Gå til innhold

hælla

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hælla

  1. Hei! Jeg lurer på noe. Jeg er litt i samme situasjon som deg nå. I samordna står det «Studiet blir trolig ikke etterfylt». Jeg startet på nr 9 i ventelisten og nå er jeg på nr 6. Så vidt jeg leste her så var du langt opp i ventelisten, men har fått vite hvilket nr du har stått i? Nå har jeg stått på nr 6 siden 27 juli. Og jeg begynner å miste håpet. Studiet har 50 plasser om ikke mer. Har du noen tips til meg?

  2. Vurderer å kjøpe en 2008 Subaru forester bensin med 137 hk (automat). Bilen har gått ca. 230 000 og den fin innvendig og utvendig. Lurer på om noen har eid eller har erfaring med denne modellen og kan dele med meg det positive og det negative om bilen. Lurer også på hvordan bensinforbruket på bilen er. Dette kommer altså til å være mitt første bilkjøp.

    Takk på forhånd.

  3. HJELP!!!!!!!!!!!!! 
    Har skriftlig eksamen i biologi 2 om ikke så lenge og jeg sliter med å finne løsningsforslag til tidligere eksamener (del 2)og håper på at noen har løsningsforslag til tidligere eksamener de gidder å dele meg. NOEN SOM HAR LØSNINGSFORSLAG TIL EKSAMENEN (DEL2) SOM BLE TATT VÅR 2018?????

  4. Hei!

    For dere som har hatt skriftlig eksamen i geofag 2: Noen som har gidder å dele besvarelsene sine til tidligere eksamener? Har lettet og lettet etter løsningsforslag til tidligere eksamen, men det eneste jeg fant var fra 2014. Hadde satt stor pris om noen har løsningsforslag til eksamenen som ble tatt vår 2018. 

    Takk på forhånd.

  5. Hei!


    For dere som har hatt eksamen i biologi 2, Hvordan forbereder dere før eksamen? Hvordan forberede dere til del 2. Tror jeg kommer til å klare meg i del 1, men det er del 2 jeg kvir meg mest til.


    Hadde også satt stor pris om noen gidder å dele løsningsforslag til tidligere eksamener meg meg.


  6. Men vis jeg velger å ta faget som privatist, kommer jeg til å miste standpunktvurderinga i faget ?

    Du må altså finne på noe annet enn å studere til høsten (med mindre klagen vinner frem).

    Ta kontakt med skolen din om når neste eksamen arrangeres. Om det er et helt år til, så hadde jeg meldt meg opp i det som privatist allerede til høsten, i tilfelle du stryker en gang til.

    Ting du kan gjøre det kommende året er FHS (dette får du studiestøtte for) og militæret.

  7. Er ferdig med vg3 nå og har fått stryk på en eksamen, Har sølfeligjg tenkt å klage, men lurer på hva skjer dersom karakteren ikke går opp? noen som har vært i en lignende situasjon? Er det et krav å ta opp eksamenen dersom jeg har tenkt å begynne på univeristet/høgskolen?

  8. Jeg har en BMW 3 - serie 99 modell med en bensin motor som har 118 hk (automat),1.9 sylindervolum. Bilen har en defekt girkasse. Har nå kjøpt en girkasse som var montert på en 2000 - modell 3 serie (automat) med deisel motor som har 136 hk. Det jeg lurer på om det er mulig at girkassen som jeg har kjøpt kan bli montert og virke som den skal på 99 modellen. Vet ikke om alt dette her har en sammenheng men håper noen har kjenneskap til dette. Takk på forhånd.

  9. Hei! bilen min gikk tom for drivstoff UTEN at drivstoff lampen lyste. Fylte den med diesel men har fortsatt problemer med å starte bilen. Kan det være at det er noe galt med selve nøkkelen? i bilen lyser det en lampe med nøkkelen på selvom bilen er ikke på. Noen som har erfaring enn å sende bilen til verkstedet? 

×
×
  • Opprett ny...