Gå til innhold

ChrchBrnr

Medlemmer
  • Innlegg

    632
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ChrchBrnr

  1. Jepp, men husker du hva den du hadde før du oppgraderte? I mange tilfeller er også er cmos resett nok.

     

    Jepp, men husker du hva den du hadde før du oppgraderte? I mange tilfeller er også er cmos resett nok.

    Hadde bios versjonen før den der, så nest nyeste med andre ord.

     

    Men, tror jeg har funnet ut av det, om ikke så kommer jeg tilbake til dere ;)

     

    Tusen takk for all hjelp folkens! 

  2.  

    Da har jeg oppdatert BIOS

     

    Resultat, nå funker alle kort foruten GTX 960 i PCen hans, ble oppgitt så tok kortet med tilbake til min PC og fikk med å fjerne 2 SATA kabler plass til 960 phantom i PCen min også. Startet opp og det er helt dødt. 

     

    Så konkluderer med at det er GFX kort som er fucka og sender det i retur på garanti.

     

    Takk for alle tips, dog skjønner ikke hva den BIOS oppdateringen har gjort som gjør at alle kortene nå plutselig fungerer i PCen hans, men men :p

     

    Hva nyere bios fikser ser du på hjemme siden til kortet hans.

     

    Her er det som står

     

    Support ASUS USB 3.1 PCIE add-on card. 

     

    Men må ha gjort noe mer skulle jeg tro da de andre kortene plutselig begynte å fungere.

  3. Da har jeg oppdatert BIOS

    Resultat, nå funker alle kort foruten GTX 960 i PCen hans, ble oppgitt så tok kortet med tilbake til min PC og fikk med å fjerne 2 SATA kabler plass til 960 phantom i PCen min også. Startet opp og det er helt dødt. 

    Så konkluderer med at det er GFX kort som er fucka og sender det i retur på garanti.

    Takk for alle tips, dog skjønner ikke hva den BIOS oppdateringen har gjort som gjør at alle kortene nå plutselig fungerer i PCen hans, men men :p
     

  4. Ser nå at jeg ikke har skrevet alt jeg har gjort

    "No signal" er helt i fra PCen slåes på uansett, så kommer ikke inn i bios å får gjort noe med mindre jeg bruker onboard eller det ene 275 som funker.

    Har testet med å avinstallere grafikk kort for så å boote opp med 960, funket ikke

    skal teste de andre tipsene dog, takk for hjelp så langt :)

  5. Hei

    Min sønn har en PC hvor skjermkortet plutselig sluttet å fungere. Nå var det litt vanskelig å få skikkelig gjenfortelling av hva som skjedde før det sluttet å fungere men skal skrive raskt hva han sa

    Windows 10 ble installert alt fungerte bra og så skulle jeg oppdatere gfx driver. Prøvde å starte CS GO (mest sannsynlig mens driveren holdt på å bli installert) og fikk en feilmelding (husker ikke hvilken) men ingen bluescreen. 

    Vil legge til at CPU (se nedenfor) var overklokket når vi installerte Win 10 men dette gikk ikke så vi fjernet all OC og da gikk det bra å installere Win 10, siden Win 10 + OC av den prosessoren fungerte dårlig så forble den originalt klokket. Han kjørte en OC test med det Asus programmet dog, den fikk gå ferdig.

    Så er han hos mor en periode og kommer hjem til meg, da starter PCen min skjermen får ikke signal.

    Så kommer da feilsøkingen min. Har prøvd følgende:

    Prøvd en annen HDMI kabel, fungerte ikke
    Sjekket at alt sitter skikkelig i sockets
    Prøvd med en annen RAM
    Prøvd med onboard gfx
    Prøvd med andre skjermkort (GTX 275 med henholdsvis 795Mb(?) og 1795Mb(?) RAM) og Radeon R9 280 3GB minne

    Specs er
    HK: Asus B85 Pro Gamer 
    CPU: Intel G3258 Anniversary Edition
    RAM: Corsair TR3X6G1333C9 6GB (3x2GB) Platinum series (ja, vet denne RAM ikke er optimal men har fungert i PCen i 6mnd i windows 7 og det med OC på CPU)
    GFX: Gainward Geforce GTX 960

    (han skal oppgradere RAM og CPU, han har bare lite penger, 12 år gammel)

    Vel, det jeg har prøvd er som nevnt over, jeg har prøvd 960 i kombinasjon med annen nyere RAM som jeg vet er optimal med hans HK og CPU, fungerte ikke. 

    Prøvde så med et par gamle GTX 275 jeg har liggende, da fungerer det ene kortet det eneste av de 4 kortene jeg har prøvd som fungerer i PCen hans er det med 795MB minne på, jeg tror det var 795mb men er uansett under 1GB på det kortet. Jeg har ikke fått testet hans GTX 960 i en annen PC enda, da det er for "tykt" for mitt hovedkort, det tar med enn 2 plasser og kræsjer selvfølgelig med SATA hub tingen på HK mitt. 

    Så oppsummert: Fungerer ikke med GTX 960 eller noen andre kort med over 1GB minne uansett hvilken RAM som står i men fungerer med GTX 275 med under 1GB minne og med begge typene RAM. Samme gjelder onboard GFX som også fungerer med begge typene RAM.

    Tenkte jeg skulle prøve her før jeg begynte å sende komponenter tilbake hvor de ble kjøpt
     

  6. Hmm.. Nei det er jo logisk :p Trodde det var modem i den routeren jeg, sjekka nå og det er det jo selvfølgelig ikke.. Skrot det at jeg vil kun bruke DLink da :p

     

    Haha.. Men uansett så får jeg det ikke til å funke med Inteno modemet.. så noe er galt :p

     

    Har satt inteno opp etter hva de sa på det uoffisielle NGT forumet og har satt opp DLink slik det står i bruksanvisningen.

     

    Har du noen tips?

     

    Skal jeg la Inteno ta seg av PPPOE biten og sette DLink til å automatisk få dilldall? Skal jeg la DLink ta seg av PPPOE?

     

    Edit: Tested litt nå.. Fikk nå kontakt med nettet, men fikk kun torrents og spotify til å virke, alle websider osv fikk jeg ikke kontakt med overhode. I går kveld når det fungerte så fikk jeg kun websider til å fungere.. :p

  7. Hei

     

    Jeg har en linje fra Telio, jeg fikk tilsendt et Inteno modem som jeg ganske raskt fant ut at ikke fungerer til min bruk overhode.

     

    Jeg gikk da til innkjøp av en DLink DIR-826L router (ikke gidd å si at DLink suger osv vær så snill :p )

     

    Jeg har lagt inn PPPOE, brukernavn og passord til PPPOE.

     

    Det lokale trådløse nettet fungerer flott.

     

    Har prøvd med å sette Inteno opp som modem/bridge og satt da DLink etter dette. Fikk det til å fungere litt men så sluttet det å fungere.

     

    Har prøvd å få mer info / hjelp fra Telio men de kan jo selvfølgelig ikke gjøre noe da de ikke har support på andre routere enn de selv leverer, forsåvidt forståelig det, men hva med å gi meg instillinger og info jeg evt behøver? Neida.. Nevner du "egen router" så stopper det vist helt opp i det systemet der :p

     

     

    Noen som kan hjelpe? Bare spør om dere trenger mer info.

     

    Edit: Fjernet noe dumskap :p

  8. Med min bruk.. Spill (Quizkampen, Simpsons Tapped out og et Coin Mover elns), Facebook flere ganger for dagen, litt ringing og sms, vg, dagbladet og hw.no flere ganger for dagen. Så holder batteriet forbausende lenge.

     

    Batterisparing på (HTC One sin), ellers er alt av sync fullt på osv.

     

    1 dag 4 timer og 31min siden sist lading.

     

    Har 28% batteri igjen og GSam sier 13 timer 20min igjen av batteriet.

     

    Har ikke hatt så bra batteri siden "gamle" dager :p

     

    PS! Jeg kjører med root og Android Revolution HD (ARHD) Rom. 8.1 (skal oppgradere til 9.2) men merker ikke stor forskjell fra Original ROM.

  9. Vurderer dette sterkt selv, men synes Sense ser så fælt ut. Menyene og "notification center" får man jo ikke gjort noe med uten custom rom, men jeg vil jo tro at det blir en del bedre i det daglige av å bytte launcher. Lockscreen får man vel heller ikke gjort noe med uten å bruke custom rom?

     

    Forstår det uansett slik at du er kjempefornøyd, hva med dere andre som går fra Nexus-devicer? Hvor smertefullt er det å få Sense? Det er ingen tvil om at hardwaren er fantastisk.

     

    Jo.. Du får gjort noe med lockscreen ved å installere en ny launcher.. F.eks Go Launcher sammen med Go Locker.. Er andre launchers som har dette også. Usikker på notification osv men du kan forandre ganske mye stuff bare med en ny launcher.

  10. Finnes det en offisiell bilholder til HTC One? Førstesiden burde inneholde litt informasjon om accessories.

     

    Hei

     

    Det enkleste hadde vel vært å gått inn på HTC sine sider og funnet ut om dette?

     

    http://www.htc.com/no/accessories/

     

    Har hatt telefonen ei uke nå, gikk fra HTC One X til HTC One

     

    Har sølv versjonen og her er mine erfaringer så langt kontra HTC One X

     

    Batteritid: Kan bekrefte de som sier at batteritiden er bra på denne telefonen, får det dobbelte utifra hva jeg fikk med HOX. Her er det nok batteri til å gå gjennom en dag med heftig bruk.

     

    Byggekvalitet: Null gaps, har en bitteliten høydeforskjell på toppen mellom skjerm og høyttaler parti men det er så lite at det såvidt kan kjennes. Ellers er telefonen helt perfekt.

     

    Lyd: Aldri har jeg hørt en telefon som er i nærheten av lydkvaliteten som kommer ut av denne telefonen, enda ikke godt nok i mine ører men duger greit i nødstilfeller noe jeg mener tidligere telefoner ikke gjør. Jeg er kresen på sånt! Har ikke testet med headset da jeg sliter med tinnitus.

     

    HTC Sense 5.0: Jeg har som regel ikke vært fan av HTC Sense, men overlevde med det på HOX. På One har jeg nå roota og installert ny ROM, faktisk ny rom som inkluderer HTC Sense 5.0. Jeg liker den godt :)

     

    HTC Zoe: Skikkelig kul feature, eneste som er negativt er at det blir et sværa rot på dropbox og en sinnsyk mengde bilder som skal lagres.

     

    Edit:

     

    Skjerm og kamera: Skjermen er vanvittig bra, HOX hadde en knallbra skjerm når den kom og på One er den enda bedre. Lyssterk som bare det (nå har det vært lite med solskinn ute så har ikke fått testet den på en solskinnsdag enda). Kameraet tar overraskende bra bilder og har fått testet den på en "brun pub", der kom kameraet virkelig til sin rett. Har til gode å få testet kameraet skikkelig men inntrykket så langt er at HTC nok har gått i rett retning med tankegangen sin. Video opptak har jeg ikke gjort så lang.

     

    Jeg har ikke noe negativt å si om denne telefonen, HOX var en knalltelefon men sammenlignet med denne var den full av barnesykdommer. Her har HTC virkelig truffet spikeren på hodet. Knall design, knall skjerm, knall batteri, HTC sense som faktisk er bra, Blinkfeed kommer til å bli en kul feature når de får økt mengde innhold, hadde vært fint å kunne velge hw.no som kilde f.eks eller amobil.no.

     

    Til bruker: Jeg er dum!

     

    Du har en feil angående OS versjon i skjemaet ditt. HOX har nå fått 4.2 mens One kjører på 4.1.2

  11. Hadde heller dratt til www.victorportugal.com hvis jeg skal til Krakow. Elsker rett og slett stilen hans! Vet ikke hvordan det er med priser hos Victor.

     

     

    Problemet med Victor Portugal er ikke bare prisen men ventelista.. mener å ha hørt at han har en helt syk ventetid. At han er flink og kanskje blant verdens beste er uten tvil om man liker stilen hans.

     

    Graff gjør bra tatoveringer, de er nok ikke ledende hverken i polen eller i forhold til norge. Men man får tatoveringer som ser bra ut og ikke koster skjorta.

     

    Når det er sagt,hadde jeg hatt penger og tålmodighet skulle Victor Portugal fått tatovert sleeves på begge armene mine, begge leggene + en hel rygg han, for jeg elsker stilen hans! ;)

  12. Vil bare anbefale de som tilfeldigvis skulle være i Krakow, Polen og ha lyst på en god og billig tatovering å gå til:

     

    Graff Tattoo. Krakow, Polen

     

    Tok min første tatovering der. Etter 1 uke pr mnd i Krakow i nesten to år fant jeg ut hvilken sjappe jeg skulle la tatovere meg for første gang (nå gjorde jeg selvfølgelig ikke research hele tiden :p).. Lokale folk sine anbefalinger, sett tatoveringer gjort på dem og ikke minst besøk i sjappa gjorde at valget falt på dem. En vennine av meg tatoverte seg der for et par uker siden og er stor fornøyd, de tegnet en norrøn sak for henne og resultatet ble over all forventning.

     

    Jeg skal garantert til Krakow igjen på ferie og kommer da til å ta turen innom for å få en ganske stor sak tatovert. Har fast tatovør i Norge men kan ikke la han fylle hele kroppen alene :p

  13. Harddisken kan også forårsake slik frys.

    Det du kan gjøre å kjøre diverse tester av harddisken og av minnet.

    Harddisk: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/tp/tophddiag.htm

    Minne: http://www.memtest.org/

    SSD'en fikk jeg i går, ettersom min forrige tok kvelden etter bare noen få uker. Fikk pengene igjen, la på 200,- kr ca og kjøpte meg overnenvte.

     

    Har kjørt memtest i 8 timer mens jeg var på jobb, fant ingen feil. :(

     

    Merk at Memtest og andre minnetest programmer også vil inkludere minnekontrolleren på hovedkortet til en viss grad. Men Memtest er genialt til å teste minnebrikker på! :)

     

    Om du får feil på alle minnebrikker så test dem i en kamerats PC og bruk Memtest. Om de feiler der også så er det nok minnefeil, om de er ok hos kameraten, men feiler hos deg så er det nok hovedkortets minnekontroller eller minneslots som feiler.

    Ingen feil funnet etter 8 timers memtest running! hurray..

     

    En gang det skjedde med meg var problemet at skjermkortet ble for varmt, fordi jeg hadde glemt å koble i kabelen til vifta på skjermkortet. se om vifta på skjermkortet snurrer rundt

    Skal dobbelsjekke alle kabler i morgen tidlig, er rimelig sikker på at skjermkortet sviver.

     

    Ikke se bort i fra at det kan være en skadet CPU.

     

    Når det gjelder ram ville jeg nok satt instillingene til auto. Ikke altid lurt å sette gitte verdier på de.

    Jeg håper det ikke er CPU'en som forårsaker problemer, det hadde vært leit. Tror ikke jeg har skiftet noen verdier på RAM'en. Jeg gjorde det i starten, men skiftet tilbake til default/auto.

     

     

    Har hatt samme problem som OP på min pc

     

    Testa RAM, CPU og HDD.. null feil. Den har virket i over et år og plutselig oppstod problemet. Fjerner støv grundig 1 gang annenhver mnd, temp var fin selv på de mest stressende testene. Har installert Win7 64bit helt på nytt med grundig formatering. Er litt lost. PSU skal være stor nok da jeg har spilt grafikk krevende spill på max gfx i timesvis om gangen før uten problemer. Kjøling skal være knallbra da ingen systemtemperaturer overstiger 42 grader på idle og de fleste er godt nede på 30-tallet idle. På max load stress test (RAM og CPU) kom cpu opp i 58 grader.

     

    Er litt lost her :S Ingen av testene fikk pcen min til å fryse.

     

    Specs n shit:

     

    Windows 7 Professional (x64) Service Pack 1 (build 7601)

    Install Language: Norsk, bokmål (Norge)

    System Locale: Norsk, bokmål (Norge)

    Installed: 29.06.2011 15:51:14

     

    2,67 gigahertz Intel Core i7 920

    32 kilobyte primary memory cache

    1024 kilobyte secondary memory cache

    8192 kilobyte tertiary memory cache

    64-bit ready

    Multi-core (4 total)

    Hyper-threaded (8 total)

     

    Board: ASUSTeK Computer INC. P6T DELUXE V2 Rev 1.xx

    Serial Number: 10243*******

    Bus Clock: 133 megahertz

    BIOS: American Megatrends Inc. 1003 03/08/2010

     

    3680,77 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity

    1151,67 Gigabytes Hard Drive Free Space

     

    Optiarc DVD RW AD-7240S ATA Device [Optical drive]

     

     

    INTEL SSDSA2M080G2GC [Hard drive] (80,03 GB) -- drive 0, s/n , rev 2CV102HA, SMART Status: Healthy

    ST31000333AS [Hard drive] (1000,20 GB) -- drive 5, s/n , rev CC1H, SMART Status: Healthy

    WD 5000AAK External USB Device [Hard drive] (500,11 GB) -- drive 6, s/n E

    WDC WD1500HLFS-01G6U1 [Hard drive] (150,04 GB) -- drive 1, s/n , rev 04.04V02, SMART Status: Healthy

    WDC WD15EADS-00P8B0 [Hard drive] (1500,30 GB) -- drive 2, s/n , rev 01.00A01, SMART Status: Healthy

    WDC WD2000JB-00FUA0 [Hard drive] (200,05 GB) -- drive 3, s/n , rev 15.05R15, SMART Status: Healthy

    WDC WD2500JB-00EVA0 [Hard drive] (250,06 GB) -- drive 4, s/n , rev 15.05R15, SMART Status: Healthy

     

    (Ja jeg vet jeg har masse gamle disker :p

     

    6136 Megabytes Usable Installed Memory

     

    Slot 'DIMM0' has 2048 MB (serial number SerNum00)

    Slot 'DIMM1' is Empty

    Slot 'DIMM2' has 2048 MB (serial number SerNum02)

    Slot 'DIMM3' is Empty

    Slot 'DIMM4' has 2048 MB (serial number SerNum04)

    Slot 'DIMM5' is Empty

     

    NVIDIA GeForce GTX 275 [Display adapter] (2x)

    BenQ G2411HD [Monitor] (24,0"vis, s/n *********, februar 2009)

     

    PSU: 850W

    Skulle vel holde?

  14. Min var varm til å begynne med og restarta kun da, etterhvert endte den opp med restart hele tiden og tilslutt fikk jeg den ikke forbi oppstartslogoen engang.

     

    Jeg flasha radioer og nye versjoner for å prøve å fikse problemet men til ingen nytte.

     

    Som sagt, hos meg var det HK som feila og etter det ble byttet har jeg aldri opplevd problemet igjen.

     

    Med eller uten 6.5 :)

  15. @Tomriel:

     

    Jeg hadde et problem som hørtes lignende ut på min HD2. Den slo seg av helt random og problemet ble gradvis værre. Etter å ha lest på nettet fant jeg ut at flere har samme problem og at det mest sannsynlig var en hw feil. Jeg sendte telefonen til reperasjon gjennom Amentio.no (noe jeg aldri skulle gjort for det tok 3mnd å få tlf tilbake). Da den kom tilbake hadde de byttet hovedkort i telefonen. Det er ikke nødvendigvis dette som er problemet men det høres meget likt ut som mitt.

     

    @Alle: Noen andre som har funnet løsningen på PIM-Backup osv og Android? Jeg vil gjerne NAND flashe Android men orker ikke før jeg kan hente inn tlf, sms og annet dill.

  16. Kjøpte meg stasjonær for noen måneder siden, og har alltid hatt dårlig trådløst signal på rommet mitt, to vegger fra ruteren.

    Den bærbare datamaskinen har fullt signal, men den stasjonære surkler rundt på en eller to streker.

    Jeg antok det var nettverkskortet jeg kjøpte til 150kr, så jeg kjøpte et nytt og bedre til 500kr, med samme resultat.

    Hadde det samme problemet med den gamle stasjonære også..

     

    Hva skjer? Er trådløse signal på desktop generelt dårligere enn på bærbar?

     

     

    Sliter med akkurat det samme problemet, kjøpte et D-Link extreme ettellerannet kort (hadde et billigere D-Link) men endte opp med samme resultat, begge laptoppene mine har så å si 100% signal. Routeren står en etasje over. Men er treskille, ikke betong så synes dette er merkelig. Vurderer nå å kjøpe et aksesspunkt.

     

    Noen som har noe å anbefale?

     

    Routeren er en gammel speedtouch (huseieren sin) og jeg vurderte et D-Link aksesspunkt. D-Link DWL-G700AP AirPlus, er dette kompatibelt med alt av routere?

     

    Så mitt tips til trådstarter er å enten kjøpe en ekstern antenne til pcen, eller en booster til modemet eller et aksesspunkt.

     

    Merkelig at nettverkskort til 700kr er dårligere enn de som står i bærbare pcer :S

  17. Har vurdert å ta kontakt med advokat, men tror i først omgang jeg blir å sykemelde meg.

    Jeg støtter deg i utgangspunktet i saken din selv om du burde vist bedre enn å bruke bedriftens penger til å fylle opp sambos kontantkort, men å sykemelde seg uten at man er syk er trygdesvindel. Dessverre er det en ganske utbredt misforståelse om at man kan sykemelde seg pga. arbeidskonflikter. Sykemelding skal brukes ved sykdom, intet annet.

     

    Er på en måte enig med deg. Men nå finnes det noe som heter emosjonelt stress, psykisk stress osv som også faktisk kvalifiserer til sykmelding. Har en kamerat som for tiden går sykmeldt pga forholdet til personalsjef og ledelse på jobb. Dette er en klar trynefaktor sak han er inne i da jeg vet med 100% sikkerhet at denne fyren ikke sluntrer unna i jobben, og hans nærmeste sjef nede på gulvet gir han 100% støtte. Min kamerat går nå til psykolog pga dette, det er en stor belastning for han å dra på jobb og han sliter i det private også.

     

    Så OP har god grunn til å holde seg vekk fra jobb med sykmelding, er jo klart fra ledelsen at dem ikke ønsker han der, jeg kan ikke se noen oppsigelsesgrunn egentlig.

     

    Lykket til med saken OP

  18. dette er lenge siden, mener vi gikk i 5 klasse på den tiden. Vi hadde akkurat fått melding om at Kong Olav var død, læreren vår kom inn og hun var helt på gråten, sto å prata masse svada der fremme, så kommer det fra en i klassen (han kom til Norge året før). "Faen, er det noe å sipe for da?" og læreren bryter sammen i skikkelig hyling. Hele klassen lo så tårene rant.

     

    Ellers så var det en som på ungdomsskolen aldri klarte å lese ordet "problem" verken på engelsk eller norsk, han hadde ikke lese og skrivevansker. Var kun det ordet, vel å merke når han leste fra boken. Han uttalte det "Torolbem" ble ganske mange hysteriske lattere ut av det :p

     

    sikkert mange flere men kommer ikke på noen i farta :p

×
×
  • Opprett ny...