Gå til innhold

Warlord Nazdreg

Medlemmer
  • Innlegg

    300
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Warlord Nazdreg

  1. Skuffet over at "wasted" ennå er inntakt. Elendig..

     

    Hva skulle det ellers vært? Game over?

     

    Ja, for eksempel? I hvilke andre spill starter du ved nærmeste sykehus etter å ha blitt sprengt i lufta?

     

    omg noob, i alle andre gta spill ofc!!!

     

    Men seriøst så fungerer Wasted systemet helt fint for meg også, pleier ofte loade om jeg så blir Wasted derfor liker den lille pausen fra oppdragene hvor jeg kan springe fra sykehuset til nærmeste forbigående og slå vedkommende i tennene og deretter begynne oppgradet på nytt :)

  2. Beh, har prøvd rimelig lenge nå. Går ikke an å laste ned demoen hos meg på x360. Stopper bare opp på 29% og deretter kommer det en feilmelding. Rare er at på memory options forteller den meg at alle 613mb er downloadet men den har fortsatt det "download utropstegnet"....prøver jeg download again hopper den opp på 28% og blir stående.....utrolig irriterdene, har mulig lyst til å kjøpe det, men hadde tatt seg ut om jeg fikk prøvd det først, noen her med lignende problemer?

  3. DiabloMMO med first person view og ekte kampsystem (sikting, flere hitboxer) hadde vært kung.

    Får håpe de kommer med noe nytt denne gangen, og ikke bare satser på å gjenvinne brukte konsepter slik de gjorde med WoW.

     

    Hadde ØDELAGT hele Diablo serien for meg... jeg får tårer i øynene bare av å tenke på det. Et diablo MMO hadde vært litt morro i teorien ja, men MMOFPS hadde i hvertfall ikke funket for diablo, se på hellgate, drit spill....imo. Skal diablo bli MMO vil jeg se et 18års mørkt og dystert creepy spill slik som de gamle sett fra tredjeperson, med en matt type grafikk, ikke noe jericho opplegg hehe... Single player diablo3 hadde vært best imo, med multiplayer options ofc.

  4. Jaja, da var capcoms nedteller ferdig og de har annonsert Steet fighter IV. De har selvsagt ikke kommet med mye informasjon om spillet, så hvilke platformer det kommer til er ikke annonsert enda. Da jeg så denne debut traileren må jeg si at jeg almost came..men uansett hvor kul traileren er håper jeg det blir bedre enn det som finnes på live arcade på 360 som er det eneste street fighter jeg har spillt tidligere og det var ikke en hyggelig opplevelse. Spillte bare trial versjonen hvor du bare kunne spille Ryu eller han Guile duden. Joda, det var kult intill Guile eller Ryu begynte å spamme hadoken helt til du lå i kisten...

     

    Gleder meg uansett etter en så imponerende trailer, hva tror dere?

  5. NEI! hva skjedde med John Mullins!? Men gleder meg stort til dette uansett om John Mullins ikke er med :(. Husker første gang jeg prøvde SOFII, ble helt satt ut da det gikk ann å kutte fingrene av folk, haha. Noe som virket rart er at det kommer ut allerede i november(sikkert jobbet lenge "undercover" da :)). Håper de klarer å få det inn i europa før nyåret, da hadde julden vært komplett :p

  6. Vet ikke mye om denne Thomson fyrn, men jeg vet bare at GTA 4 er et spill som ikke skal inn i mitt hus. Må innrømme at jeg har spillt GTA før, men nå er det stopp. Hvor langt skal de dra det egentlig? Til de har sørga for å starte 3. verdenskrig eller.no? Det tror jeg de hadde vært glade for, all den PR de hadde fått da.  :no:  Syns mer og mer disse Rockstar folka virker som en kynisk gjeng som gjør alt for å tjene mere penger  :hmm:

    9526654[/snapback]

     

    Tviler på at sløve, coladrikkande ungdommar som later seg foran dataspel dagen lang er så oppsatt på å innvadere Polen...

    9532045[/snapback]

     

    Polen....kødder du?! JEG SKAL TA HELE VERDEN PÅ EN GANG!! *skummer spytt ut av munnen pga for mye vold i spill* begynner med å drepe klassen min, så bombe byen med friendly napalm......så drepe beste vennen min. Grunnen...tja, er SELVFØLGELIG pga de über voldelige spillene nå til dags som forer oss med nye/gamle måter å drepe et menneske på. Satan for et teit menneske, er jo mange ting som fremstiller vold i en eller annen form, f.eks film, bøker(litt juks siden bare ord) også hverdags ting slik som en tur på byen i helga...i hvertfall i storbyer er det ofte MYE kaos....for å ta et eksempel.

     

    Vet det var en litt useriøs post, men blir varm av Jack Thomson....og ikke på den gode måten..

  7. Lol om dette stemmer : )

    9270045[/snapback]

     

    Lol? hva er det som er så lol med det? =/

    9274369[/snapback]

    Om spillet ble utsatt på grunn av at Rockstar måtte bruke mer tid på PS3-versjonen, er det jo ikke PS3 sin skyld. Da er det jo Rockstar sin skyld.

    9274444[/snapback]

     

     

    Med alle ps3 fanboys som hevder at spillet blir så mye dårligere på xbox og bla bla var dette en litt morsom nyhet. Vil ikke akkurat sagt at det var noen sin feil at ps3 er vanskelig å programmere spill til i og med at konsollen er i sine tidligere faser, men når det gjelder utsettelsen er det jo dens "feil" så og si.

     

    Aldri ta noen andre enn de som lager spillet seriøse når det kommer til release dates.

  8. Hei, antar at du nå har hatt LG'en en stund. Hadde nemlig tenkt å kjøpe en slik selv om ikke så altfor lenge. Lurte derfor på hva du syns om den osv, har selv x360 slik som du og lurte på hvordan det funker med HDMI på non-elite xbox i og med at eliten har HDMI, er mulig med HDMI på vanlig xbox360? Uansett så vil jeg gjerne høre hva du har å si om den

     

    Takker på forhånd

  9. de som har sett på filmer/vidoer der de faktisk viser ekte mennesker blir drept, så får man helt andre følelser i kroppen, man blir kvalm og ekkel.

     

    så selv om man er i tvil er dette ekte eller ikke så blir det ekelt.

     

    så liksom vold har ikke noe med ekte vold

    8942079[/snapback]

     

    Har selv sett filmer av folk som har blitt drept på flere måter, halshuggingene gjort av al-Qaeda med god kvalitet og diverse andre ting. Det er utrolig hva man kan finne på internett disse dager. Alt fra groteskt porno med damer som...ja..med hester til folk som spiser andre folk, men poenget var at forskjellen mellom ekte vold og vold i spill er helt forskjellig, selv om man i spillet er personen som dreper, så er det noe helt KLAR og TYDELIG forskjell mellom de to.

     

    Personlig syntes jeg at bannlysing av spill er helt forferdelig, uansett hva spillet inneholder. At ei gruppe mennesker skal bestemme hva vokse mennesker skal bruke fritiden sin på, hva de kan og ikke kan se er til å spy av. Voksne mennesker kan vel ta ansvar for sine egne handlinger, kan de ikke? De tenker også på senarioet hvor barn kan få tak i spillet og bli "skadet", dette er også et elendig argument. Det er jo derfor vi har aldersgrenser, pluss at det er ikke utviklerne sin feil om en unge får tak i spillet. Noe de fleste mindre årige mest sannsynlig klarer helt fint. Aldersgrenser har ikke akkurat hindret mindreårige fra å røyke eller å drikke både øl og sprit, men det er foreldrenes ansvar å se til hva barna gjør.

     

    Manhunt 2 bannlysningen/sensuren er sikkert bare begynnelsen. Nå nettop har jo ESRB fått bannlyst nedlastningen av Dark sector traileren som ble gitt ut i mars for faen. Dette er nokk bare begynnelsen.

     

    OT: denne bannlysningen har gitt i hvertfall meg stor trang til å kjøpe manhunt 2 >.<

     

    EDIT: liten grammatisk feil :)

  10. Fly kan jeg klare meg uten. Forsåvidt helikopter også, selv om det hadde vært kult. Men det jeg sliter med er å få inn at man må spille en russisk jævel med et navn jeg knapt klarer å uttale! Jeg vil lage min egen character!

    8355483[/snapback]

     

    Syntes det er bra med noe nytt. Vil heller spille en "russisk jævel" med pro engelsk-russisk dialekt enn en jævla "gangster" neger som snakker helt tilbakestående slik som i san andreas "yo what up my nigga, aight....lets blow this joint". Hater neger gangstre.....go motherland

×
×
  • Opprett ny...