Gå til innhold

NB!

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NB!

  1. Ser på en Facebook profil at en i systemet nå flytter til Sverige. Helt sikkert for å jobbe videre med Lyconet.

     

    Jeg tror at de følgene dagene og ukene kommer vi til å se Paniske reaksjoner fra de som fortsatt er med og som nå har det stramt økonomisk, de vil kanskje få svaret at de kan få pengene om de drar til Sverige og jobber og investerer der, men herregud da må du være bra hjernedød...

     

    Håper virkelig ikke at det er flere som tar selvmord, men tror nok det er mange nå som er veldig nervøse...

  2. Jeg er ikke med i gruppe, kun sett på Lyconet sin FB side, den er opne for alle! Men vet at det er en del nordmenn som publiseres også på sine egne FB sider.

     

     

     

    Gidder du å sitere eller kopiere teksten der? Har blitt godt utestengt fra sidene deres nå, kommer i alle fall ikke inn på FB sidene.

  3. Ser på Facebook siden til Lyconet at det er vekkelsesmøte og halleluja stemning på seminar i Tyskland. Har dei fortsatt trua på dette i Norge. Er og en del nordmenn der nede også

     

    For en fremtid! Var det opptil flere herfra som hevdet.

    Vel... De nyter ikke pils og pølse i Tyskland. Som andre småfolk så sitter de hjemme og venter på fantastiske nyheter Og det byr nok de som har reist på. De som har mest å tape og som Lyoness ønsker skal sitte veldig rolig og feste sikkerhetsbeltene for nå går det nedover, er nok proppfulle på "godt" nytt må vite.

    Så får de mere å bruke penger på, mens Lysaker trør vann.

    Flott at de ikke fikk noe gehør for lettelser, det er slutt på leken vil jeg tro

  4. Flott, så positivt. Det er flott at vi deler og sender inn tips til tilsynet. Og gjerne send Mail til butikker som fortsatt er med, det hjelper også!

     

    Der jeg jobber var plutselig tilbudsreklamene tatt ned og skjermen der folk kan registrere seg tatt ned ?

  5. Tror ikke svenskene vet hvordan de gikk med SAS partneren ?

     

    Etter at jeg ordnet tilgang til sidene ser jeg at det er 950 aktive butikker i Trondheims området men går man inn på disse er noen konkurs som nettsiden viser om du finner linken.

    Det kjøres på med reklame for noen, trist men de er nok desperate for å få noe igjen for pengene som ble kastet inn i svindelen.

    post-443871-46267_thumb.jpeg

    • Liker 1
  6. Mye artig her, gode deal så vær rask. Nei vent..... er jo gyldig til 2020?

     

    https://grahl-trafikkskole.no/priser/

     

     

     

    Grahl er festlige✌️?

    Mange spør meg om Norge har noen White labels og jeg klarer aldri å svare helt på det.

    Nei... Men vi har Manglerud Stars og ett jenter-13 lag i fyllingen (?).

    Tatt i betraktning at de har tilgang til o’store Duis så skulle en tro at de hadde alt lagt til rette for å få til noe. Men nei.

    Jeg er ikke ett større menneske enn at jeg ler?

    Og jeg ler godt✌️?

    Blandt annet av en trøndersk president (Reitan) som forherliger teknologi og innovasjon med store ord, men som lett avsløres som en wannabe full av floksler og null peil.

    Illusjoner, illusjoner, illusjoner...

    Og Grahl? Intro music?

    Nyttige idioter. Som i tillegg til å offentlig legge for dagen at de ikke helt henger med?

    - Betaler for det.

    post-443871-135739_thumb.jpeg

    • Liker 2
  7. De er dessverre mange eldre som ikke er vitende pga. mangelfull informasjon og liten media dekning. Spesielt nyheter på TV.

     

    Men de ordner seg selv til slutt??

     

    For å quote Moskasi, "er ikke alle som skal komme ut av dette med pengene i behold."

     

    Om de gjør valget med å bli medlem nå, vell vitende om at det er ulovlig - synd, trist, leit. Ryktet til Lyoness er permanent ødelagt, og kommer aldri til å ha noen suksess her til lands. Så om noen fortsatt kaster penger i avløpet, be my guest! Vi her på forumet har gjort det vi kan for å opplyse de intetanende.

    • Liker 1
  8. Haha, de viser seg at de følger med i tråden her? Eller at de har fått besøk av Mattilsynet. Før den ble skjult/fjernet gikk medlemer ned fra 191 til 134.

    Kanskje medlemmer har endelig oppdaget galskapen?

     

    Enten skjult eller fjernet.

    • Liker 2
  9. Tror ikke politiet har gjort noe her....

    De driver fortsatt og reklamerer for nye varer.

     

    Merkelig at ikke Lotteritilsynet får satt en skikkelig stopper og Lyoness fortsetter som før. Medlemmer reklamerer på Facebook som om ingen ting har skjedd.

     

    Som sagt så gjort. Det var enkelt, kunne også være anonym om man ønsker.

    Jeg har tipset politiet om "butikken" i Knarveien 2 på Stord.

    Hjulpet de på vei med linker til lotteritilsynet, klagenemda og facebooksiden med rekale for butikken på.

    Nevnte også de 3 åpenbare tingene som må være ulovlige

    -Gi cashback på salget

    -Reklamere med bannere utenfor butikken

    -Reklamere for salget på facebook

     

    At han som driver sannsynligvis ikke har lov å selge mat droppet jeg å si noe om siden jeg ikke kan vite det sikkert. Men om han får besøk av politiet vil de nok finne ut av det også :)

     

    Sannsynligheten for at det blir gjort noe fra politiets side er jo liten. Men vi vet jo at mange av de i Lyoness leser her så kan de jo vertfall få se at politiet er tipset, det er aldri en god følelse uansett.

  10. Sjekk denne FB siden nå begynner dem å bli kreative. Lager sin egen butikk for å vise at dei har produkter å selge, og har fortsatt troa??

    Søker en på cashback på FB finner jeg en del sider som driver aktivt selv etter vedtaket. Ny butikker har startet opp!

     

     

    Og dem bryr seg ikke om vedtaket!!

    Det som er med Lyoness er at de består av x-antall småhøvdinger hvorpå de fleste hevder å ha «sikre» kilder, ofte med en «relasjon» til «noen».

    I praksis så vil det fungere slik at de har hørt det fra noen. Det vittige (for min del) er når disse sikre kildene leverer ulike scenarioer?

    Så i tilfellet med nemda sist nå var det to ulike gjengangere, hvorpå en småhøvding hadde fra sikre kilder at det gikk mot full «frikjennelse» og en andre mente motsatt. Så har en de med sikre men åpenbart litt småtrege kilder, som i ettertid av at kjennelsen var kjent, påberopte seg å ha visst hele tiden. Lyoness har altså litt for alle kan en si.?

    Dette er ikke unikt for Norge, men det vittige her til lands er de norske medlemmenes tanke om seg selv som superviktige. Det er de ikke. Situasjonen i Norge er kjedelig, men ikke kritisk eller særlig viktig. Da er heller Italia og Øst-Europa markeder de vil hegne om. USA skurer i sakte tempo mens Asia får fokus fremover.

    For Norge sin del? For lite, for sent.

    Tviler ikke ett sekund på at det finnes de som tenker å vende og vri på det de kan for å henge på, men de er det ikke mange av.

    De undervurderer nok sin egen troverdighet oppe i det hele, og hva de har av nedslagskraft. Det er begrenset hvor mye norske SME kan knyttes til pyramidevirksomhet før de kollapser.

    post-443871-437223_thumb.jpeg

  11. Får nok alt forlite media oppmerksomhet, hadde det vært på nyhetskanalene hadde det vært noe annet tror jeg.

    Virker som at butikkene ikke er informert enda.

     

    Når en ser hva de ulike medlemmene klarer å legge for dagen ift nemda og tilsynet så er informasjonsflyt kanskje ikke Lyoness sterkeste side. Det er det vel heller lite som tyder på har vært en prioritet i det hele tatt? Har ikke fulgt med hva som fungerer eller ikke men tipper de sitter stille i båten og venter på nemdas skriftlige sluttelse.

  12. Ingen info på nettsiden deres og alt ser ut som det er oppe går som normalt. Blir ikke butikker varslet? Noen som vet?

     

     

    Tja.. Utrolig hvor mye trøst en kan finne. Ett par memes så er folk gira vet du

    Men vi må jo ikke glemme at disse som fortsatt hegner om Lyoness vet så uendelig mye mer enn alle andre.

    Min personlige favoritt tror jeg må være at tilbudet er så veldig spesielt at det krever en ekstra spesiell forklaring for å forstå ✌Vedkommende hadde selv ikke tjent noe

    Markedsføreren sin det

    «Jeg skjønner det ikke helt selv, men her må du sette pengene dine» må vel være en vinner? Og åpenbart er det nok

    For for enkelte så trumfer Lyoness’ tåkeprat ett hvert vedtak om pyramide.

    Så får vi etterhvert se prislappen på kunsten å kjøre full fornektelse. Det er ikke så mange som tenker å kjøre løpet når det kommer til stykket, men noen er og forblir nyttige småfolk.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...