Gå til innhold

mp_man

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mp_man

  1. Jaa... Jeg er en fornøyd eier av en Sony x1050? :p lyden er bra, spilleren fungerer som den skal. MEN er det mulig å være sååå vanskelig å få stappa noe video med skikkelig kvalitet i denne greia ?

     

    Selve spilleren har en oppløsning på 432 x 240 og alt ser veeeeldig pent ut på den, men jeg må si at jeg enda ikke har fått inn en video i 432 x 240. Jeg vet at det går, fordi videoen som følgte med spilleren (som jeg slettet) Hadde den samme størrelsen som selve oppløsningen på displayet.

     

    Foreløpig har jeg bare fått video i 320 x 240 (ipod classic størrelse) videoer inn på den, det funker, og det ser helt OK ut, men jeg vil ha det skikkelig skarpe bildet på spilleren.

     

    Så my question to you :

     

    Noen som har fått det til og vil dele det med meg ? Eller vet hvordan det skal gjøres ?

    Jeg har prøvd følgende programmer:

     

    Red Kawa

    DVD catalyst Free edition

    Ripbot264

  2. Hei! Jeg legger ut dette emnet for å se om det er noen andre løsninger på problemet enn å sende maskinen til komplett og klage/syte, regner med at den prosessen i seg selv tar et halvt år, hvilket jeg ikke har tid til.

     

    Problemet:

     

    Når jeg starter maskinen får jeg denne feilmeldingen:

     

    "SMART Failure Predicted on Hard Disk 0: WDC WD3200BEVT-22ZCT0-(PM)

     

    WARNING: Immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.

     

    Press F1 to continue"

     

     

    Vel jeg har foreløpig bare trykket F1, men nååå ser det ut som det har fakka seg heelt.

    Er det noe jeg kan gjøre her? eller er det bare og sende inn. Er det mulig og formatere den på noen måte, og se om det funker ? Jeg har ikke lenger muligheten til og komme med inn på pcen, jeg kan bare se oppstartsgreia også er det svart resten av tiden..

     

    OS: Windows Vista

     

    takker på forhånd for svar :)

  3. Sikkert mange som vil flytte dette emne til riktig kategori i lyd og bilde, menneh jeg bryr meg ikke:P Eh jah, jeg har hørt på z2300 får vel ikke noe bedre til pc enn det, 8" sub å greier. Storebroren er vel ikke noe verre, sub'en er den samme, bare at du har surround da. Kjipe med 5.1 er jo alle høytalerne og alle ledningene da.

     

    Men tro meg du kjenner nok av trykk fra z-2300 :D

     

    Eller bare go crazy kjøp 2x z-2300 holder deg under 3000 grensa da:P

    eks:

    http://www.youtube.com/watch?v=JEXQMCXiFo0

  4. Jah!

     

    Jeg har mer eller mindre planer om å kjøpe meg anlegg etterhvert, cerwin vega er noe jeg ble forelsket i dagen jeg så de, og har tilgode å få hørt de.

     

    Men så ser jeg at de har 2 forskjellige modeller som ikke ser helt like ut. CLS og VE

     

    Hva er forskjellen på de? syntes HIFI-klubben sin forklaring var ganske vag og ikke særlig beskrivende. Så jeg håpet noen her hadde litt mer peil?

     

    Siste frågis: Noen her som har CV og kan fortelle litt om de fra en forbrukers perspektiv, hvor godt dunker de? hva slags musikk passer til høytalerene osv. Gjerne en anbefaling på størrelse i basselement i forhold til størrelse på rom.

     

    Takker for alle svar :D

  5. Hvis du ikke har komponentkabler til wii, så vil ikke den overgangen virke. Skal du ha en VGA kabel så kjøp en aftermarket cabel ala den jeg linket til. Sjekk ut dealextreme og ebay..

     

    Jeg har komponentkabler til wii, men den overgangen fungerer ikke på lcd monitor med vga inngang, jeg får bare no input signal, Hvorfor det ? Er det noe instillinger man må gjøre på wiien først eller ?

  6. Ok!

     

    Jeg har en wii som holder på å støve ned, plassert et eller annet sted i stuen her hjemme, tenkte at jeg kanskje kunne dra den frem igjen og spille litt på den, men jeg har da et lite problem siden jeg ønsker å spille på den ved bruk av en LCD monitor, eller pc skjermen min om du vil.

     

    Såå kort fortalt min fråga er: hvordan får jeg koblet (driten) til en LCD skjerm som bare har HDMI og VGA inngang ??.... en billig løsning skader ikke :p

     

    Takker for svar

     

    God Påske! :D

  7. hm.. det du må gjøre er å slette homebrewen fordi det er ulovlig :thumbup: !

     

    vel, ehm det er jo gratis og laste ned og laget av en privatperson, ser ikke akkurat hvorfor jeg ikke skal ha lov til å bruke det.. Men det er vel noe ufattelig teite lover om dette også anntar jeg. DS'en kan så mye mer enn bare spill.

  8. Jeg har nylig kjøpt meg M3 DS real kort med Rumble/RAM som ekstra til GBA slotten. All homebrew fungerer, men problemet mitt er at jeg ikke får loadet samples i Nitrotracker hombrewprogrammet. Alle filene har vært .wav som den skal støtte. Men jeg finner det bare ikke inne på nitro tracker. Noen som vet hva jeg gjør galt.

     

    Link til hombrew programmet:

     

    http://nitrotracker.tobw.net/

     

    Står at jeg må DLDI patche det når jeg innstallerer, men det fungerer på m3 uten så jeg vet ikke om det er det som trengs. Står fryktelig lite om hvordan man patcher også. Hvis det er patchingen som er grunnen, kan noen fortelle meg hvordan man gjør det?

     

    Takker for svar, nitrotracker virker syykt kult, hadde jeg bare hatt samples til det :D

  9. Altså jeg kan gjerne ta en iPod, men jeg takler rett og slett ikke iTunes. Jeg er blitt veldig glad i måten Creativen min gjorde det på (bare dra over som til en eksterndisk). Jeg vet mediamonkey kan brukes med iPod, men kan man også ta musikken fra iPoden og tilbake til PCen med dette?

     

    Jeg kommer nok til å lese litt rundt om Zunen, men den er vel ikke lansert i Norge enda? Det er kjekt å ha garanti, hvis noe skulle gå galt.

     

    Jeg kan legge til at jeg er interessert i en spiller som gir god lydkvalitet. Jeg bruker spilleren med et Grado SR-80- og et Bose Around-ear-headset.

     

    Vet lite om mediamonkey, så det kan jeg ikke svare på. Trodde ipod kun kunne synkroniseres med itunes, drag en drop har aldri vært et tilfelle, og legge ting fra ipod og over til pc igjen tror jeg ikke er mulig. Men ja stemmer at zune ikke er lansert enda ja, noe som er utrolig ettersom at den ble lansert i Amerika for godt og vel 1 år siden.

     

    god lydkvalitet finner du i både Cowon og Zen, jeg er selv veldig fornøyd med lydkvaliteten og volumet til min Zen.

  10. Tjah og ja :p Jeg har en Creative ZEN i 4 GB, er relativt fornøyd, spilleren er liten og har klar og god skjerm. Men jeg skulle jeg ønske jeg hadde noen fler funksjoner enn det den har. Creative zen har også muligheten for ekspansjon av minne ved SD kort, noe som er greit.

     

    Men for å være helt ærlig ville jeg ha sjekket ut COWON D2, virker litt mer omfattende produkt med dobbelt så lang batteritid på 52 timer. Men igjen den har ikke mer enn 16 gb tilgjengelig sånn jeg ser det. Men den har muligheten for ekspansjon via SD den og.

     

    Men hvis du ser ett er en spiller i samme størrelse som vision:m med større skjerm og kapasitet er jo kanskje Microsoft Zune 80 gb et forslag. Har ikke lest så mye om den men, hvis man er et "anythingbutipod" menneske (som meg:P) så er vel Zune et godt alternativ.

    link til zune i prisguide: https://prisguiden.no/product.php?productId=82189

  11. Ooh, jeg er nå på desp utkikk etter en dings :p bare fordi jeg føler at jeg trenger det. Er en eier av en creative Zen som også er en flashbasertspiller, min er på 4 gb. Den har også samme størrelse på skjermen som COWON D2 har. Nå til poenget... Jeg er litt kin på en ny mp3 spiller som har touchscreen, fordi jeg er kin på noe jeg kan bruke til litt annet enn bare musikk og video. Så jeg lurte på om spilleren har noen form for kalender og notatfunksjon(utenom den hvor man skriver direkte på skjermen).Har den andre funksjoner utenom det som er praktisk e?

     

    Er det et poeng å kjøpe en COWON når jeg har Creative Zen ? Kom med noen gode argumenter da, den her så jo dritfet ut, skulle egentlig ønske at jeg så den først.

  12. Jeg har nettop kjøpt meg ny pc som kjører operativsystemet windows vista. Datamaskinen fungerer aldeles utmerket, men når jeg skal spille så går ikke bildehastigheten raskt nok til at det blir noe gøy å spille. Jeg har testet spill som Quake 4, FEAR og Crysis og alle sammen har det samme problemet.. bildehastighete går rett å slett ikke smooth nok. Jeg har alltid spilt på det programvaren anbefaler av instillinger i forhold til maskinens ytelse, men billedhastigheten er fortsatt ikke god nok... Hva kan være feil? For det virker jo som at maskinen skal fungere relativt bra til det meste.. iforhold til spesifikasjonene og skjermkortet.

     

    Datamaskinen får 5.3 i windows vistas yteslses test.

     

    Prosessor AMD Phenom 9500 Quad-Core Processor 2.20 ghz poeng : 5,9

    Minne (RAM) 3,50 GB poeng: 5,9

    Grafikk NVIDIA GeForce 8600 GT poeng: 5,5

    Spillgrafikk 2047 Totalt tilgjengelig skjermminne (MB) poeng: 5,3

    Primær harddisk 283GB ledig (458GB totalt) poeng: 5,7

     

    Her er spesifikasjonene på datamaskinen:

     

    System

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    Produsent HP-Pavilion

    Modell KA807AA-UUW m9162.sc-a

    Totalt systemminne 3,50 GB RAM

    Systemtype 32-biters operativsystem

    Antall prosessorkjerner 4

    Støtter 64-biters Ja

     

    Lagring

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    Total størrelse på harddisk(er) 1230 GB

    Diskpartisjon (C:) 283 GB ledig (458 GB totalt)

    Diskpartisjon (D:) 2 GB ledig (8 GB totalt)

    Diskpartisjon (E:) 466 GB ledig (466 GB totalt)

    Mediestasjon (F:) CD/DVD

    Mediestasjon (G:) CD/DVDCD/DVD

    Mediestasjon (O:) CD/DVDCD/DVDCD/DVD

    Diskpartisjon (Z:) 288 GB ledig (298 GB totalt)

     

    Grafikk

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    Skjermkorttype NVIDIA GeForce 8600 GT

    Totalt tilgjengelig skjermminne 2047 MB

    Dedikert skjermminne 512 MB

    Dedikert systemminne 0 MB

    Delt systemminne 1535 MB

    Driverversjon for skjermkort 7.15.11.6230

    Oppløsning på primærskjerm 1680x1050

    DirectX-versjon DirectX 9.0 eller bedre

     

    Nettverk

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    Nettverkskort NVIDIA nForce Networking Controller

    Nettverkskort Foxconn 802.11 a/b/g/n Wireless System Adaptor

    Nettverkskort Symantec Network Security Miniport

    Nettverkskort Symantec Network Security Miniport

    Nettverkskort Symantec Network Security Miniport

    Nettverkskort Symantec Network Security Miniport

    Nettverkskort Microsoft Tun Miniport Adapter

     

    Takker for alle svar på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...