Gå til innhold

Mordaedil1

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mordaedil1

  1. Når du skriver ting inn i Google's søkefelt nå tildags, så får du ikke et resultat av hva den vanlige norske borger søker på, men hva som er mest sannsynlig relevant til det den kan vite om deg og din bruker på Google. Hvis den ser at du deler maskin eller IP addresse med andre når den mangler data på deg, så trekker den ut søk som dine naboer har gjort og viser det som søkeresultatet.

     

    Så kanskje dere skal heller spørre hvem på kontoret lager slim på fritiden.

  2.  

    000000 javel.

     

    Selv har jeg mobilen utlåst.

     

    Ikke noe problem det, så lenge du ikke bruker mobil til epost (jobb eller privat), sms, facebook, snapchat, twitter (sosiale medier i det hele tatt egentlig) osv.

     

    Personlig mener jeg minimum pin burde vært obligatorisk på en mobil.

    Så lenge han ikke forlater leiligheten så burde han ikke ha noen problemer. Fort gjort å glemme telefonen på bussen, tog, fly eller tilogmed på 7-11 hvor noen kan bare ta den.
  3. Skal uansett mye til å bevise at det er bruker som laster ned. At ip tilhører din boenhet betyr ikke automagisk at det er du som har lastet ned.

     

    Så betaler man så betaler man utifra frykt, ikke ut ifra sjanse til å bli dømt.

     

    Jeg ser ikke poenget med å piratkopiere i 2018 uansett, streamingtjenester dekker det meste.

     

    Jeg er for det meste enig, men opplevde nylig at det var en grunn til å ty til påiratkopiering. På strømmingstjenesten Crunchyroll så har de fleste seriene der, men noen av dem er låst fra at jeg kan se dem bare pga regionen jeg bor i. Dette er jo ganske tåpelig når det ikke er noen andre som kan levere serien i Norge, så jeg bestemmer meg heller for å pirat-kopiere serien tross at jeg betaler for en strømmingstjeneste som kun ikke har tillatelse til å streame i Norge.

     

    Hvis noe slikt skulle skje med Netflix også regner jeg med at flere hadde gjort det samme.

  4.  

    Ja, du kan det. Det vil ikke si at du kan det hvis du gjør det du kan for å unngå det, men om du vil så kan du. Hvor vanskelig går det an å være?

     

    Jeg skrev det ikke for å være vanskelig. Jeg skrev det for å referere til upresise overskrifter.

    Det er en overskrift. Vet du ikke at de alltid har brukt superlativer og prøver å appellere til den gjennsomsnittlige leser? Det er slik faget fungerer, men det finnes nok av bedrevitere på nettet som ikke skjønner seg på faget.

  5.  

     

     

     Et minus for kjøpere av HTCs nye Vive Pro-sett er at de ikke er kompatible med den trådløse adapteren rett ut av esken.

     

    Dette er helt absurd... Jeg er glad jeg droppet å kjøpe Vive Pro. Satser på at Oculus 2 kommer ganske snart nå som RTX-serien til nVidia er lansert 

    Vive Pro er ikke rettet mot forbrukere, men bedrifter. Så det å hoppe over den gir 110% mening.

    Jeg var ikke klar over dette, men det gjør at jeg er glad for at jeg valgte å holde meg til den gamle modellen og kanskje kjøpe en ny senere når de klarer å gå over oppløsningsproblemet. (Kan ikke lese tekst i spill som Elite Dangerous)

  6. Nå er ikke vertikale muser noe nytt, brukte en på 90-tallet. De er helt okay, men de krever litt omjustering, litt som å gå fra å spille med en håndkontroller til å bruke mus og tastatur. Noen klarer det fint, andre blir helt låst.

     

    Nå er det dog ikke noe jeg ville brukt, pga mitt skrivebordsoppsett ville føre til at den datt av bordet hver gang jeg tok kvelden.

  7. Timene kan fint gå over 80 i uka (ikke at jeg klarer det lenger, men fint mulig.)

    Ikke i det hele tatt. En uke består av 168 timer, hvis jeg setter av 8 timers søvn hver dag (mulig jeg henter det inn i helgene, men de blir det samme uansett) så spiser det opp 56 timer. Jeg jobber 7,5 time hver dag, men det er ca. 1 time reise mellom jobb og hjem, som betyr 47½ time per uke blir på jobb (sant jeg ikke jobber overtid eller i helgene). Gjennværende er det da 64½ time, some jeg kan bruke på ethvert fritids aktivitet. 80 timer i uken er ikke aktuelt, da må noe ofres. Nå setter jeg også av tid til ting som ikke ikke inkluderer spilling lyder det på ca. 2-3 ekstra timer dagen, eller gjennværende, ca. 40 timer uken til fritid.

     

    Ikke egentlig en sunn fordeling hvis man spør meg.

  8. Fulltids ansettelse? Vanlig 7-8 timer dag no?

    Ja, tilsvarende. Lang reise-vei også, og det er nok ikke egentlig så mye som blir spilling, annet enn i helgene. Og enda da spiller vi mer table-top Dungeons and Dragons over dataspill disse dager.

     

    Da har man jo 60 timer til spilling.

    Hvis man vil virkelig skvise timene, ja. Nå trenger man ikke så mange timer på å spille alle spillene for å finne ut om man liker dem eller ei.

    • Liker 1
  9. Folk som samler spill pleier som regel og ikke fullføre de.. Har selv 400 spill snart med kun 21% ferdige av spillene (achievements) med kun 27k~ achievements :S

     

    Kunne spart mye med og ikke kjøpe spill (pakker etc).

    Nja, selv ser jeg ingen hennsikt i å samle spill for å samle spill, de fleste jeg kjøper, kjøper jeg fordi de interesserer meg enten nå eller når jeg har litt bedre tid. Problemet med fulltids annsettelse er vel at man ikke har så god time som en ungdom.

     

    Fullført mange?

    40% av haugen? Nå er er det en del av dem som er åpne sandkasser, som kan spilles om og om igjen, det er de jeg liker best. Meste av de jeg ikke har spillt ligger vel pga at de er eldre spill som jeg kjøpte for å få god samvittighet over at jeg piratekopierte dem som ungdom.

     

    Utrolig nok, så er det ofte spill som vinner gode priser som jeg ender opp med å ikke fullføre fordi de ikke lever opp til mine forventninger. Og ofte gidder jeg ikke spille mer enn de interesserer meg.

    • Liker 1
  10. Tro meg. Gleden ved å kjøpe seg en retrokonsoll går lynraskt over. Det er tøft et par ganger når venner kommer på besøk.

    "Høhøhø, se hva jeg har, a'? Nå kan dere spille spillet fra 80-tallet som var sååå morsomt".

    6 minutter etter: "Jaja, godt at spillene har kommet lengre enn i 1989".

    Så går retrokonsollen i skuffen på gjesteværelset og blir der liggende. #verdengårfaktiskframover

     

    Nå synes jeg faktisk at de spillene som lages nå er langt mindre interesante.

    • Liker 2
  11. Etter å ha lest oppdateringen skjønner jeg det litt bedre. Etter å ha jobbet med en god del applikasjoner med outsourcing og sikkerhetsspørsmål som oppstår rundt det, så er det ganske fort at utviklere ser ingen problemer på sin side, men så fort de utleverer til sin distrubtør, som de jeg jobber for, så må oppdateringer etterfølges for å gjøre det sikkert for våre kunder å bruke dem. Det er mange systemer som er i grunnen og Apple har en del integrasjoner som gjør ting usikkert hvis det hadde vært full åpning for alt av applikasjoner, med hensyn til ting som kredittkort og adgang til person-data på telefonen.

     

    De kunne kanskje gått ut med nyhetene på en bedre måte, men da er det endog ikke tapt for dere som bruker Steam og Apple enheter.

  12. Problemet med lootbokser er at det er en form for gambling og det pirrer i de samme nervene hos de som har dempet kontrol på områder omkring penger og misbruk.

     

    Derfor burde slike utnyttende in-game resources bli bannlyst overalt. Hvis de vil tjene penger, kan de slutte å kaste seg foran toget og fokusere på å innovere med hva vi har.

     

    Folk er ikke like grafikk-horete nå lengre som vi var tiår siden.

  13. Noe som virkelig værger over denne typen forskning er hvor lite den tar til ånde for faktiske grunner til at folk havner i statistikken deres. Si at jeg abonnerer på Netflix, og ser litt av Stranger Things, men så skal jeg på ferie på hytta uten internet. Så jeg laster den ned fra en ulovelig kilde for å ta med meg på hytta og se den ferdig der. Plutselig ligger jeg som en statistik for tyveri og pirat-kopiering, enda jeg betaler lovelig for tjenesten å se den, bare at jeg ville ha bekvemmligheten å se den når jeg ville.

     

    Er ikke dette bare et indikat på et behov som ikke er dekket? Når man tenker på hvor glad folk er i å dra på hytta i Norge også, så gir statistikken litt mer mening med det i tankene.

     

    Vi har mye ferie også, forhold til andre land.

  14.  

     

    Men er det en datamaskin når den kun har prosessor og minne?

    Den leser minne, regner ut, og skriver til minne. I største hovedsak en datamaskin gjør.

     

     

    Men har den ikke litt vanskelig for å koble til skjermen da? Selv miniDP er jo langt større enn denne brikken.

    I gamle dager så hadde ikke datamaskiner skjermer engang, alt var gjort på maskinbånd og printet på papir. Skjermer kom langt senere. Applikasjoner for dette er til ting som minnet til en robot eller en processor til klokke, telefon, til bilen din, til fly, til tastaturet ditt eller sette flere sammen i en chain-løsning som da blir en super-prosessor som kan tar mindre plass i en boks du har.

     

    Du tenker bare ikke stort eller smått nok.

×
×
  • Opprett ny...