Gå til innhold

sphaa

Medlemmer
  • Innlegg

    374
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sphaa

  1. Vel, jeg har ventet (håpet) på en etterfølger til "A link to the past" siden 1994, snart 20 år, så ja jeg har hastverk :)

     

    A link to the past er kanskje det beste spillminnet jeg har (bortsett fra Monkey Island) og det kommer til å irritere meg grønn når jeg ser det er lansert og jeg ikke har det. Det blir sikkert ikke utsolgt på lanseringen, men jeg vil være HELT sikker på at jeg får det så fort som det er mulig. Trur det er vanskelig for noen å forstå hvor mye jeg gleder meg til det spillet.

  2. Nå klager du bare for å klage.

     

    Og, de forandrer ikke på konsollen hver uke. I tillegg - at endelige specs blir offentliggjort når konsollen settes i masseproduksjon og testeperioden er over er da ikke rot. (Og bedre at de første tallene man leste var konservative enn at det var motsatt).

     

    Til sist, les deg opp på schizofreni så vet du at MS ikke er det i hvert fall.

     

    (Og ja, jeg skal ha PS4 også).

    Tja, jeg kan være enig i at jeg klager litt bare for å klage. Og du må ikke ta ALT som blir skrevet bokstavelig da jeg satt det litt på spissen.

    Jeg ønsker bare at MS slutter å forandre produktet og heller være klar og tydelig på hva de skal selge. Jeg blir bare forvirret over alt de sier, for så å snu 180" og så si noe annet. Videre forbedringer kan komme i firmwares.

     

     

     

    at endelige specs blir offentliggjort når konsollen settes i masseproduksjon og testeperioden er over er da ikke rot.

    Jo, når de klart og tydelig går ut på E3 og sier at sånn blir det, også begynner de å gjøre om på alt, litt etter litt, etter E3 så er det rotete.

     

     

    Alt i alt så bunner vell min irritasjon ut i at jeg er lei MS sin rot. Jeg liker mennesker som gir klare og tydelige beskjeder, og jeg missliker de som vingler fram og tilbake når de skal fortelle noe.

     

     

    Bare så det er sagt, jeg har eid både xbox1 og 360. Og jeg var veldig fornøyd med begge to. Vurderte lenge Xbone, men jeg bestemte meg for PS4 rett etter E3.

    Jeg mener heller ingenting negativt når jeg skriver Xbone, jeg synes bare det er et greit kallenavn i stedet for å skrive XboxOne.

    Og helt til sist, håper dere som kjøper Xbone blir fornøyd med produktet, og få 5-6 år med gode spillopplevelser. Vi trenger tross alt en sterk konkurranse i konsollmarkedet.

  3. Makan altsa! Ja, her har MS virkelig tråkket i salaten. Tenke seg å oppgradere maskinvaren til noe BEDRE?

    ...åssen samenlignes de nye spec'sene mot PS4 nå egentlig? PS4 lå vel et hårstår forran i ytelse, men det er kanskje snudd nå?

    Det er ikke denne forandringen jeg reagerer på, men det faktum at de forandrer noe på konsollen hver uke. Alt er bare rot for de av oss som ikke leser hver artikkel. Du må være online, du må ikke være online. Du kan dele spill, du kan ikke dele spill, kinect må være tilkoblet, kinect må ikke være tilkoblet. Denne uken er GPU så kraftig, neste uke er det en annen kraft (samme med CPU).

     

    Alt er bare et eneste stort rot med Xbone for tiden! I alle fall for oss som ikke følger med alt som blir skrevet.

     

    Så vidt jeg vet har ikke Sony gjort en eneste forandring på sin konsoll, og derfor føles PS4 som et mye tryggere valg. Du vet hva du får og Sony vet hva de vil levere.

    MS framstår bare som schizofren, og de vet virkelig ikke hva de selv vil

    • Liker 1
  4. Rundet The last of us i dag, og nå vurderer jeg om jeg skal spille igjennom det en gang til, starte med Uncharted serien som jeg enda ikke har spilt eller om jeg skal prøve meg på Metal gear 4 igjen.

     

    Jeg mistet sansen for metal gear etter nr2, det at radaren forsvant forandret spillestilen veldig mye og jeg fikk aldri sansen for hvor tregt spillet går når du er nødt til å snike deg fram uten radar. Men etter å ha spilt både Tomb raider og The last of us så har jeg fått litt lyst til å prøve meg på MGS4 en siste gang. Historien er jo sinnsykt bra i både MGS1 og 2.

     

    Driver også å spiller Final fantasy 3 på nettbrettet mitt.

  5. Jeg vet ikke hvor mye disse forandringene vil hjelpe for MS. Jeg har rett og slett mistet kontroll over hvilke funksjoner XB1 kommer med, og ikke kommer med. Først sier de en ting, så snur de og sier noe annet.

    I utgangspunktet er det jo bra at de hører på kundene, men nå synes jeg det er vanskelig å få med seg hva som er rett info, gammel info og løse rykter. Hele XB1 er bare et eneste stort rot for tiden.

     

    Jeg kommer til å velge PS4 uansett hva MS gjør framover, den framstår rett og slett som et tryggere valg og jeg vet hva jeg får. Eneste "forandring" jeg har hørt om der er RAMen.

    Men for å være ærlig, jeg viste ikke hva 8gb RAM ville si for kvaliteten, og jeg hva ingen anelse om hva det vil si at den nå bare har 4,5gb til spill. Jeg har bare 4gb på PCen og det er mer enn bra nok for meg.

     

    Håper MS får det til, konkurranse er bra for oss alle. Men for at de skal lykkes må de nå slutte med forandringer og heller være VELDIG tydelig på hvordan XB1 EGENTLIG virker.

  6. for å være ærlig håper jeg at utgivere gir opp wiiu raskest mulig og at nintendo går over til å bli et software firma. Det er irriterende å være nødt til å kjøpe en konsoll til 2500 - 3000 bare for å spille de 3-4 spillene jeg har lyst til å spille fra nintendo.

    Det hadde vært bedre hvis nintendo ga ut alle spillene sine på PS og xbox, men dette er min mening

    • Liker 1
  7. Da har jeg også rundet the last of us. Må si meg enig i at det er en av de beste spillene til ps3 men jeg tror faktisk jeg likte Tomb raider bedre. Eller, tomb raider var mye bedre de første 50%, mens the last of us hadde den sterkeste avslutningen.

     

    Uansett, jeg vil anbefale alle som likte historien i the last of us til å se filmen The Road. Filmen ligner en god del på the last of us, men den er et hakk mer dyster og deprimerende men allikevel sykt bra.

  8. Hvorfor tenker bare på negative sider av ting og viser dem frem?Hvorfor kan ikke dere skrive om hvor mye nyttig kan det være å ha en 3D printer?

     

    Hva prater du om? Hw.no har jo skrevet flere positive artikler om 3d printing. Jeg kan nevne printing av rakettdeler som kan gjøre romfart mye billigere, Kina som printer enkelte deler til fly og batteri som er laget med en 3d printer.

     

     

     

  9. Enig FrihetensRegn. Syntes det er spesielt øynene som ødelegger realismen i et animert ansikt. Men jeg tror også at øyne er det vanskeligste å animere realistisk.

    Hos et ekte menneske er det lett å se på øynene om et menneske står og dagdrømmer men jeg klarer ikke å forklare hvilke detalj som avslører det, det ser bare tomt ut. Det er rett og slett utrolig mye detaljer i et øye men jeg klarer ikke å deskrive det jeg ser, og den spesielle egenskapen til øye tror jeg er utrolig vanskelig å animere. Om det er mulig i det hele tatt.

     

    Håret legger jeg som regel ikke merke til i et spill så lenge det ikke ser helt forferdelig ut.

    • Liker 1
  10. @arthon

     

    Det handler om førsteinntrykket, og her skuffer MS. Jeg gledet meg til en ny spillkonsoll, og når den endelig blir vist fram så snakker de nesten bare om TV og sport. klart jeg er skuffet.

    Hadde de snakket spill først og tilleggsfunksjoner i en annen anledning så hadde jeg gledet meg, men når de presterer å bare fortelle må funksjoner jeg ikke bryr meg om så er førsteinntrykket så ødelagt at jeg velger å bare fokusere på ps4 framover. Sony holder i alle fall fokuset på spill.

    Jeg vil tross alt spille, ikke se hvor mye ekstra man kan bruke boksen til hvis du bor i USA.

  11. Takker for svar, og beklager for sent svar tilbake.

     

    Undersøkte de modellene som dere har nevnt her men så langt virker de ikke godt alternativer.

    Både Acer A70x og asus TF700 sliter med at de er ustabil og treg.

    Det virker som om det ikke er kommet gode nok CPUer for å kjøre Android i ønsket oppløsning. Jeg får vel bare vente med nettbrett til Tegra4 kommer.

    Acer A70x:

    http://reviews.cnet.com/tablets/acer-iconia-tab-a700/4505-3126_7-35117923.html

     

    Asus TL700:

    Formutråden her på forumet

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1389416

  12. Tittelen sier vel alt. Jeg ønsker meg et nettbrett som har "alt". Jeg vil ha Android, (mini)SD-kortleser, en (mini)USB inngang, (micro)HDMI ut og oppløsning på 1920*1080. Det nærmeste jeg er kommet så langt er Nexus 10, men den mangler SD-slot.

     

    Finnes det et slikt nettbrett?

     

     

    Edit:

    Forandret litt etter det første svaret jeg fikk:)

  13. Jeg stusser litt på dette i artikkelen:

     

    For tall med mindre enn hundre millioner siffer er deres veiledende premie nettopp 3000 dollar

     

    For eksempel delte de i april 2000 ut hele 50 000 dollar til en av de mange GIMPS-frivillige, for oppdagelsen av det første primtallet med over én million siffer.

     

     

    Hvorfor fikk de 50 000 for ett tall med èn million siffre når veiledende premie for tall mindre enn hundre millioner siffre gir 3000?

×
×
  • Opprett ny...