Gå til innhold

phs2018

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av phs2018

  1. Tenk å være så nek å glemme en karakter når du regner ut poeng. Venteliste 50, da er det dessverre sjanseløst for min del. Endte opp på 48.5 og ikke 49.0 som jeg har trodd et halvt år.

    Fortsatt drømmen, men spørs om jeg orker dette igjen neste år, føler jeg nesten blir for gammel da :p

    Jeg er i akkurat samme båt, 48,8 i poeng, funnet egnet 2 år på rad... ikke gi opp! Jeg skal vertfall prøve igjen neste år, men det blir nok siste

  2. Fikk nettopp denne mailen:

     

    Hei,
     
    Denne e-posten sendes til deg som søkte opptak til Politihøgskolen i 2017 og besto opptaksprøvene.
     
    De siste årene har Politihøgskolen som følge av høye søkertall hatt kapasitetsutfordringer ved opptaksprøvene. Politihøgskolen innførte derfor en ordning hvor søkere som bestod opptaksprøvene året før, men som ikke fikk tilbud om studieplass, slapp å gjennomføre opptaksprøvene på nytt. Som følge av ny forskrift om opptak til bachelorutdanningen har Politihøgskolen fra 2018 mulighet til å regulere antallet søkere som innkalles til opptaksprøver. Gjensøkerordningen avvikles derfor fra og med neste års opptak. Du er mottager av denne e-posten fordi du er en av dem som ville blitt omfattet av gjensøkerordningen dersom den hadde blitt videreført. Vi ønsker derfor å informere deg om at ordningen avvikles fra og med neste års opptak, noe som betyr at alle søkere i 2018 må gjennomføre opptaksprøver.
     
    For mer informasjon om endringer fra og med opptaket i  2018 og nye forutsetninger for innkalling til opptaksprøver, se https://www.phs.no/studietilbud/bachelor/soknadsprosess/.
     
    Vi ønsker deg velkommen som søker neste år!
     
    Ha en god helg,
     
    vennlig hilsen
    Opptakskontoret, Politihøgskolen

     

     

     

    Jaja... Det betyr muligens lavere poengrenser når det kommer til samordna opptak  :)

  3.  

    Uff, jaja så holdt ikke karakterene mine for i år...Satser på neste år  :)  Håper ordningen for bestått egnethet fra tidligere vedvarer, ser ikke noen grunn til at de skal endre det? 

    Hva hadde du i snitt i år? 

     

    Havnet på 4,67. Fagene jeg tok opp gikk ikke helt som planlagt  :hrm: Stiller vertfall med ekstra alderspoeng nå da. Hva hadde du?

×
×
  • Opprett ny...