Gå til innhold

MaxPain

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaxPain

  1. Han [vip] svensken overreagerer når det gjelder jobb osv. Det er ikke akkurat snakk om at han har delt barneporno og andre kvalme greier. Det kan godt hende at til og med sjefen hans laster ned, hvem vet, og dette er egentlig en filleak.

    Vel, overreagerer? Du vet jo jo ikke hvaslags jobb han har, så hvordan kan du si noe slikt. Hvis han er sysadm på en bedrift, og er tatt for denslags, tror jeg ikke det vil se særlig bra ut overfor ledelsen i firmaet. Og han vil vel risikere å miste jobben. Vil nok ikke se så bra ut på rullebladet videre i arbeidslivet heller, enkelte jobber krever plettfri vandel. Så å bli tatt for noe som dette her, kan være ganske så kritisk for enkelte. Men om du jobber i kassen på rimi så har det nok lite å si (og jeg antar ikke at du jobber der.)

  2. Har du noen gang hatt Telenor adsl? 50/50 oppetid/nedetid jo!

     

    Har en maskin på Tiscali linje, den er 15% overhead på nesten hele tiden!

    Det der kan ikke skyldes noe annet enn inkompetent bruker. Har hatt telenor ADSL i 2 og ett halvt år nå, INGEN Problemer what so ever. ..

    Vet nå ikke jeg :lol: Det har vel kanskje litt mer med kabelen som ligger i bakken, og sentralen som den knyttet opp til, enn hvem som faktisk bruker den :cool:

     

    VEEEL, nå legger jo ikke tiscali EGNE linjer da, og ikke legger de eget utstyr i sentralen. Så at linja, og utstyret skal fungere bedre med Tiscali (mer stabilt) er vel litt rart?

  3. Har du noen gang hatt Telenor adsl? 50/50 oppetid/nedetid jo!

     

    Har en maskin på Tiscali linje, den er 15% overhead på nesten hele tiden!

    Det der kan ikke skyldes noe annet enn inkompetent bruker. Har hatt telenor ADSL i 2 og ett halvt år nå, INGEN Problemer what so ever. har hatt 4 timers periode som nedetid 1 gang. Ellers har linja vært stabil hele tiden. Så min oppetid med telenor adsl er så og si 99%

  4. Er vel den fellen de fleste går i, når de poster "negativ" respons fra webshoper her på forumet. De legger ved den "negative" mailen og utelater hele komunikasjonen fra den første mailen de sendte til webshopen. Og på den måten blir jo hele posten vinkla i en retning. Feigt, og viser vel igrunnen at de tviler på sin sak? Hvis jeg hadde vært skråsikker på min sak, ville jeg iallefall lagt ved HELE komunikasjonen mellom meg og en eventuell webshop, om jeg skal dele erfaringen med noen.

  5. 4-5000 kr er vel prisen du kan forvente og få.

     

    Viss eg var deg ville eg prøvd å solgt PC'en din i lokalavisa først. eller hengt opp lapper på store kjøpesenter. viss du gjør det kan du sikkkert sette opp prisen til 8000-9000kr.  

     

    Hvorfor i all verden skal folk svindle "nybegynnere" ? Er vel slike folk som gjør at bruktmarkedet har ett frynsete rykte.

  6. Har hatt samme problem i XP over lengre tid. Dog ikke med samme pc spesifikasjoner. Problemet hos meg var rett og slett Winamp. Fjernet det programmet og maskinen har ikke krasjet siden. Men siden du ikke sier noe om hvilket program du spiller mp3's i, så er det jo ikke sikkert dette hjelper deg :p

  7. lite tips:

    det er innmaten i en hd som blir ødelagt av statisk elektrisitet.        innmaten befinner seg inne i ei kasse,  kassa SKAL beskytte innmaten mot statisk elektrisitet.

    konklusjonene blir at antistatiske poser er kun en ekstra og egentlige unødvendig beskyttelse på hder.

    det er jo ingen åpne kretser på en hd, sånn som på skjermkort. osv

     

    Er jo tydelig at du ikke har peiling i det hele tatt, vet du hva en harddiske er? og etter antallet poster å dømme? 1 post? Er nok av deler som kan ødelegges på en harddisk, som ligger åpent for alle, er noen modeller som bygger de litt tettere enn andre, men stort sett så er det tilgang rett inn på kretsene på en HD.

  8. Sendte mail til Tono og spurte, her er svaret.

     

    * Tono *

     

    Hvis du skal legge opp et streamingtilbud fra din hjemmeside må du innhente

    tillatelse fra opphavsmennene gjennom TONO, og fra plateprodusenter og

    -artister gjennom GRAMO.

     

    Hvis du legger opp streamingen som en radiokanal, med en kontinuerlig

    stream som besøkende på nettsiden kan "hekte seg på" på samme måte som å

    skru på en radio, betaler du 500,- kroner i måneden i TONO-vederlag.

     

    Uansett hvordan tilbudet legges opp er det viktig at du innhenter alle

    tillatelser/avtaler på forhånd, slik at du blir kjent med rammebetingelsene

    for den type bruk du planlegger.

     

    Vedlagt finner du vår tariff for bruk av musikk på Internett.

     

    * Vedlegg *

     

    TONO/NCB’s digitale tariffer

     

     

    Mobiltelefon

    1. Ringetoner (MPRT): 10% av omsetning, minimum 0,15 Euro pr nedlastede ringetone.

    2. Prøvelisens for streaming av musikk til mobiltelefonen: 12 % av omsetning, minimum 0.06 Euro pr. streamet verk. Se også digital audio-streaming under.

     

     

    Web-Radio

    1. Simulcast: Kr. 500,- pr måned.

    2. Webcast: Kr. 500,- pr måned.

    3. Multichannel-nettradio: Kr. 500,- pr kanal pr måned.

     

     

    Web-TV

    Midlertidig tariff mellom kr. 5.-10.000,- pr påbegynt time pr måned, avhengig av musikkprosent

     

     

    Annen internett-bruk

    1. Digital Phonogram Delivery (DPD)/ Download: 12% av omsetningen, dog minst 0.20 Euro pr nedlastet verk inntil 5 minutter, deretter 0,04 Euro pr påbegynt minutt.

    2. Digital Audio / Streaming: 12% av omsetning, dog minst 0,06 Euro pr stream inntil 5 minutter, deretter 0,013 Euro pr påbegynt minutt.

    3. Digital Video / Streaming: 12% av omsetning, dog minst 0.10 Euro pr stream inntil 5 minutter, deretter 0,013 Euro pr påbegynt minutt.

    4. Bakgrunnsmusikk på ikke-kommersielle hjemmesider: Kr. 100,- pr. måned for inntil 10 minutter musikk, deretter kr. 1000,- pr påbegynt time pr måned

    5. Livestreaming/konserter: Kr. 200,- pr. konsert pr. døgn, dog max kr. 1000,- pr måned.

     

     

    Innkopiering til harddisk* - ”digital jukeboks”

    Lydfestingsvederlag på 10% av omsetningen, dog minst NOK 1,50 pr tittel.

     

     

     

     

    Spørsmål og lisensiering på disse områder håndteres av [email protected]

    * innkopiering til harddisk klareres av [email protected]

     

     

    * vedlegg ferdig *

     

     

    Så da tenker jeg at shoutcast med musikk for min del er utelukka iallefall :)

  9. Lurte på om noen her vet hvilke regler som gjelder for en person, om han ønsker å kjøre shoutcast server. Da spesielt om en skal spille musikk. Har sett de reglene som står på shoutcast.com, men det ser ut til å gjelde stort sett amerikanere :)

     

    Lurer litt på hva som er gjeldende lover for norge. Antall sanger en kan spille fra samme artist i en time, må ha cd på det en spiller etc?

     

    Noen som har noen gode linker på dette?

    (Vet om google, men mye difust der :p )

  10. Dyrebar lekse :) Det er viktig å velge seriøse domene firmaer når en søker etter domener, fordi, nettopp det som skjedde med deg. Det er mange firmaer som baserer seg på å registrere "kule" domene navn, eller navn som de kan få bruk for senere. Men bruker du en av de mer seriøse leverandørene, er nok faren mye mindre. Tror nok jeg ville søkt på norske domene leverandører, activeisp, eller webdeal om jeg skulle lete etter ett domene. Norid duger vel og :=)

     

    Selv om du bruker de norske til å søke på, så må en jo ikke kjøpe dem der :p

  11. HALLO , dette holder lenge meg i r*** :evil: ....  128 kbps suger max, har man råd ev mulighet så få deg ihvertfall 704/704....  

     

    8)  :yes:  8)

     

    Du har tydeligvis studert de forskjellige adsl ja, merk deg ADSL alternativene som finnes, så om du kan finne ett adsl abonemang som har 704/704 hos en leverandør i norge, ja, så la oss andre få vite om det.

  12. Litt off-topic, men du bør heller legge ut 2 bilder av hver... en i f.eks 800x600 og en 150x150. Er ikke alle som har xDSL og da blir siden veldig tung og laste (siden antall kb er den samme selv om bildet vises med 150x150)...

     

    Går ann å code slik at bildene blir så store for den som ser de, som de vises på skjermen, selv om du har bare 1 bilde, men det er vel litt mer enn hva han er ute etter :)

×
×
  • Opprett ny...