Gå til innhold

Kramer1

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kramer1

  1. DK-8-KZ

     

    http://www.trusfer.com/2017-dk-8-kz.htm

     

    Har nettop kjøpt en lasergraveringsmaskin som bruker en CH341SER.ini driver til en usb til serial chip i maskinen etter det eg har skjønt

     

     

    Når eg kobler den opp med en Sony 1500 mha mobillader og usb kabel til laptop (Lenovo Ideapad 320 , Intel I5 8th gen 4gb  ram , 256 hd windows 10) , og skal installere driverne fra hjemmesiden til produsenten . får eg opp  : "The drivers are sucessfully installed in advance"

     

    På enhetsbehendlingen under enheten står det " Ukjent usb-enhet ( forespørsel om enhetsbeskrivelse mislykes) , og på egenskaper står det " Windows har stoppet denne enheten fordi den har meldt om problemer. (Kode 43)

     

    A request for the USB device descriptor failed." 

     

    Ser og at under hendelser står det " Enheten konfigurert (usb.inf) 

     

    Vil det si at windows installerte en standard usb driver og ikke ch341SER.INF ? 

     

     

    Har prøvd på en annen laptop med windows 10 med likt resultat.

     

     

     

     

  2. Selvsagt er det en svak maskin . Vi snakker jo helt i bunnsegmentet her .Men det eg tenkte var å muligens kjøpe den for å bruke den som en ren linux maskin med en "lightweight" distro installert.

     

    Hvis man ser på den som det den er , en laptop i det billigeste segmentet , ikke har behov for mer, og tenker å "mikse og trikse" i  linux på den er det en fin maskin. 

     

    Den har full hd skjerm ,alu chassi , bedre cpu , er i samme utseende og størrelse som pinebook , og den koster kun 500 kr mer en pinebook koster med frakt og moms inn til landet.

     

    Derfor brukte eg utrykket pinebook killer og eg synest den virker interessant sånn sett.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...