Gå til innhold

runelars

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av runelars

  1. Skuffende misvisninger fra Nokias norske webside viser at denne skal ha WiFi og leveres med "pose", dette stemmer ikke. Fargevalget "Bronze" er desverre ikke tilgjengelig her til lands (enn sålenge?). Den er milevis bedre sammenskrudd enn 5310'n den erstatter her og leveres ikke med de SW feilene denne hadde heller. Lyden ved samtaler har en uvant klangbalanse, høres ut som det er tredd en ullsokk over, men kan stilles høyt nok til at en hører uten problem. Om jeg nå bare finner en dugelig microUSB til 3,5mm jackplug overgang så er jeg storfornøyd.

  2. Ser ut til at vi må passe på å spesifisere at utenlandsfirma sender med riktig faktura. Var tilsvarende irriterende da et US firma sendte en pakke i sommer der de kun oppga totalsummen med frakt så jeg plutselig havna langt over 200 grensa. Uansett, etter en mail til DX i går fikk jeg dette svaret i dag : "Apologies for any inconvenience we have caused.We will resend your package and make proper invoice.You will receive notification,when we ship it.Thank you for your patience." Så dere som har fått pakker returnert, ta kontakt, så ordner det seg sikkert.

  3. Endelig klarer opera å vise alle websider jeg bruker til dagelig helt riktig. ver.9.50 har desverre endel feil og henger seg etter få timers sammenhengende bruk, dette er rette på i ver.9.51. Men, den ser fortsatt ikke ut til å beholde inntastede sider riktig til nestegang du starter den og det virker som de har fjernet den geniale fungsjonen med å kunne ha direkteknapper til sider sammen med 'home' 'refresh' osv. et stort savn. Antar og håper begge disse manglende vil bli rette på snarlig i ver 9.52

  4. Følger med en 2GB microSD brikke på denne, mer enn ellers i prisklassen.

    Lyden i medfølgende øreplugger er uten bassgjengivelse, hjelper ikke å stille i equalizeren. Med et par gode plugger (f.eks. shure 3g)så er det absolutt godkjent lyd. Ikke helt på høyde med sonys dedikerte mp3 spillere men bedre enn tidligere telefoner jeg har hatt.

    Liten skjerm ? SE W880i har bare 1,8" og er nærmeste sammenlignbare mobil i størrelse.

  5. Skal en se tv med macbook må en vel finne en usb tv-tuner med støtte for mac, så må en kjøpe overgang fra mini dvi utgangen til standard dvi plugg og evt en over gang som støttes av skjermen du har tenkt å bruke (hdmi, vga, component, composit) Plugg og ledningshysteriet slipper du ikke unna uanz. Ved å velge en TV er det mindre styr med ekstrautstyr og programvare men du går glipp av mulige pvr funksjonalitet. Så er det å velge skjerm utfra størrelse oppløsning og pris da.

  6. Om man klarer grave det frem fra et lager elns så er Tandberg tastaturet det stilleste og mest behagelige jeg noensinne har brukt, endel unødvendige terminaltaster på det som sikkert ikke kan benyttes til noe fornuftig på en moderne pc, men silkeføre når en skriver altså ;)

    Bruker logitech ultraX flat trådløst som er ok på støy (noe gnisselyder) og billig noe som er viktig når en har en tendens til å 'spise' space taster :p

×
×
  • Opprett ny...