Gå til innhold

Doomcock

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doomcock

  1. Heisann

     

    Dette hørtes meget interessant ut for min del! Jeg spilte en del WOW vanilla og også litt TBC, men la opp da RL innhentet meg med utdanning, jobb og i senere tid samboer. Nå for noen uker siden bestemte jeg meg for å kjøpe WOTLK for å levle characterene mine opp til 80 for så å kjøpe Cata og begynne å spille litt der.

     

    Jeg er også skiftarbeider. De dagene jeg jobber tidlig så er jeg som regel opptatt på ettermiddagene med andre ting som dame/trening/sosiale ting osv. Spillingen min vil dermed i stor grad begrenses til formiddagene de dager jeg jobber sent. Jeg så derfor for meg at jeg ikke kom til å få sjansen til å raide noe særlig, men holde meg til heroics, PUGs eller PVP.

     

    Jeg er veldig interessert i å joine et guild som fokuserer på å raide fra 10-13 (helt perfekte tider for min del) og om det er mest nordmenn så er det jo bare en bra bonus!

     

    Jeg spiller horde på Hoamarush (EU-PVP.) Har for tiden en lvl 80 Tauren Warrior, og levler en Orc Hunter (71) og en Tauren Druid (73.) Håper å slippe å skifte faction/server, men om det er det som må til så vil jeg vurdere det.

     

    PM hvis det er noe mer du lurer på/vil snakke om.

     

    Håper dette passer for flere stk så det er mulig å få igang et slikt prosjekt! Det er ikke noe must for meg at det må være et norsk guild heller, så det er absolutt mulig å rekkrutere internasjonalt!

     

    MVH

  2. Ifølge Nokia skal denne være i butikkene nå. Det ser jo ikke ut som noen av de norske nettbutikkene har den inne så det er nok i beste fall noen som har vært litt raske med en pressemelding her. Håper iallefall dette endelig betyr at den er på tur ut til butikkene og at det bare er snakk om noen dager igjen nå. Jeg, som mange andre, begynner å bli utålmodige nå!

     

    kilder

     

    http://dailymobile.se/2009/11/16/nokia-e72-in-stores-now/

     

    http://www.nokia.com/press/press-releases/...?newsid=1355243

  3. Ja, sånn rent bortsett fra at han ikke dømte på Evras viljehands.

     

    Evra står med høyre side mot dommeren og handser med venstre arm så det er ikke rart at dommeren ikke ser det. Linjedommer burde derimot ha sett det, og det var et klart frispark. Er litt uenig i at det er viljehands, for meg ser det mer ut som Evra ikke rekker å få ned armen men jeg er vel kanskje inhabil i saken =)

  4. Hei

     

    Jeg har tilsvarende problem med min G5 mus. Etter siste windows update oppfører den seg utrolig irriterende. Hvis jeg prøver å bevege den i en rett linje rett mot meg eller rett fra meg (vertikalt på skjermen) så hakker den utrolig masse. Musepekeren beveger seg sikksakk fra side til side. Jeg har prøvd å sett etter den instillingen dere nevner i control panel -> mouze -> pointer options, men jeg kan ikke finne den. Har også lett i Set Point.

     

    Er det noen som kan hjelpe meg å finne den? Har ikke klart å finne noe "Logitech Control Panel" bare det vanlige i windows, eller setpoint.

     

    mvh

     

    edit: tror forresten jeg fant den i set point, men det hjelper ikke uansett om jeg har den checked eller unchecked. noen som vet hva det kan være som er feil?

  5. HP nx9420 blir ekstremt varm og får grafikkartifacts

     

     

    Heisann, jeg plages med min bærbare pc og håper at noen kan hjelpe meg litt

    PC er en ett år gammel HP nx9420 core duo, 1GB ram, ATi x1600 mobility.

     

    Problemet er at PC-en min blir veldig varm både under lett og tung bruk. Når jeg spiller spill så blir maskinen utrolig varm, så varm at jeg har problemer med å holde hånden inntil den på undersiden og det er helt uaktuellt å ha den på fanget. I tillegg så får jeg artifacts, altså snodige grafikkfeil, og fpsdrop. Det rare er at disse artifactsene ikke er konstante. det virker som PC-en hopper mellom to forskjellige moduser. først kan alt være normalt, så blinker det i skjermen og da går fps ned og grafikken blir rar. dette kan vare en stund, så blinker det igjen og ting blir normale igjen. Det er ikke noe spesiell frekvens på denne hoppingen frem og tilbake, men det kan virke som det blir hyppigere og lengre feilperioder jo lengre jeg spiller, altså jo varmere maskinen blir. Maskinen blir også fort varm selv om jeg bare surfer eller ser på film, og viften går så og si hele tiden på fullt. Den bråker og det er selvfølgelig irriterende. Maskinen blir ikke kald igjen heller, lar jeg den stå i skrivebordmodus uten en eneste applikasjon gående så tar det oppimot en time før den blir kald nok til at vifta roer seg ned.

     

    Feilene utarter seg litt forskjellig fra spill til spill. I World in Conflict ble det striper over hele skjermen og spillet hakket kraftig da "feilperioden" sto på, mens spillet gikk helt knirkefritt mens PC-en opererte som normalt. I World of Warcraft er det bedre, her bare dropper fpsen fra stabile 60 til stabile 20 når feilen oppstår.

     

    Jeg er selvfølgelig klar over at bærbare PC-er blir varme, og da særlig skrivebordserstattere med kraftig prosessor og grafikk. men jeg har en kompis som har helt identisk maskin, og hans er dønn stabil og mye kjøligere med tilsvarende workload. hans vifte går skjelden eller aldri, mens min går hele tiden. nå mens jeg skriver dette så går vifta for fullt, og jeg har akkurat slått på maskinen.

     

    Maskinen min har ikke vært som dette hele tiden. Da jeg kjøpte den virket den veldig bra i alle spill, den ble selvfølgelig varm, men ikke så varm som den blir nå, og det var aldri slike feilperioder som jeg har nå.

     

    Det jeg lurer på er hva dette kan være. Er det hardwarefeil? eller kan det være softwarerelatert? Når det gjelder drivere så har jeg installert de nyeste som er å oppdrive. Det som er tingen er at jeg kan ikke bruke ATi sine grafikkdrivere da HP lager sine egne grafikkdrivere for maskinen. disse blir ikke oppdagert like ofte som ATi sine og jeg har mine tvil om hvor gode de er :S (noen som har erfaring med dette?)

     

    håper på hjelp! mvh.

  6. Kan vel diskuteres om det var i en skoletime, men det var iallefall i skolesammenheng. Klassen var på skoletur til England for å treffe en engelsk skoleklasse som hadde vært med på et brevvekslingsprosjekt i engelsktimene. Elevene i klassen skal pressentere seg for den engelske klassen og Randi roper ut med et glis om munnen "Hello evryone! I'm Randy!" Ble ganske god stemning da ja =)

  7. Yay! I dag fikk jeg en finfin folder i posten. Enda jeg har klistremerke på postkassen som reserverer meg mot uadressert reklame og alt. J

    Haha, for et sammentreff! Jeg fikk dette i posten i dag jeg òg! Hadde også tenkt å spørre om det er lovlig å dele ut slikt når jeg ikke ønsker uadressert reklame.

    9190118[/snapback]

     

     

    Jeg har for tiden sommerjobb i posten og kan kaste litt (guddommelig?) lys på hvorfor dere har fått denne brosjyren til tross for at dere har reservert dere mot reklame. Svaret ligger enkelt og greit i en genial liten formulering om hva som er reklame og hva som er informasjon. Kort forklart er det mulig å få denne type skrifter som ikke representerer en butikk eller lignende og ikke har som hovedformål å selge noe (kan vel mildt sagt diskuteres i dette tilfellet) klassifisert som informasjon og dermed få benyttet postens alldistrubasjon. Da omgår man reklamereservasjoner til stor irritasjon for alle som ikke er interresert i dritten, og tro meg, til enda større irritasjon for postbudene som må bære det rundt.

     

    Ellers kan jeg si at jeg leste igjennom det mens jeg sorterte posten, og ble i likhet med de fleste her sjokkert og underholdt av førsteklasses svada. Man må for min del være så religiøs en bare vil, men å gi ut denne typen skrifter er i mine øyne forkastelig. Særlig når man ser på noen av de tingene forfatteren prøver å få folk til å tro.

     

    -mvh

  8. Heisann =)

     

    jeg har null peiling på C++ eller programmering, men veldig lyst på en X-box 360 til jul! Så jeg lurer derfor på om det er noen av dere som har peiling og lyst å hjelpe meg litt?

     

    Oppgaven er som følger:

     

    ”Hva er formålet med funksjonen foo? Kan du med maks 5 setninger forklare både hvordan og hvorfor funksjonen foo fungerer for dette formålet?”

     

    static boolean foo(int N) {

    int i=0;

    int M=(int)N/6;

    while (i<M) {

    if (bar(N)) {return false;}

    N+=2*++i-1;

    }

    return true;

    }

     

    static boolean bar(int N) {

    int i=0;

    while (N>0) {

    N-=2*++i-1;

    }

    return N==0;

    }

     

     

    Dette er som gresk for meg =) så om noen har lyst å hjelpe meg litt blir jeg gla!

     

    Om dere derimot oppdager at dere kan dette og vil svare, men ikke minske vinnersjansene med å hjelpe andre er linken til oppgaven her:

     

    http://salg.hardware.no/Fast/

     

    uansett! takk for eventuell hjelp =)

     

    og God Jul til alle =)

     

    mvh :)

  9. Hei.

     

    Jeg slo av maskinen for å installere et trådløst nettverkskort. Da jeg slo den på fungerte ikke windows. Jeg formaterte partitionen, men da windows startet opp fungerte ikke musa(Logitech G5). Jeg installerte musdrivere, men den reagerte fremdeles ikke.

     

    Gikk inn på mus egenskaper i kontrollpanel, men driver ruten er tom. Det går ikke an å trykke på "feilsøking" eller "egenskaper".

     

    Hovedkortet mitt er "K8T Neo2 FIR" og jeg finner ikke USB 2.0 driverene til den. Har letet inne på www.msi.com, men når jeg lastet ned .zip filen med usb 2.0 drivere, var det bare en link til SP1 + USB 2.0 drivere. Jeg har ikke internett enda, så det er ikke mulig.

     

    Har fått et tips om å oppgradere biosen, men er ikke sikker på hvordan.

     

    Er det noen som har hatt dette problemet, eller vet hvordan jeg skal fikse det?

    evt. hvor jeg kan finne usb 2.0 driveren\ oppgradere biosen?

  10. Ja jeg har faktisk planlagt å skrive en grundig test av denne som skal dekke så mye av telefonen som mulig. Alle andre tester sier bare ting som står i specs.

     

    Den linken er foresten en test av prototypen så den er ikke så bra den heller.

    6040595[/snapback]

     

     

    Nei du har rett, den sier bare det som jeg forsåvidt visste fra før, specs, utseende osv. Som du jo sier er testen av en uferdig enhet og beskriver ikke hvordan den ferdige utgaven vil oppføre seg. Jeg er sinsykt spent på om de har klart å forbedre kameraet fra betaversjonen og ikke minst om den er rask nok.

     

    Jeg vil jo ha en telefon som har alle de mulighetene som symbian gir, men samtidig vil jeg ha en telefon som jeg kan bruke til daglig bruk, skrive en melding og få den avgårde kjappt. Er det en ting jeg hater så er det å vente sekunder for hvert menyvalg osv.

  11. Håper en av dere som har bestilt N80 nå tar dere tid til en skikkelig brukertest av telefonen da jeg selv sitter å sikler på en slik. Har ikke sett noen skikkelige tester av N80 noen steder, bare kameratesten vs K800.

     

    Kunne spesielt tenke meg flere brukeres oppfatning av hvordan prosessoren håndterer symbian. Tregheten i Nokias symbian telefoner er noe som har irritert meg helt siden 6600, og selv om det etter hvert har blitt bedre synes jeg blandt annet N70 er altfor treg og dårlig på dette feltet =\

     

    Får bare håpe at dere får telefonene deres fort og blir fornøyde med kjøpet =)

     

    mvh

     

    edit: lette litt bedre og fant blant annet denne testen:

     

    http://www.mobile-review.com/review/nokia-n80-en.shtml

     

    men jeg setter fortsatt pris på om en av dere vil legge ut en brukertest =)

  12. Tror nok det skal gå bra, har bra erfaring med mini-ITX.

    Har mini-ITX i bender, og i hanskerommet på bilen, tror ikke det blir problem i heletatt å få plass, bare man planlegger og plasserer tingene i riktig rekkefølge

    5121098[/snapback]

     

    I hanskerommet på bilen faktisk? beklager at det blir litt off-topic, men har du noen bilder av dette? å hvilken programvare har du her? hva bruker du den til? :)

     

    ellers: klarer du å dra denne i land er det bare å bøye seg i støvet :D pc og drømmedame i ett :dribble:

  13. :hmm:

     

    Hva er egentlig forskjellen på en opteronprosessor og en athlon 64 da?

    duger opteronen like bra til spilling for eksempel? eller er det noe grunnleggende strukturforskjell i kjernen eller lignende som gjør opteron bedre egnet til servere og athlon til spill ol.?

     

    tenker f.eks på om det er mye forskjell på

     

    xp-3700+ san diego 2200MHz med 1024kB cache og

    opteron 148 med samme cahce og klokkehastighet?

     

    ser forresten at athlonen har 1000Mhz FSB mens opteronen har 800MHz, men allikevel er opteronen dyrere?

     

    vet at opteron har støtte for ECC minne, men sett at man ikke benytter seg av dette, hvor likt vil de prestere? klokke? utvlikle varme? osv..

     

    :hmm:

     

    noen som vet? og vil være storsinnet nok til å belyse en som er totalt uvitende? :p

  14. vel, de ser fine ut de der. å jeg har lest testen din tidligere, men d var strengt tatt ikke helt det vi lurte på :ermm:

     

    spørsmålet gikk mer ut på om det er mulig med en chipsett-bokk på et k8n neo2 hovedkort, eller om dette vil kollidere med agp porten/skjermkortet. så hvis noen har noe fornuftig å si, og ikke bare vil fronte andre poster som strengt tatt ikke har noe med saken å gjøre så blir det satt stor pris på.

     

    mvh doomcock

  15. *bump*

     

    Jeg vurdere også å anskaffe meg et nytt hovedkort av typen MSI K8N Neo2. (grunnen til at jeg ikke går for et nyere med Pci-e og Nforce4 er at jeg sitter på et X800pro agp kort som jeg ikke har råd til å skifte ut :( )

     

    Jeg skal også ha vannkjøing på dette kortet, men lurer på om en eventuell chipset-blokk vil kollidere med skjermkortet. Har bare sett bilder av dette kortet å d kan se ut som chipsettet og agp porten er farlig nær hverandre. leste blandt annet at noen hadde hatt problemer med å få plass til passiv kjøling, altså en kjøleribbe da denne kolliderte med skjermkortet :hmm:

     

    noen der ute som sitter på (eller har sittet på) et system med dette kortet og vannkjøling? eller har måttet skippe vannkjøling av plassårsaker?

     

    på forhånd takk for all hjelp :)

  16. Det er flott at det gjøre motangrep mot kunstig økonomisk utnyttelse av kundene ved å tilby teknisk sett samme mobil til to priser, kun adskilt av detaljer i programvaren.

     

    vanligvis er jeg enig i mye av det du sier her på forumet simen1 og du virker som en relativt fornuftig fyr :p men akkurat i dett tilfellet tar du nok litt feil. det er nemlig ikke bare design og detaljer i programvaren som skiller de to mobiltelefonene.

     

    K750i blir nemlig levert med en vanlig memorystick duo på 64mb, mens w800i blir levert med en memorystick duo pro på 512 mb. når prisen da bare skilles med noen hundre kroner (faktisk mindre enn jeg kunne finne et duo pro minnekort på 512 mb for) så ser jeg ikke helt at sony ericsson prøver å utnytte noen. skal du bruke telefonen som mp3 spiller og høre mye på musikk vil jeg gå sterkt utifra at man ønsker minst 512mb minne, og dermed vil man faktisk spare penger på w800i.

     

    det er vel et poeng at telefonene bortsett fra design og installert programvare er like som to dråper vann, for SE kunne jo strengt tatt bare lansert en "walkman versjon" av K750i. Men de føler vel kanskje at designet til w800i er mer ungdommeligt eller hipt eller hva nå trendanalytikerne deres forteller dem, og dermed mer rettet mot målgruppen deres. uansett motivasjon til å lage to forskjellige modeller så tror jeg ikke at å lure folk er det de tenker på.

     

    dette var ikke ment som noe fanatisk forsvar av SE (har faktisk nokia mob selv :D ) men jeg bare følte at dere ikke hadde fått med dere den hele og fulle sannhet :p

     

    mvh the cock of doom :p

  17. Heisann

     

    Driver og skal sleave ledningene på strømforsyningen min, men sliter litt for å få av drevkontaktene. skal bruke krympestrømper og disse får jeg ikke over drevkontaktene :no:

     

    må ha en tynn sylinderlignende sak som kan presse inn mothakene inne i kontakten :hmm: har drevet og prøvd meg fram med diverse penner ol. men finner ingenting som passer... noen som har noen tips?

     

    mvh Doomcock

×
×
  • Opprett ny...