Gå til innhold

Avalor

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avalor

  1. Jeg tror egentlig ikke det er svindel (uten at jeg vet det sikkert), men at det er et selskap som dropshipper via en utenlandsk distrubitør, Mest sannsynlig så har el-sigarettene blitt stoppet i tollen, siden det er et ulovlig produkt i norge.

     

    Ser ut som det er stort sett det produktet alle som ikke har fått varene sine har bestilt.

  2. De fleste "vanlige" folk jeg kjenner ville aldri ha hørt om nettbutikken komplett.no om ikke jeg hadde anbefalt de denne,

    Nei, for folk flest ser ikke på TV og får med seg komplett reklame flere ganger daglig?

    Komplett har eksistert siden 1996, og hvor lenge har de reklamert på tven? Det er ikke så sabla mange år siden de begynte å sende ut postkatalog. De er i dag virkelig store, men det har nå tatt noen år. Fortsatt er det veldig mange voksne folk som heller vil dra på elkjøp og expert å handle pc fordi det er i nærheten og de kan snakke med en selger, ergo syns de det er tryggere om ingen andre overbeviser de om noe annet.

     

    Tror ikke de som foretrekker å snakke med en selger in person bryr seg noe særlig om komplett bruker posten eller tollpost:p

    • Liker 2
  3. Bare sånn før jeg går å mekker et par nye høyttalere, så er det sikkert noen som vet litt om dette.

     

    Er det mulig å splitte lyden fra pc'n til 2 kilder, sånn at jeg for eksempel kan høre musikk fra spotify på anlegget, og få lyd fra spill på pc-høyttalerne samtidig?

     

    Og hva slags utstyr trengs egentlig? Planen er å få lyd til anlegget via hdmi-kabel, og lyd til pc-høyttalerne via det intergrerte lydkortet.

  4. Har du et rent modem eller en kombinert sak emd både modem og router? Det er vel thomson 789 ngt bruker...? Synes det meste som sendes med er skrot så har tatt imot det og lagt det på hylla, brukt eget utstyr, og kastet det jeg fikk etter noen år.

     

    Du må ikke finne på å kaste utstyr du har mottatt fra NGT, jeg gjorde den tabben og måtte ut med 500 kroner når jeg ikke kunne levere det tilbake når jeg avslutta kundeforholdet mitt med de.

  5.  

    Jeg skal innrømme at jeg ikke har sett A Serbian Film, men jeg er ganske sikker på at filmen ikke simulerer at han har sex med en EKTE baby, men en dukke eller lignende.

     

    Det som skjer i filmen er at en kvinne føder et barn, legen som tar i mot barnet står der med et smil, også blir kameraet tatt bort. Man hører litt barneskrik, men thats it. Ikke visualisering av noe som helst seksuelt med barn involvert, alt er i hodet til den som ser på.

×
×
  • Opprett ny...