Gå til innhold

parpils

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av parpils

  1. Leser dere gir pluss for dette...

     

    "+ Mange tilkoblingsmuligheter (Spesielt flott med Bluetooth, 802.11a/b/g, IR og Gigabit-nettverk)

    + Solid konstruksjon

    + Stilig design

    + Lav vekt"

     

    Dette er det jeg forventet når jeg kjøpte laptop i 2003, hvis en ser bort ifra gigabit ethernet og g trådløs modus ihvertfall.. det er jo en selvfølge at dett må være i en god laptop. Jeg forventet vel også god batterilevetid i 2003.

     

    Kan vi ikke snart heve grensene litt ang av hva vi forventer av en topputstyrt laptop?

     

    Slakt slakt slakt :w00t:

  2. "Smart State Technology. Denne innebærer at fjernkontrollen sender ut en rekke signaler automatisk, slik at det kun er behov for ett trykk for f.eks. å se på TV via satelitt-mottaker. Fjernkontrollen sørger for å sende ut nødvendige kommandoer, slik at alt utstyr er klart til bruk ved hjelp av kun ett klikk."

     

    Ergo støtter den makroer?

     

    Mangler litt informasjon, lærer den av å motta signal fra din andre fjernkontroll som den så kopierer eller er alt programvare styrt så hvis du ikke får styrt din enhet så må du vente til noen gjør denne enhetsstyringen tigjengelig i programvaren? :whistle:

  3. Jeg syntes du skal sette opp en dokumentserver med ftp. Du kan uansett lagre ftp informasjonen når du logger på med windows. Den dukker da opp under mine nettverkssteder. Sett opp en unik bruker på alle. Kjør windows 2000 så har du alt der. Det er en rimelig og lett måte å gjøre det på. Du får masse hovedkort med støtte for seriell ata i raid nå til en billig penger, kjøper du en veldig budsjettmaskin så vil du uansett ha en reservedisk hvis ting går fra bra til skit over natta. Prosessormessig har jeg ingen erfaring med nyere amd, så jeg anbefaler teithetsmessig bare intel da. P4 prescott er billig om dagen, men skal du kjøre dokumentserver bare (ftp) holder det kanskje med en veldig billig celeron.

    Du kan jo også kanskje tenke på å sette inn en raid controller i en mini itx maskin med nemiah II core som kjører på 1ghz. Er ikke så mye prosessorkraft som skal til for å serve litt dokumenter på så få maskiner.

     

    Lykke til :)

     

    :w00t:

  4. Enda ett forsøk på å kontrollere oss!

    Internet er ikke lenger så fritt som det var før.

    Det er jeg vel ganske uenig i. Internett er vel enda friere og mere tilgjengelig nå enn tidligere. Det er bare det at folk ikke setter like stor pris på å tape penger pga ivrige nedlastere. Kunnskapsnivået er nå høyere hos disse selskapene som taper penger. Og ja, jeg må vel si meg enig i at noe av statistikken det opereres med fra mange av disse selskapene er helt på jordet, men det er jo fortsatt like ulovlig :thumbup:

  5. Vel, en må jo se hva en skal bruke maskinen til. En filserver f.eks tror jeg ikke vil bli noe raskere med en eller to av disse prosessorene. Jeg har i dag en 600mhz mini itx som tar seg av dette. Kun Trustix linux på maskinen. Den har fungert knirkefritt nå i over året.

     

    Men hver sin smak :D

     

    Er fint at folk skaper større omtale om disse små hendige sakene som ikke koster skjorta.

     

    kabinett koster lite, hoverkort med alt på ligger vel rundt 1200 kroner, så trenger du bare harddisk og enten kvm switch eller vnc kjørende (hvis du velger microsoft da). Sånn jeg har satt det opp slipper jeg unna med å slå maskinen av og på (aldri hehe, den er jo lydløs.. men muligheten er der) :thumbup:

  6. Meningen er vel også å vise at ikke bare datakomponenter blir mindre, men også kabinettene. Når det gjelder dette roret som omtales kan det ikke tenkes at dette er en antenne til trådløst nett? Jeg vil vel tro det for boksen ser egentlig penere ut uten denne, dog annerledes. Mot fremtiden tror jeg vi alle uansett hele tiden vil ha behov for kraftigere maskiner og dette er vel kanskje en forløper?

     

    Selv har jeg ikke bruk for dette, men det vil alltid være noen med andre behov enn andre.

     

    :thumbs:

  7. Ja, akkurat det jeg har tenkt til å bruke den til selv omtrent. Jeg har selv planer om å gå for en vifteløs utgave. Det er noe labert utvalg i vifteløse kabinetter da og det er synd siden jeg helst skal ha dette 100% støyfritt, men får se hva jeg ender opp med. mini-itx.com er fine sider ja.

     

    :thumbs:

  8. Hvis det ligger noe strøm i en kondensator kan det vel ligge der en stund.. ang batteri..

     

    Ang om det er noe feil (fucked) med prosessoren din. Kjølepasta er ikke så skremmende dyrt. Det burde da være noen du kjenner som har hovedkort med samme socket du kan teste den hos?

    Hvis den funker der kan du jo ta en annens prosessor i kortet ditt som tåler litt mere og prøve det? Biosen pleier jo å lese at det er en annen type prosessor i hovedkortet siden sist du startet maskinen?

     

    Dette er kun forslag. Jeg er ingen ekspert på noen måte.

     

    :thumbs:

  9. I Word filen som du nå har åpen går du opp til fliken insert, velg så file. Der endrer du type fil til all files og finner excel filen du skal ha fra, så får du dette inn i word. Det jeg ikke husker er om denne informasjonen oppdateres hver gang du gjør en endring i excel filen (du skulle ha dette til en løpende rapportering?).

     

    Håper dette var til litt hjelp.

     

    :thumbs:

  10. Jeg bryr meg ikke så mye om hvor mye det koster (noe sunn fornuft har jeg da). Bare det ikke durer så utrolig mye. For det gjør det jeg har i dag. Og det er digert. Jeg skal bare ha noe jeg kan slå på en gang og "glemme" som surrer og går uten å bråke, men som tar diskene mine. Det gjør ikke dagens løsning med hercules r9800pro, xp2500 varmeovnen min og powersupply på over 300w..

     

    Takker for inspillet om pci, tenkte jeg faktisk ikke på. Så at via kommer med noe som heter nano itx der dem har presset med en enkelt sata og en ide, men det er ikke bra nok.. må ha to sata.

     

    Den va go'

     

    :thumbs:

  11. Syntes sony ericsson t600 var fin jeg, men så mista jeg den. Hva skal en med alle funksjonene? Kalender har jeg hjemme på mailen. Er det noe viktig husker jeg det i hodet, ellers var det ikke så viktig. Kamera, bruker jeg nesten aldri, videofunksjonen på min p900 er mørkeredd, det er kamerafunksjonen også. Jeg sier nei til mere teknotelefoner. Neste jeg kjøper skal være liten, kunne sende sms og ringe med. Det får holde :thumbs:

  12. Kjøpte noe cooler master guffe på komplett, det kosta mindre. Jeg la merke til det samme når jeg skiftet kjøler på min xp2500, lå bare rundt på siden. Uansett, du tar ett kredittkort og kliner utover på kjøleren der prosessoren treffer, ikke for mye.

     

    Hvis din går til helvete skal jeg selge min, men da med hovedkort og litt ekstra ;) Si ifra :thumbs:

×
×
  • Opprett ny...