Gå til innhold

memotional

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av memotional

  1. 97% er ikke trukket ut av luften.

     

    Det gjelder klimaforskere som faktisk er aktive innenfor temaet.

     

    Andre tall får man med andre spørsmål enn "Er mennesker bidragende til global oppvarming" -- og ved å inkludere rapporter som ikke gir noen definitivt konklusjon, på grunn av tvetydige resultater, som "Nei".

     

    Det hele baserer seg på en undersøkelse av 11,944 rapporter -- den største konsensusundersøkelsen som faktisk har blitt gjort.

    http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/8/2/024024/pdf

     

    Her er en blogger fra Forbes sin liste over rapporter om temaet:

    ritchie-2_121416.jpg?width=960

     

    Den største undersøkelsen som har blitt gjort viser 97% enighet om at klimaforandringene er menneskeskapte.

     

    Konsensusrapporter slik som den som viser 84%, på motsatt side, stiller spørsmålet:

    "How convinced are you that most of recent or near future climate change is, or will be, a result of anthropogenic causes?"

     

    Som krever at man mener at mesteparten av global oppvarming er menneskeskapt -- ikke bare at mennesker er en bidragende faktor til global oppvarming.

    https://www.hzg.de/imperia/md/content/hzg/zentrale_einrichtungen/bibliothek/berichte/hzg_reports_2014/hzg_report_2014_4.pdf

     

    En undersøkelse som spør 171 aktive klimaforskere om deres posisjoner viser 100% konsensus for at mennesker er primær- eller sekundærårsaken til global oppvarming, og ingen av disse aktive klimaforskerene mener at mennesker er lite eller ikke delaktig i den globale oppvarmingen.

     

    Q1.jpg

     

    Det er også interessant å se hvordan mennesker som ikke jobber med klima, tror at forskerene som jobber med klima er betraktelig mye mindre sikre enn det de faktisk er:

    Øynene på bildet over er hva andre vitenskapsmenn og interessenter (politikere og akademikere) forventet at ekspertene skulle svare.

    Mer om Vision Prize undersøkelsene:

    https://www.skepticalscience.com/vision-prize-results.html

     

    Når vi ser på hvor involverte forskerene er innen klima, så viser det seg også at de som faktisk driver med mest og best forskning innen temaet er mer enige i at global oppvarming er menneskeskapt enn dem som arbeider mindre:

     

    poll_scientists.gif

    http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1029/2009EO030002/epdf

     

    ...

     

    Sånn.

     

    Vitenskapsbenekterene og klimaskeptikerene kommer til å tro at de faktisk har "debunket" dette -- men de er som kyllinger som spiller sjakk.

    De bare tråkker på bordet og sparker bort brikkene, og tror de vinner;

    Poster lenker til youtube-videoer og stiller spørsmål som allerede er besvart, eller spørsmål som ikke betyr noenting, eller lister uvitenskapelig propaganda fra tvilsomme kilder med agendaer -- andre agendaer enn vitenskapen, som har som mål å fortelle sannheten.

     

    De er politikere som fronter dette, og enorme pengesummer har allerede blitt brukt på.. ingenting.

    Uansett hvor menneskeskapte klimaforandringer er, så er ikke viljen til stedet fra politisk hold til å gjøre noe med det. Kanskje fordi EU trenger shippingen sin. Gudene veit, men en ting er sikkert, politikere er eksperter til å kreve inn penger til godtgjørelser som aldri blir overholdt.

  2. Tenker du på Trump,

     

    Det er fordi populismen vant over korrupte politikere, ikke Trump, men valget AV Trump var seieren, vi som folk i verden klarte for første gang utenom Brexit å forkaste systemet som bygger korrupsjon og ødelegger for fattigfolket ved å velge inn en representant som eliten ikke kan fordra.

     

    Det er utrolig Marxistisk (ikke pseudomarxistisk), det er utenkelig innenfor det kvelende rammeverket av EU byråkrati.

×
×
  • Opprett ny...