Gå til innhold

.tomf

Medlemmer
  • Innlegg

    2 999
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av .tomf

  1. AMD Phenom II X6 1055T

    1 495,-

     

    Club3D Radeon HD5850 OC 1024 MB GDDR5

    2 295,-

     

    Gigabyte GA-770TA-UD3, Socket-AM3

    725,-

     

    Mushkin DDR3 4GB Blackline Stiletto

    895,-

     

    Samsung 1 TB 7200RPM S-ATA2 32MB

    590,-

     

    Sony DVD-brenner AD-5240S intern

    185,-

     

    OCZ StealthXStream strømforsyning 600W

    589,-

     

    Lancool PC-K56, Miditower, Sort

    495,-

    Totalt

    7269,- (u/ frakt) fra netshop

     

    Noe jeg bør endre på før jeg bestiller? Holder det med standard cpu-kjøler etc? Har allerede tøyd budsjettet bittelitt og måtte ta vekk win7 oem.

  2. Lurer på om noen har forslag til tweaks. Er det noen produkter som ikke er helt bra, er det noe som ikke passer i lag, eller ser det fint ut?

    Skal hovedsaklig brukes til spilling.

     

    -AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION

    -Gigabyte GA-770TA-UD3

    -XFX Radeon HD 5850

    -Kingston ValueRAM 4 GB 1333

    -Antec Three Hundred

    -Arctic Cooling Fusion 550R PSU

    -Samsung SpinPoint F3 500gb

    -Sony Optiarc AD-5240S - Platestasjon

     

    Pris: ca 6600 inkl frakt

  3. De fleste er ikke grinete pga karakteren, men pga hvor ræva den omtalen var. Kunne lett se at "anmelderen" hadde et negativt syn på KZ2 før han satte spillet inni maskinen. Uten tvil den mest ræva omtalen jeg har lest på lenge. Men who cares, nå er Gamer heldigvis historie :dribble:

    Karakteren er det første man ser på, og den dårlige karakteren er grunnen til at folk griner fordi resten av sauflokken har gitt det 9-10. Leser man artikkelen så vil man faktisk se at forfatteren har skrevet litt om spillets positive sider. Når det er sagt, så synes jeg karakteren var kanskje litt for dårlig og anmeldelsen litt for negativ. Men nå har jo jeg ikke spilt spillet(det har ikke flertallet av dere heller) så jeg aner jo ikke hva spillet fortjener. Det er hvertfall ingen grunn til å gi forfatteren og gamer.no så utrolig mye ufortjent refs.

     

    "Men who cares, nå er Gamer heldigvis historie"

     

    Gamer.no er ikke historie. De har sluttet å samarbeide med tek.no, noe som er trist da vi ikke får alt samlet på ett sted og gamer.no ikke kan ta i bruk gode funksjoner som prisguiden.

     

    Gamer.no er en av de bedre spillsidene. De er ikke redd for å gå i mot strømmen, i motsetning til dårlige sider som spillmagasinet og gamereactor og større sider som ign og gamespot som går hånd i hånd i med hype. Jeg synes det er utrolig umodent av deg å komme med slike uttalelser bare fordi de kom med en anmeldelse som du ikke likte. Men det beviser jo bare hvor lite voksen du er.

  4. Vi har så mange forskjellige dialekter at det er helt umulig å lage et skriftspråk som er "virkelig norsk." Som trønder så er begge skriftspråkene ulikt fra min dagligtale(nynorsk er vel nærmere hvis man vil begynne å sammenligne), men bokmål faller meg mest naturlig fordi det er det jeg har vokst opp med gjennom media og skole.

  5. Ja det kan jeg være tilbøyelig for å godta som et argument, men er tidskrevende = utfordrene?

     

    Ikke i mine øyne, når noe bare er tidskrevende og krever at man gjøre en repetiv ting et gitt antall ganger uten at det er noe utfordring så ser jeg det ikke som noe element å ha i et spill.

    Ja. Kael'thas var vanskelig og det tok et par uker med prøving og feiling, men da vi først fikk til taktikken perfekt den første gangen, så gikk han alltid ned på første try etterpå. Følelsen av å downe en boss etter mye slit og mye finjustering av taktikk er noe jeg savner.

     

    At man kan cleare hele Naxx på første forsøk uten å være særlig forberedt med consumables og tacs kan vel ikke være særlig utfordrende?

  6. Nå er det ikke meningen at retri skal solo-heale arena heller da. Jeg kan holde på i det uendelige når jeg gjør quests og i raids, bortsett fra når jeg kjører full dps og burner alt.

     

    Arena er overhode ikke i nærheten av grinding by far. man må ha MAX dps konstant, og da er det over etter 1min stort sett uansett hva du gjør... Har dem roges så er jeg på 50% før noen ahr angrepet i det hele tatt....

    Sant det, men poenget står fortsatt. Det er teit å forvente at man skal kunne heale decent uten å gå tom for mana fort som retri. Problemet er at man ikke kan buffe retri i PvP uten at vi blir OP i PvE eller omvendt. Jeg synes dog Blizzard burde gitt muligheten til å downranke consecration, er idiotisk at rank 1 koster mer enn rank 8.

  7. Nå er det ikke meningen at retri skal solo-heale arena heller da. Jeg kan holde på i det uendelige når jeg gjør quests og i raids, bortsett fra når jeg kjører full dps og burner alt.

     

    retri is fine, l2p etc.

     

    Merk: ikke det at jeg har raidet så mye ennå, men... ja.

×
×
  • Opprett ny...