Gå til innhold

Blax

Medlemmer
  • Innlegg

    2 038
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blax

  1. Ja er den jeg bruker. Fulgt anvisningene, men får bare ustøttet disk når jeg setter inn PS3 disken. Argh

     

    Edit: Ser at jeg bare har lastet ned 9 av 35Gb, sikkert noe med det

    Trodde man kunne spille singleplayer etter 6.3gb

  2. Var overraskende lite trykk på Lade i forhold til andre steder i Norge. Førstemann var på plass rundt 2-tiden, deretter kom ikke den neste før 5, og etter det kom resterende sakte men sikkert helt frem til cirka 09:30. Da tror jeg den siste plassen (20 konsoller totalt) forsvant. Kom kanskje 5/6 stykker etter at alle plassene var tatt.

     

    Litt kaldt, men god stemning! Spesielt var det en type som utmerket seg på en noe spesiell måte + boller fra Elkjøp like før kølappene ble utlevert.

    God stemning på Lade, men det var lite trykk! Streifet forbi 7.30 og forventa at det var for sent, da stod det vel bare en 6-7stk der.

    Og ja, haha det var en som utmerket seg

  3. Kom over dette: http://www.spaceworld.no/display.aspx?menuid=1091&prodid=55950

     

    Forhåndsbestill nå og sikre deg vår beste pris på Playstation 4!

    Prisen på Playstation 4 er i USA satt til $399, men den norske prisen er ikke skrevet i stein ennå. Bestiller du nå og prisen viser seg å bli lavere så blir du godskrevet differansen, altså får du det overstigende beløpet tilbake. Skulle konsollen mot formodning bli dyrere så betaler du ikke mer enn nåværende pris.

  4. Jeg vil anbefale absolutt alle om å få tak i en add-on som heter 1Channel. Der har du alle serier/filmer du måtte ønske. Rykende ferske episoder er oppe bare minutter etter at det er blitt sendt i USA. Fungerer glitrende

     

    Ellers så ser jeg mest filmer via XBMC. Var en "Top 100 Piratebay" som lå ute der som jeg ikke ser lengre. De mest populære filmene i kjempekvalitet.

  5. Henter på PICK UP i Oslo

     

    Den Phillipsen har jeg sett på. Googlet reviews av den, og folk sier den sliter med latency (input lag).. Men jeg ser han som har kommentert på komplett.no IKKE har opplevd dette.. Er veldig usikker der altså, du har ikke noe info om det?

     

    Evt kan jeg jo kjøpe den, teste og så levere inn om jeg ikke er fornøyd. Har vel rett på 30 dagers returrett etter kjøp på internett..

     

    Edit: har også vurdert denne: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=629147 som mpx har på tilbud

  6. Hei.

     

    Jeg har 5000kr på hånden, skal ha meg ny TV etter at min gamle TECO 37 tok kvelden

     

    Så, hva anbefaler ekspertene? :)

     

    Bruksområde: Jeg ser en del TV(HD Dekoder), spiller PS3 og bruker en Apple TV2. Jeg har receiver med høyttalere, så lyd spiller ingen rolle..

     

    Størrelse: Mellom 42 - 47 tommer.

  7. Jeg gikk i år allm.påbygg for å få Generell studiekomp. Var selv elektriker, ble utrolig lei. Vet ikke hva jeg skal søke nå, men fristen går ut på søndag. Har faktisk vurdert en vei innen økonomi, men uansett med Generell Studiekomp har jeg mulighet til å velge mye!

     

    Så kanskje allm.påbygg ikke er så dumt ?

  8. Det er tid for å søke utdanning. Har bestemt meg for å bli ingeniør innen data. Har et fagbrev som elektriker, og går nå allm.påbygg.

     

    Jeg hadde ikke mulighet til å ta realfag i år, så jeg må enten gå forkurs eller gå TRES ordningen. Har helt greie matteegenskaper, rundt 5. Er motivert og jobber alltid med fag. Men når jeg ser denne timeplanen: http://www.hioa.no/content/download/15423/173383/file/Timeplan%20-%20tre-termin%20forste%20sommertermin%202011%20(2).pdf blir jeg litt "skremt" .

     

    Så, er det noen som har gått dette og har erfaringer? Jeg sparer tross alt et helt år på denne ordningen, men mister 2 sommere..

×
×
  • Opprett ny...