Gå til innhold

Rebihp

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rebihp

  1. Det er bedritent av Netshop å destruere en disk som de har byttet uten at kunde er informert. Dette er en maskin som er 2 måneder gammel og som en må kunne forvente er høvelig til å stole på. Backup skal man ta men uansett må en butikk som selger utstyr i titusenkronersklassen ha såpass respekt for kundene sine at de i alle fall informerer før de ødelegger. Jeg har ingen forståelse for at den defekte disken ikke ble lagt ved når maskinen ble returnert til kunde, da har en i allefall en mulighet til å få reddet deler av innholdet - og skullle det være krise kan en selv sende disken til IBAS eller tilsvarende på egen bekostning. Usedvanlig arrogant og nok til at jeg vil tenke meg om flere ganger før jeg benytter de igjen.

     

    Netshop kan godt komme med sin versjon av historien eller presisere om dette er gjeldende praksis, for om så er har jeg byttet standpunkt i spørsmålet om at databutikker er ansvarlige for kundens data.

     

    Dette har forøvrig ikke noe med service å gjøre, hvis en engang selger lagringsmedier må en for pokker kunne forvente at de har så mye fantasi at de forstår at innholdet betyr noe for brukeren og ikke spolere muligheten for dataredding. Jeg oppfatter ikke dette som dårlig service men som hevn for ekstrarbeidet.

     

     

     

    //edit: avsnitt 3//

  2. Er det bare jeg som følte meg lurt når jeg kjøpte OFP, her dytter codemasters ut (imho) en betautgave og deretter presterer de å produsere 80 mb med patcher som må til for å lastes ned for at jeg skal få det jeg betalte for. Boikott skiten - eller brenn det hos en kompis og bruk pengene på Ghost Recon istedet.

  3. Bekreftes, slet livet av meg for å få et jensen kort til å virke under ME. Det du kan prøve på, er å finne ut hvem som har laget kortet og om du kan bruke andre drivere til det. Ta en titt på chipsettet og søk litt på google.

     

    Kjøpte meg et Diva pro kort og har ikke hatt problemer siden, anbefales.....

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: Rebihp på 2001-10-10 16:27 ]

×
×
  • Opprett ny...