Gå til innhold

Sid83

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sid83

  1. Mitt Chieftec 340W har ihvertfall begynt å bli i minste laget for denne spec'en :ermm: :

    Asus A7V333

    Athlon XP 1900+

    Hitatchi Deskstar 120Gb

    Hitatchi Deskstar 160Gb

    1x512 333Mhz

    Radeon 9600XT

    NEC ND3500A 16x DVD-brenner

     

    Samt at det kjøres noe lys og vifter i tillegg + et par tilleggskort.

     

    Det jeg merker det best på er DVD-brenneren, masse power calibration errors og write errors.

     

    Hvis man ikke er så veldig kresen på pris, tror jeg Sharkoon Silentstorm PSU'ene er ganske gode, ihvertfall stille. Fåes hos PCStyling.no så vidt jeg kjenner til. De blir heller ikke så varme.

  2. Hvis det prates om industriområdet ved torp i sandefjord er dette kun distribusjonslager. Blir kastet på dør om man forsøker å kjøpe noe derfra. Så vidt jeg vet har ikke PSData.no noen butikk, ei heller SMG, Hattelco, Microplex, GlobalCOOL eller øvrige. Er litt av filosofien deres, kun nettsalg....det tillater lavere priser. Men helt riktig er det dog ikke ;)

     

    Komplett's hovedkontor ligger i sandefjord, og riktig nok er datakjeden deres butikk filial.

  3. Akkurat det tastaturet er ikke lenger i salg. Tror det var noe med feilprosenten på det, tastene falt av på for mange enheter.

     

    Men jeg har det selv, skulle gjerne fått kjøpe det billig av meg hadde det ikke vært for at samboeren min med sine lange negler har greid å skrape av teksten på alle taster som brukes mye. :p Så det er ikke så pent lenger.

  4. Gøy å lese alle disse innleggene, og jeg dannet meg noen tanker underveis.

    Si vi går litt vekk fra CPU med 15W konstant effekt...så tar vi en tur over til oppvarming av et rom.

    Si dette rommet er totalt isolert (for dette må til for at det jeg nå sier vil skje) og vi har en varmeovn som yter 1500W maks. Vanligvis har en varmeovn en termostat, som skrur av ovnen ved ønsket temp, men si vi fjernet denne, og lot ovnen stå på full pip i dette totalt isolerte rommet (som i teorien ikke slipper ut varme).

    Ville ikke da den konstante tilførselen av energi hele tiden bidra til å øke temperaturen i rommet hele tiden? Må igjen presisere at vi da ser bort fra varmetap. Selvsagt ville det i dette eksemplet naturligvis stoppe seg selv ved en viss temperatur, da ovnen antakelig ville smeltet, og omgivelsene ville tatt skade av varmeutviklingen.

    Er heller ingen kløpper i fysikk, men dette virker da logisk...for meg ihvertfall.
  5. Det er da mange brytere man kan benytte. Kjøp en hvilken som helst bryter fra en bil/båt rekvisita butikk, men er enig i at du vil få et problem skal du benytte den som power-bryter. Men til lys og annet stæsj virker det utmerket.

     

    F.eks slike vippebrytere man har med rødt "lokk" er stilig.

  6. jeg synes termaltake 2 er best fordi det er ikke så ferdigstylet så du kan gjøre noe med det.

    Da kan du jo kjøpe et Castek 1018 eller det nye 1020 fra www.pcstyling.no

     

    Viser seg at Thermaltake kassene er modda versjoner av Casetek 1018.

     

    Da er det bare å finne frem dremelen, lakk, lys og (lær?) og sette igang, en god del billigere er de også. Helt like inni....

  7. Har stillt RAMen på timingen på 2-2-2-5, forandre på dem?

    Det undrer meg at disse innstillingene fungerer på maskinen din. Ganske sikre kilder har oppgitt at raskeste timing oppnåelig med et Intel system er 2-3-2-6-(1)

     

    Men det finnes vel kanskje noen få unntak der også, som i alt annet.

  8. Det går noen magiske grenser oppover for PCI/AGP, tror den endrer seg ved 166 og 200 FSB. Men 166 FSB med 11 eller 12 Multi kan bli litt mye for 2100+

     

    Uten PCI/AGP lås er det idelle å holde verdien nede, helst 66/33

     

    Palominokjernen er heller ikke kjent for å være særlig god å klokke. Min 1900+ suger hardt, 4 Mhz OC, og den sier stopp. :p

  9. Ved Prime-testing blir CPU og RAM stresset noe mer enn man vil klare ved "normal" load. Selv har jeg kjørt prime95 over ca 16 timer uten feil, og vært fornøyd med det resultatet. Sjansene er små for at den da vil feile, selv om dette KAN skje ved få anledninger.

     

    Jeg tror man bare bør tenke over sitt eget bruk, og vurdere ut ifra det hvor lenge man synes prime95 bør kjøres for å kalle sitt system stabilt.

    Følger man utviklerne av prime95 sine råd, kan man kalle systemet prime-stabilt etter 1-2 døgn med stressing.

     

    Men som sagt, en vurderingssak.

  10. Det har vist seg at noen Radeon 9600XT kort har et problem med en kondensator som går i stykker etter kort tids bruk. Har hatt dårlig erfaring med kortet fra Asus, men om problemet er gjennomgående for alle 9600XT modeller vet jeg ikke.

     

    Problemet som blir nevnt litt over med pc som henger seg er kjent for meg, og skyldes nok det ovennevnte problemet.

×
×
  • Opprett ny...