Gå til innhold

Bitonii

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bitonii

  1. Hei. Jeg er en mann på 27år og har startet på elektriker utdanningen på K2Utdanning privatist. Det er ett-årlig deretter ut på lærling. Jeg ser etter tips og triks på hva jeg kan gjøre mens jeg studerer som kan hjelpe meg. Jeg ser på annonser som hjelpearbeider men finner ingenting på finn eller andre steder som elektriker hjelpe arbeider. Jeg har jo ingen erfaring som elektriker. Vil det være umulig for meg å finne jobb som hjelpearbeider? jeg lærer ting fort, er veldig sulten og motivert. Kan jeg allerede finne lærlingplass selv om det ikke er før etter neste sommer jeg vil være ferdig med skolen?

    Setter stor pris på alle svar og råd! 

  2. God dag igjen!

     

    Det er helt i orden, dette er noe man finner ut av etter man har tenkt seg litt om

     

    La oss se om vi kan finne noe til rundt 4 lapper for deg

     

    Jeg poster kun et tips til deg, så får du svare meg om dette er noe du kanskje kan tenkte deg. Det er et lite marked for datamaskiner når prisen blir 4000:)

     

     

    Lenovo IdeaCentre 510s Pentium G4560,8GB RAM,1TB HDD,WiFi,Win 10 Home

     

    Fri frakt
    3.995,-

     

    Link: https://www.komplett.no/product/915935#

     

     

    PHSwn3p.png

     

     

    Gode sider om dette produktet:

     

    1: komponentene i denne datamaskinen er i pris klasse like bra som 5000 kr klassen

    2: Den har 8GB ram, og et (ok) graffik kort

     

     

    Mindre gode sider om produktet:

     

    1: Den har desverre ikke SSD harddisk, men SSD harddisken klarer du deg også fint uten :)

     

    Tusen takk, denne pcen er veldig fin.. Jeg skal kjøpe brukt pc, så om prisen ligger på 5-6 tusen går bra.. siden brukt vil koste litt billigere.. vil heller kjøpe en bedre pc brukt billigere, enn ny pc. f.eks jeg fant denne du viser til 2500kr som er bra pris men kan gå litt mer opp i pris. 

     

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=98461594

  3. Hei Web King!

     

    Først og fremst vil jeg si at jeg setter stor pris på din dype analyse og alt av informasjon.

     

    Etter mye websearch og lest litt, så har jeg heller kommet frem til å kjøpe en stasjonær. Jeg er ikke noe hardcore gamer, jeg er egentlig fornøyd med å spille de fleste spill på medium innstillinger. Jeg spiller nå på min bærbare hp pavillion x360 11-n035no.. jeg har prøvd flere spill som nfs (rivals, hot pursuit), cod de nyere versjonene.. som lagger så jeg måtte slette dem med engang.. kriger med CSS og cod 2 nå på lav innstillinger.. skulle bare ønske jeg hadde litt bedre setting enn det, hvor jeg ikke kan skylde på pcen fordi jeg taper.

     

    Jeg spiller ikke ofte, så tenkte jeg har jo denne laptopen som jeg kan bruke når jeg driver med skole og når jeg reiser. Også heller ha en bærbar med skjerm, tastatur og mus. Regner med at det er mye billigere, siden går ikke akkurat for en "gaming pc" mer heller at jeg kan spille de fleste nye spillene, men jeg kommer som regel til å kun ha maks 3 spill om gangen. 

     

    Nå må jeg begynne å lete etter stasjonær med alt utstyr under 4k. eventuelt bygge? hvis det er noe rimeligere. Ville selvfølgelig trengt hjelp.

  4. Hei

     

    Jeg er en gutt på 23år som har lyst til å kjøpe en laptop til gaming og personlig bruk. Personlig bruk vil si kun surfe på nettaviser og youtube. 

     

    Jeg har ikke mye peilig på prossessor og grafikkort. Jeg er ikke kresen når det kommer til kvalitet på grafikk.. jeg vil gjerne spille de fleste spillene på høy/ultra men jeg kan gå ned til meduim innstillinger uten å sutre..

     

    Mine kriterier: Spille på high/ultra settings, bra/brukbart batteritid, ikke lag når jeg spiller, gjennomsnitt 50 FPS. 

     

    Jeg vil gjerne spille spill som csgo, need for speed(de nyeste), fifa, gta V, assasins creed, COD, battlefield osv..

     

    Jeg vurderer å kjøpe brukt pc via finn.no. Da ligger budsjettet mer på 4000kr, hvis dere finner noen link derfra hadde hjulpet meget.. Vil finne beste pcen jeg kan få med specs til high settings til billigst mulig penge.

     

    Jeg fant denne, men vet ikke om det er noen bedre der ute pga det finnes 1000 forskjellige CPU og grafikkort.. så aner ikke hva jeg får for beste mulig pris. 

     

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=96329967

     

    Setter pris på alle svar, spør spm hvis det er noe dere lurer på. :)

×
×
  • Opprett ny...