, byggeplasser , butikker , lagre, fabrikker osv. De aller fleste av disse leveransene har ikke tid til å stoppe for å lade. Varene skal frem på klokkeslettet. Fiske ekspress bilene til Europa må snu med lasten dersom de er bare noen minutter for sent . Dersom transporten har tatt for lang tid , regnes ikke lengre varene som ferske. Gjør seg da med flere lade stopp underveis. Videre så får disse bilene utrolig sakte, selv med lite lass. Og vill bli til stor hinder i trafikken. Dagens lastebiler har 600/700 hester og ett dreiemoment på 3500 newton meter. Det hjelper ikke med allverdens hester dersom det ikke finnes noe dreiemoment . Noe det ikke går å få ut av en dildo motor, uten å gi den så mye strøm . Så dagens tesla hadde kommet er par mil med sin batteripakke på nær ett tonn. Nei, dessverre. El biler går bra for personbiler. Til tyngre transport trenger de fortsatt å foreta noen månelandinger. Med agens teknologi spiser batteriene opp alt for mye av nyttelasten. Noe som igjen fører til flere biler på veiene, som på toppen av det hele ikke klarer å golde følge med den øvrige trafikken.
  4. Alle her som ikke ser utfordringene ved Apple sin "teknologiske" utvikling, som går mer og mer over mot total overvåking. Som ved denne faceid Fks , nå vet de ikke bare hvor din telefon er men, nær 100% sikkert at det er deg også. Bill Gates er en farlig mann. Frimurer , zionist og globalist med alle sine stygge uttalelser mot menneskeheten. Som åpenlyst har innrømmet at hans vaksinasjons program gjennom hans venner og trosfeller i FN . Ikke er annet enn ett våpen for å få ned antall mennesker på jorden . Som han selv sa 500 millioner er mer enn nok. Mao 7 milliarder mennesker skal fjernes.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...