Gå til innhold

WHBO

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WHBO

  1. Hei, jeg blir student denne høsten og har kommet frem til at jeg ønsker å kjøpe meg min første Mac. I dag står det mellom 12" Macbook og 13,5" Macbook Pro, begge til 14 990 kr hos Apple før eventuell studentrabatt. Jeg ser på nettet at Pro er den nyeste og om jeg skulle ønske å kjøpe vanlig Macbook burde jeg vente noe til det lanseres nye denne høsten, derfor burde jeg kanskje gå for Pro nå? Jeg skulle gjerne hatt en Mac før skolestart i midten av august, og med 15k i budsjett så står det mellom de to nevnte macene. 

     

    Hva tenker dere? 

  2. Jeg ble ringt opp med godt tilbud fra OneCall etter å ha prøvd i 2 mnd til 99 kr, mest fordi jeg kjøpte en mobil på delbetaling. Mennesket som ringte hadde tydelig en liste ish foran seg, og jeg måtte selv si hvor mange GB jeg trodde jeg ville ha bruk for. Så i dag har jeg 6GB til 199 kr og er veldig fornøyd med det. (Tilbudet skulle vare i 12 mnd så skulle de ringe meg på slutten av perioden for oppfølgning. Slik det ser ut på Min Side har jeg 3GB abbo og 3 GB ekstra datapakke hver mnd, hvor datapakken ikke er roll-over. Går uansett fint det da jeg pleier å bruke alle GB). 

  3. Budget?

     

    -B

    Håpte jeg kunne klare meg med toppen 10k. 

     

    Erfaring tilsier at en Macbook vil være et godt redskap for en student. Macbook Pro vil nok også kunne kjøre FM, men nå vet jeg ikke helt hva budsjettet ditt ligger på, da Mac som kjent er ganske dyrt.

    Den ser jeg, men det blir nok ikke aktuelt med en macbook.

     

    Det meste kan vel kjøre FM, men definer "kjøre". Det er mye data som skal tygges gjennom i det spillet, så se etter god prosessor om du tenker å kjøre mange lag/ligaer.

    Er glad i å laste mange lag/ligaer, så det vil være krevende. Om budsjettet mitt skulle være for lite for denne oppgaven får jeg heller la være..

  4. Hei!

     

    Undertegnede blir student til høsten, og trenger derfor en ny (bærbar) pc. Jeg skal ikke gå noe krevende studie i forhold til hva slags pc jeg trenger, men jeg skulle gjerne hatt en pc jeg kan spille det eneste spillet jeg spiller på pc: Fotball manager. Jeg er grønn på pc, så hva slags pc som kan dra det spillet der aner jeg ikke.

     

    https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/football-manager-2018/16609 - dette krever spillet. 

    Pcn må gjerne ha et batteri som klarer seg flere timer uten lader, men hovedsaklig så er jeg på jakt etter en pc som jeg kan spille FM på. 

     

    Håper og tror det er mulig å finne en pc til dette bruket uten at det skal koste skjorta.

     

    Så gjerne fyr løs med tips! Og på forhånd takk for hjelpen. 

  5.  

     

    Fantastisk for de som har bruk for det. Klarer meg med mine 6 GB til 199kr. Er nok ikke så lenge nå så kommer de andre etter!

    Kan jeg spørre hvor du får 6GB til 199,-?

    Onecall kanskje, eller mulig han regner med rollover. Har selv 10GB (20GB med rollover) for 249 kr hos nevnte selskap.

    Fikk det som et winback tilbud fra OneCall etter å ha vært kunde der i 2 mnd pga jeg kjøpte mobil på delbetaling.

     

    Har 3 GB abonnement til 199kr + gratis datapakke på 3 gb gver mnd. Tilbudet gjaldt i 12 mnd, men ikke noe bindingstid. Så rollover er kun på 3 av 6 GB pgs datapakke, men jeg bruker som regel alt uansett.

  6. "Pris er også en viktig faktor. Derfor har vi delt denne testen i to, der vi nå i første omgang tester maskiner i «folkeklassen» såvidt under tusenlappen. Senere vil vi også se på hva som skiller disse modellene fra produsentenes toppmodeller, som gjerne koster fra tre tusen kroner og oppover. "

     

    Når skal dere teste dyrere maskiner? Skjønner jo at man må over tusenlappen for å virkelig bli fornøyd her, og undertegnede trenger ny maskin. 

×
×
  • Opprett ny...