Gå til innhold

djrack

Medlemmer
  • Innlegg

    206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av djrack

  1. Hei,

     

    Vi har nå kjøpt oss en russebil, Chevrolet Van G20, og ikke alt er som den skal (selvom den ble eu-godkjent i år og er helt fin å kjøre).

     

    #1. Drivstoffmåler (problem)

    Ja, i følge forrige eieren er drivstoffmåleren (diesel) gåen. Den sto på fult da vi kjøpte den, men vi fylte opp for 400kr så kan vel tenkes at den ikke var helt full.

    Hva burde vi se etter for å få fikset feilen? Eller er dette noe som en mekaniker helst burde ta seg av?

    Av naturlige årsaker ønsker vi å fikse så mye som mulig selv.

     

    #2. Flytte seter? (spørsmål)

    Okei, så det er fire kapteinskoler og en sofa, hvor sofaen er baki. Men mellom de fire kapteinstolene er det ganske god plass, og vi ønsker derfor å flytte stolene som er vendt mot kjøreretningen nærmere innpå kapteinstolene forran så vi får bedre plass. Hvordan gjøres dette ordentlig?

     

    #3. Servooljebeholder er lekk! (problem)

    Er dette enkelt å fikse kun ved å bytte den ut? I så fall, er det en standardstørrelse, eller er beholderne forskjellig, i så fall hvilke passer til Van G20?

     

    #4. Fikse CD-spilleren (problem)

    Så vi tenkte vi skulle prøve CD-spilleren for første gang, noe som resulterte i at "coveret", altså den delen av CD-spilleren hvor man trykker for å bytte sanger osv. datt av, mens resten av spilleren datt ned i kammeret den var i fordi den ikke var festet ordentlig. Hvordan kan denne festes? Virket ikke som at det var noen ordentlige fester der heller, mtp. hvordan den bare datt fra hverandre. Ikke er det lett å få den ut av kammeret heller.

  2. Hei,

     

    Får til helgen besøk og tenkte jeg skulle lage noe fancy drinker til de som kommer. De liker ikke vin, så da søkte jeg opp andre ting og fant for eksempel cosmopolitan som de selv også ønsket. Jeg kan bare kjøpe opp til 22%, og lurer derfor på om det er noe jeg kan bruke i det utvalget for å lage noe ala cosmo, eller noen andre morsomme drinker?

     

    Takk!

  3. Hei,

     

    Vi har nå endelig funnet en russebil vi vil kjøpe, og vi skal dra og prøvekjøre den så fort vi har muligheten.

    Det vi planlegger er da å kjøre russebilen på prøveskilter hjem til der den skal mekkes på, MEN; bilen har "defekt"/knust sidespeil og knust baklys på venstre side så vidt jeg vet.

     

    Har vi da lov til å kjøre denne i det hele tatt?

     

    På Vegvesenet sine sider står følgende:

    Det er førerens ansvar at et kjøretøyet er i forsvarlig stand når det brukes med prøvekjennemerker.

     

    Er den i forsvarlig stand? Om ikke vi kan kjøre den kun med prøveskilter, er det mulig å ta kontakt med Vegvesenet/politiet og be om tillatelse til å kjøre den?

     

    Vi skal fikse både speil og baklys, men det må vi gjøre her vi bor.

  4. Hei!

    Jeg har sett (vært) på en del av demonstrasjonene mot Israel/for fred i Oslo, og har et spørsmål.

    Om jeg vil ta bilder av det som foregår, men vil helst ikke bli gasset ned av politiet slik som mange blir, burde jeg da skaffe meg en slik (neon)gul vest som mange av pressefotografene går med?

    Har jeg lov til å kjøpe meg en slik vest med påtrykk "PRESS(E)" bakpå, selvom jeg ikke er pressefotograf? Om det ikke er lov, kan jeg da bare si at bildene vil gå ut på en blogg som jeg har, e.l?

     

    Vil ta bilder, men ikke få tåregass i ansiktet :)!

  5. I går lastet jeg ned Visual C# 2008 Express, og har siden det prøvd å få det til å funke.

    Hvis jeg prøver å lage et nytt prosjekt, la oss si "WindowsFormsApplication1", så vil jeg med en gang få opp følgende feilmelding:

    Registry Access is Not Allowed

    Jeg har funnet mange "fixer" på dette via Google, men ingen av de har hjulpet for meg. Alle innebar å kjøre en fil ved navn fix.bat i samme mappe som "subinacl.exe", et verktøy fra Windows. Fix.bat skulle inneholde koder som skulle fikse på rettighetene til de forskjellige gruppene på dataen.

    Ingen av de kodene/linjene jeg har funnet, har fått Visual C# til å funke for meg.

    Har noen noen andre idèer?

     

    Brukeren jeg sitter på har administratortilgang.

  6. Nå står det Skjermadaptere, men jeg regner med at det er det samme. Gikk ikke an å rulle tilbake driverne. Får starte opp i sikkerhetsmodus med nettverkstilkobling, og laste ned en eldre versjon av driveren :).

    ________

    EDIT:

    Nå funker alt igjen!

    Måtte inn i sikkerhetsmodus, laste ned den nyeste driveren til skjermkortet mitt for så å gå inn i Enhetsbehandleren og velge "Oppdater driver ...". Da fant den en driver fra 2007, og den funker perfekt!

  7. Min Dell XPS 420 starter opp som normalt, men når den kommer til det punktet hvor jeg skal logge inn på brukeren min, blir skjermen svart og det kommer opp følgende beskjed: "Auto Detect(Digital Input). Entering power save". Jeg har prøvd å slå av og på dataen, men ingenting funker.

     

    Jeg installerte driveren herfra, da GTA IV "bugger" seg;

    http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=385564

     

    Jeg har skjermkortet: NVIDIA GeForce 8600 GTS

     

    Noen som kan hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...