Gå til innhold

Portalol

Medlemmer
  • Innlegg

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Portalol

  1. En liten samletråd for informasjon om mekaniske tastatur og diverse leverandører.

     

    Informasjon

    Feit Guide

    Alt som er verdt å vite om tastatur oppsummert i en feit forumtråd.

     

    http://geekhack.org/

    Bra kilde for informasjon om tastatur av alle sorter, spesielt WIKI underforumet er verdt å sjekke ut.

     

     

    Selgere

    http://www.amazon.co.uk

    Filco, Das ++

     

    http://www.verkkokauppa.com/

    Disse har Topre Realforce keyboard til gode priser med svensk/finsk layout.

     

    http://www.keyboardco.com/

    Både Topre Realforce og Filco Majestouch keyboard, litt dyrere priser på Topre enn verkkokauppa. Keyboardco er faktisk eneste forhandler av Filco tastatur utenfor Asia akkurat nå.

     

    http://elitekeyboards.com/

    Topre Realforce og Happy Hacking Pro 2, de sluttet å føre Filco keyboard til fordel for Leopold som er stortsett identisk men billigere - kommer i februar 2011.

     

    http://Armygroup.com.tw/

    Mange har bra erfaring med Armygroup, rask leveranse og bra support. Fører både Topre og Filco. (Geekhack har en guide til hvordan man bestiller fra Armygroup, sidene er jo på mandarin?).

     

    http://www.leopold.co.kr/

    Utvalget er MYE bedre innad i Sør Korea/Japan, alt av versjoner du normalt ikke får tak i er tilgjengelig i disse butikkene, koster litt i frakt men her får du det du vil ha. Problemet er at de kun aksepterer betaling fra Koreanske bankkontoer, så de siste dagene har jeg blitt misunnelig på de av dere som måtte ha kontakter i Sør Korea:)

     

    Takk til macmanlady for de fleste linkene. :o)

    • Liker 2
  2. driver å levler en warlock atm, level 38 er den blitt nå.. bare toooo levler til dark pact, har ingen problemer atm med å farme da, drainlife ticks på 70 og SL som ticker for 32, eneste downtime som er er en bandage en gang i blandt når det har vært chainpulls på mange fler mobs enn planlagt.

    den blir aldri like kul som min warlock uansett >:

    jeg har female gnum, med to hestehaler, allerede mye kulere enn gnomen din.

    det er ikke kult lenger, alt for mange female gnums med rosa musefletter

  3. driver å levler en warlock atm, level 38 er den blitt nå.. bare toooo levler til dark pact, har ingen problemer atm med å farme da, drainlife ticks på 70 og SL som ticker for 32, eneste downtime som er er en bandage en gang i blandt når det har vært chainpulls på mange fler mobs enn planlagt.

    den blir aldri like kul som min warlock uansett >:

  4. Trodde rogues trengte ganske bra gear jeg? Klarer vel skjelden å stunlocke folk til døde lenger etter at alle i TBC har fått så mye HP... Men trenger man bra gear som shadowpriest? Har jo det jævla skjoldet! Og vamp embrace... PLuss 15% mindre damage tatt...

    9176401[/snapback]

    shadowpriest er freekill om man ikke har bra gear. skjoldet har så vidt scala fra level 60 og vampiric embrace scaler med gear(dmg done) shadowform gir deg 15% -physical dmg taken, men still.. melee gjør vondt.

    9177907[/snapback]

     

    PS: shadowpriests har nesten like mye physical dmg reduction som en warrior med 2hander i zerkerstance

     

    Q_Q

  5. I går kveld hang pcen min seg opp, tilsynelatende uten grunn. Jeg ventet en liten stund før jeg brukte svenskeknappen.

     

    Når jeg skulle starte den opp igjen kom det ikke noe bilde på skjermen, og displayet på hovedkortet lyste at noe var galt. Da sto den og suste til jeg skrudde den av igjen.

     

    Over natta stod pcen uten strøm, og når jeg skulle skru den på i dag, slo den seg av nesten med en gang jeg skrudde den på.

     

    Noen ideer om hva som har skjært seg?

×
×
  • Opprett ny...