Gå til innhold

kim

Medlemmer
  • Innlegg

    493
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kim

  1. Takk for svar! Var ikke klar over at den heter Clevo. Tror jeg kommer til å kjøpe den dyreste utgaven uten touch. Kanskje ikke den peneste ultrabooken, men etter det jeg har sett må man da nesten doble prisen for å få noenlunde lik ytelse.

  2. Ingen som har kjøpt W840 i øverste link ennå? Mye for pengene om man ser på specs.

     

    Har denne her: http://www.multicom.no/Ultra-W840-14-Full-HD-Matte-4egen-Intel-Core-i5-4200Ue-8GBe-128GB-SSD-1TB-Harddiske-Intel-HD-Graphicse-Uten-operativsysteme-2-kg-Multicom/cat-p/c100561/p10626883

    Litt billigere, og er derfor litt svakere og har ikke touch-skjerm. Kan likevel si at den er veldig rask. Full HD skjerm er også veldig praktisk om du ser mye film. Den har god kvalitetsfølelse, selv om jeg ikke helt liker touchpaden. Har ikke prøvd spill, men LoL takler den vel nesten garantert. Denne har 4. generasjons prosessor, noe som gir bedre ytelse i spill og batterilevetid.

    Hva med viftestøy? Og er batteritiden på 9t realistisk?

  3. Du fortjener ikke svar etter de latterlige bumpene, men siden jeg selv lurer kan jeg hjelpe for min egen del.

     

    Jeg hadde tenkt å kjøpe den maskinen, men ble oppmerksom på at wifi var så godt som defekt. Med mindre du sitter i nærheten av ruteren, vil signalet være fryktelig dårlig. Er du på reise eller skole vil du risikere å ikke finne noe nett. Wifien er plassert i selve maskinen, mens det vanlige er å ha den i skjermen. Dette er grunnen til at den er dårlig.

     

    Sony har historikk for å gi F i problemer med produktene sine, så det vil ikke bli gjort noe med det. På Sony sine sider er det en forumtråd med over 120 sider med folk som sliter og Sony-representanter som haler ut tiden med lovnader om hjemmebesøk og driver-oppdateringer som ikke endrer noe. Dette var i september, ingenting har skjedd.

     

    Når det gjelder alternativer er det dessverre få som kan måle seg mtp på pris. Det nærmeste du kommer er denne http://www.multicom.no/Ultra-W840-14-Full-HD-Matte-4egen-Intel-Core-i7-4500Ue-16GBe-128GB-SSD-1TB-Harddiske-Intel-HD-Graphicse-Uten-operativsysteme-2-kg-Multicom/cat-p/c/p10626884

     

    For øvrig har alle rabatter på Sony.no til alle tider. Tilbudene endrer seg marginalt og samme tilbud kommer igjen etter en stund.

  4. Positivt at viftene er slått av. Hehe, etter å ha brukt iPad 4 i et halvt år nå, er selv Full-HD på en 13.3" alt for lite for meg. Kan strekke meg til 1920x1080 på en femten tommer, men jeg betaler gladelig en liten sum for QHD eller høyere.

    Tror du må lese gjennom hva du har skrevet ;)

     

    Lurer selv på denne maskinen. Har 15" nå, men lurer på å gå for 13,3-14" for å få den ekstra portabel. Men kanskje det bare er vekten på den gamle laptopen som får det til å virke som et ork å flytte på.

  5. hadde lyst å teste den der wanamlite romen, men der var jo så mye linker, er ikke helt inne på hva jeg trenger å laste ned av dette :

    Download:

    lenge siden jeg har hatt android.

     

    litt hjelp takk??

     

    er den øverste romen, og de andre noe jeg kan legge til om jeg vil, etterpå?

     

    kan jeg gjenopprette sikkerhetskopi fra kies etter jeg har flashet wanamlite, for å få alle kontakter,notater etc?

    Er vel den øverste.. Bare å ta den som er litt over 1gb.. I CWM som du installerer først kan du ta backup av hele systemet inkl kontakter etc. Notater kommer an på om det er lagret på sd card

  6. Beklager at jeg spør hvis det er om omtalt tidligere, men jeg klarte ikke å finne det:

     

    Er det enkelt å roote S4, og er det begrensninger knyttet til hvilken operatør du har - selv om du kjøper den uten binding?

     

    Finnes det andre ROMs som anbefales framfor stock (f.eks. Cyanogenmod)?

    Går fint. Ingen problem med "norsk" S4. Har ikke prøvd rom, men mange som bruker wanam sin.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219803

  7. Hverken mitt eller ditt alternativ er perfekt.

     

    Lidenskaplige spillutviklere og gode ideer vil alltid slå økonomisk drivkraft. Mitt alternativ tilbyr flere utviklere.

     

    Dessverre vil pengesterke kunne påvirke salgstall gjennom markedsføring, men det har aldri vært bedre tider for mannen i gata å slå gjennom. Sosiale medier >>> Reklamering. Wordfeud er jo et godt eksempel på akkurat det.

  8. Ikke at jeg har noe imot Håkon, men synes dette er en av baksidene med lett tilgjengelig småspill man henter ned fra nett på denne måten. Noen få tjener ekstremt mye, den store flertallet tjener lite. Jeg tror det hadde vært bedre med ihvertfall litt jevnere fordelte inntekter.

     

    AtW

    Må jo bare elske sosialister.

     

    Spar meg for den slags tøv er du snill.

     

    AtW

    Om spillene som er bra skulle ta av inntektene til de beste ville man til slutt stått igjen med et hav av gode spill og ingen i toppklasse. La heller de som virkelig gjør det bra, tjene tilsvarende. Da vil de smarteste hjernene ha intensiver til å prøve seg på nettopp det samme og vi sitter igjen med mange toppspill.

  9. En venn av meg sin 1,5 år gamle mobil nektet å starte opp etter lading nylig. Expert sa uten å se på telefonen at det sikkert var fuktskade. Rådet hun fikk var å ikke sende den til reklamasjon, da hun selv måtte betale regningen på 8-900 kr om det var fuktskade. Expert anbefalte heller at hun kjøpte seg en ny telefon.

     

    Jeg synes unnskyldningen om fuktskade var rimelig tynn. Det står på Forbrukerportalen "En klage kan ikke avvises pga fuktskade hvis problemet er at mobilen ikke tåler vanlig bruk, f. eks forflytting fra kulde til varme, som er helt påregnelig i Norge." Mobilen har kun blitt brukt til vanlig bruk.

     

    Bør hun bare kjøpe seg en ny tlf?

  10. Jepp.. Er ingen program på selve telefonen.

     

    Er 0,2mb ledig, så noe tar plass.. men leter og leter i filbrowser men finner nada

    Det jeg gjorde da det begynte å bli fullt var å kopiere hele internminnet over til harddisken min (noen filer som ikke lar seg kopiere tho) også bruke et program som sorterer filer/mapper etter størrelse (jeg brukte Treesize)

     

     

    vafflus83: bumper løsningen? teskei: Meldinger - Alle meldinger - Innstillinger - Alternativer - MMS - Hentemodus - Auto

  11. Har du Netcom?

     

     

    Eg har tele2.. men trudde ikkje det hadde noe å si?

     

    er mulig og få til at når ny melding kommer så viser meldingen isteden for desse firkantene som kommer opp med navnet ?

    Mente egentlig Tele2.. Problemet er at HD2 oppfatter Tele2 som svensk, så den tror at vi roamer i Norge.. Skru av at den ikke skal laste ned automatisk under roaming, så blir det nok lastet ned automatisk..

  12. Har også hatt besøk av 2 tullinger i Bergen for en liten time siden.. Banket hardt på døren så jeg åpnet.. ante ugler i mosen når jeg så en gammel mann introdusere seg med et kort, så det var NRK og slengte igjen døren.. Han roper at jeg kommer til å få en regning i posten.. Jeg tar med meg PCen ut og viser han fotballkampen at det slettes ikke er noen TV, men han sier jeg får regning i posten.. Jeg skjeller han ut med et par gloser før han bestemmer seg for å gå, mens en annen gammel mann står i bakgrunnen..

     

    Jeg er rimelig sikker på at han hadde med seg et digitalt kamera i hånden, noe han nektet for da jeg spore om jeg kunne få se bevis på at jeg hadde en TV. Han kunne absolutt ikke se noen TV fra sin synsvinkel.

×
×
  • Opprett ny...