Gå til innhold

dj_bajs

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dj_bajs

  1. Noen som vet om objektive tester av AMD Turion64 cpu'ene? De jeg har sett har ikke vært særlig overbevisende for at jeg skal velge en Turion64 cpu. I og med at lappisen min skal kjøre liunx har jeg lyst på en 64bit cpu, men vet ikke om det har særlig hensikt hvis cpu'en likevel ikke scorer særlig høyt...

    Siden jeg skal kjøre linux er det også et must at lappisen er utstyrt med nvidia skjermkort, trenger ikke være all verdens...

    Jeg setter ikke noe krav til batteritid. Den kommer til å være i nærheten av en stikkontakt hele tiden... Jeg setter heller cpukraft foran!

    Skjerm er viktig, jeg kommer som sagt til å kjøre linux på den, så spill er utelukket. Film og multimedia, samt webutvikling og generelle driftsoppgaver er hovedoppgavene. 15,4" wsxga er ønskelig (eller bedre).

    Jeg har i skrivende stund ikke tenkt å bruke mer enn ca 15k på ny pc. Hva som finnes på markedet avgjør om jeg må spe på litt eller får penger til gode. :)

    Ønskelig at pc'en ikke støyer så alt for mye. Enkelte laptoper jeg har hatt, støyer så mye at det er vanskelig å konsentrere seg om det arbeidet man egentlig holder på med.

    Maskinen må gjerne være utstyrt med innebygget webcam. (Jada, jeg har merkelige systemkrav!!! :)

    Kommer ikke på mer i farten, bortsett fra at jeg ble VELDIG skuffet over review'en av Asus A6K maskinen. Hadde det ikke vært for støyen hadde det vært et sikkerstikk!!! Kanskje Knut (var det ikke deg som testet maskinen?) kan kommentere det noe mer? Dessuten har jeg sett på Ferrari 4000, fristende, men den har Ati skjermkort, noe dyr, og ikke innebygget webcam.

     

    Til slutt, om jeg likevel skulle bestemt meg for A6K, noen som vet når den kommer for salg?

     

    Mvh Jørn

     

    EDIT: Dette innlegget er skrevet av tazmaniac, jeg er på ferie til svigers, og ble autoinnlogget av svogern min... :)

×
×
  • Opprett ny...