Gå til innhold

Alexander Birkelund Olsen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alexander Birkelund Olsen

  1. KoKo_ skrev (18 timer siden):

    Junior har begynt å samle på Pokemon-kort, men har ikke sett Pokemon.  Hvor kan jeg få kjøpt/streamet Pokemon-serien på norsk?

    For øyeblikket ser netflix ut som det beste alternativet. Har mesteparten av starten på serien (sesong 1 men stopper ett sted før plottlinjene er over). Netflix har også de siste 2-3? sesongene av Pokemon. Men de virker til å fjerne det gamleste så kan ikke putte av å se på det for lenge.
    Vet at DVD'er med pokemon filmer ble solgt i butikker rundt 2014-2015 men vet ikke hvordan det er for øyeblikket.
    De første 2-4 filmene mener jeg kun er tilgjengelig på VHS og de første 2-3 sesongene.
    Kanskje Netflix utvalget er bedre hvis du bruker en VPN for å se på fra andre land enn Norge (da vil nok utvalget bli redusert til lyd på engelsk og fra hvoren du så på fra og det samme med tesktingen).

    • Liker 1
  2. Hei! Vi e nokre jenter som er født i 1999, og vi treng hjelp med å finne navnet på to barnetv-serier fra 2000 tallet.

     

    Den førtse serien er en teineserie som handler om en jente med magedanserklær. Vi tror den gikk på tv2. I introen blir det spilt musikk og denne jenta danser gjennom en fontene. Det er også en gutt der (han er kanskje grønn, men det er vi veldig usikkre på). Enten så prøver jenta å finne gutten, eller gutten som prøver å finne jenta. Dansen til jenta er liknende magedansing. Vi tror også at det er noe rart med den gutten.

     

    Den andre serien er også en tegneserie (Det kan hende det ikke er en serie, men en film, men er usikker på det). Usikker på om hovedpersonene er en jente eller gutt, men tror det er en jente. Det starter med en scene der vi får se folk dykke etter perler (slike som er inne i skjell). Et annet klipp som vi huser handler om denne hovedpersonen og en gutt/jente (tror det er en gutt) som byttet med en selger. Ho byttet til seg et stort skap, mot en høne. Gutten må bære skapet mens de går i gaten. Skapet var skillelig stort, og han må bære det på ryggen.

     

    Kan noen ver så snille å hjelpe oss? Uansett hva vi søker på så finner vi ikke ut av det!! Takk på førehand :)

    Brukte rundt 8 timer på å finne den riktige serien, men det høres ut som Prinsesse Sheherazada som finner en ånd i en stein og befrir ånden. Serien viser eventyrene til Prinsesse Sherazad med ånden hun befridde. Serien gikk på TV2 sin sommer barnetvsesong og her er en lenke til introen til serien på norsk.

    Jeg ble født tidlig 2000 og bruker mye tid på å søke opp seriene som gikk på TV2 og NRK sin barnetv og finne introer og episode beskrivelser.

  3. Født i 2000. Ser etter to serier som gikk på TV2 barnetv om morgenen. Disse programmene mener jeg bare gikk på sommeren.

    Det første het (Louise/Loulou fra Montemarte)?: Det handlet om en jente som løp rundt i Paris rundt 1800, serien starter med henne på gatene og hender hos herskapshuset til en gammel blind dame. Gikk rundt 2014?.

    Det andre starter med en dame med sønnen og datteren på en flytende øy og datteren er en jedi og blir fortalt at hun må skjule kreftene sine som moren også har. Det kommer en flyvende brikke med en robot som styrer den, roboten går ut og angriper moren og barna får beskjed om å løpe og dra til ett område med lite sikt og si at de er barna hennes. De drar men blir angrepet av ett hangarskip med fly som blir slynget ut, de blir fanget og avhørt. De blir en del av motstanden siden at kapteinen var en venn av moren deres. Sønnen blir en super pilot og datteren oppdager fortiden.

    Jeg husker deler av de siste episodene hvor man lærer at han som skapte og styrer robotene er faren deres. Det avslutter med ett slag over en base som er laget av fylt av kuber. (Faren blir god og slår av robotene)?. Gikk rundt 2010?.

×
×
  • Opprett ny...