Gå til innhold

Sjokosaus

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjokosaus

  1.  

    Noe som Note8 har hatt i 1 år....

    Hadde s7 og så note 8, hadde veldig dårlig kamera, i hvert fall portrett modusen/bokeh effekten.

     

    Hjelper ikke at andre har det hvis det blir gjort dårlig. Akkurat som faceid kopien samsung har, den er jo helt elendig når jeg testet den, ble det litt mørkt så funket den ikke.

    Faceid kopi? Android har hatt face scanning i flere år. Samsung er såvidt de eneste med iris scanning som blir brukt i inteligent scan. Tøv å si at Note8 har veldig dårlig kamera...

  2. Syntes det er tåpelig av Musk å sammenligne Model 3 Performance med BMW M3, han lyver på høyeste nivå. Jeg tviler ikke på at den ville være raskere 0-100kmh, men fra 60+ vil den ikke ha sjanse, og det at den har bedre kjøreegenskaper en M3, en bil utviklet av et selskap med over 70 års erfaring i motorsport? hahah, vekt lavt nede er ikke alt Musk, alt Model 3 P er over en vanlig Model 3 er en ekstra motor, understell er nok helt identisk ettersom jeg tviler Tesla har ressursene til å utvikle en ny bil igjen, for å sammenligne er ikke M3 samme bil som 3 Serie, de deler kanskje samme kropp men alt av understellet er utviklet for banekjøring, motoren også. Det er garantert at batteriene kommer til å overopphete sammen med motorene etter en kort stund med bremsing og så full guffe igjen. La meg gi deg et eksempel, en P85D er 1 minutt tregere enn F80 M3, den er også 16 sekunder tregere enn en 20 år gammel E36 M3 rundt Nurburgring. Og som om de som er på jakt etter en M3, C63 eller annen sportsbil er IKKE de samme folka som ville kjøpt en Tesla.

    • Liker 1
  3. Fortjener ikke en 10 men heller en 9. Den har ikke den beste skjermen, Note 8 har høyere resolusjon og høyere lysstyrke. Dere nevnte at Note 8 har lite intern lagring for så høy pris men dere nevnte ikke dette her selv om den er dyrere. iPhone X har også bare IP67 og ikke IP68, "notchen" har problemer med å fungere med apper som ikke enda er tilpasset, og den kommer til å være et problem selv ut i fremtiden. Dette her syntes jeg var dårlig av dere.

    • Liker 1
  4.  

    Håper den kommer til Norge denne gangen

     

    Du kan jo bestille nærværende pixel på google store.... Mener også å ha sett den hos noen leverandører.

    Da tar du helt feil, Pixel ble aldri lansert i Norge og er IKKE tilgjengelig via Google Store her i Norge. Den eneste muligheten er enten å kjøpe den i de 5 landene den ble lansert i eller kjøpe den fra de veldig få butikkene som selger den for en god mark-up, og det bare 2 som selger den tror jeg.
×
×
  • Opprett ny...