Gå til innhold

luniz

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av luniz

  1. Lurer på når endel av dere som sitter å poster her skal forstå at Nextgentel å Telenor ikke sloss om de samme kundene i markedet... Telenor har å vil alltid ha størst mulighet/kapasitet til å nå ut til den "normale" brukern av internett , som ikke trenger fet upload.. Men som bare vil ha billig internett som kan stå på hele tiden til en fast pris..

     

    Dessuten er det faktisk et fortrinn at Telenor levere fast telefoni, hvorfor ikke ha alt i et selskap.. En faktura :)

     

    Synes ikke fallet ifra 67 % til 61 % i markedsandel er mye.. Tror også flertallet er fornøyd med telenor... Så til dere som "liksom" skal være så kule å rakke ned på Telenor.. Dere burde finne på noe annet å gjøre.. Folk hører ikke på dere allikvel..

     

    Og til dere som tror at Telenor har monopol situasjon... Skjerp dere. Er det noen som blir fulgt nøye og " dratt" i øra hele tiden så er det Telenor. Post og Teletilsynet og konkurransetilsynet følger med dem.. Så at de gjør er etter spillereglene å mere til..

     

    Takk for at du gadd å lese :)

  2. Tro meg de taper ikke terrreng.. Å hvem orker sitte i 30 min i kø hos ngt når det kan ta 20 sekunder å få svar hos telenor :)  HAHA

    Skjønner ikke hva du snakker om. De få gangene jeg har ringt i løpet av de 3 årene jeg har hatt NGT så er snittiden under 1 minutt.

     

    Hva i h skal man ringe de for egentlig. Linjene funker jo perfekt hele tiden.

    Digi.no har testet alle adsl leverandørene.. tele2 og telenor kom ut med terningkast 5. nextgentel fikk terningkast 1 .. Bare å søke på digi.no :)

     

    Men såklart. Ikke alle opplever dårlig kundeservice noen av disse stedene.

    Opp til kunden å velge.

  3. Priskrig :

     

    Etter dagens reaksjoner på telenors nye adsl tilbud , har Tele2 nå svart på å sette sine priser ned..

     

    MEN på den aller råeste linje 2mb er TELENOR fortsatt billigst. En linje på to megabits vil koste 6588 kroner første året inkludert installasjon hos Telenor. Nærmeste konkurrent er Firstmile som kan levere tilsvarende pakke for 9840 kroner. Da får du riktignok litt raskere linje ut, men det forsvarer neppe prisforskjellen

  4. Kan folk snart lese den pressemeldinga.. Det er fri nedlasting..!!!!! grrrr.. Ja du må fylle på med "tilleggspakke " , dette er ett trykk på forbruksmålern.. Å det er uvist hva som skjer i 2005.. Så skjønner ikke hva folk klager på. Det er 549 kr for en 2mb linje ifra telenor ( gratis nedlasting) istedenfor 2 mb hos bluecom feks.. til over 700 spenn.. thats it..!

  5. Det handler om at det koster å drive kundeservice.. ( Callsenter ) Ngt har vel knapt nok et håndfull med konsulenter.. Mens Tele2 og Telenor har flere hundre..

     

    Derfor ngt kan tilby mere hastighet til sine kunder til lavere pris totalt sett. De har ikke noe målsetting å å ta over som markedsleder.. Det vil runere dem.. Å ja, telenor sitt nett klarer mere enn 2mb idag. Men de vil nå ut til flest mulige.. Dessuten vil de ikke ha de hardcore licherne.. dvs.. Den vanlige telenor kunden setter ikke på massevis av gb på upload..

  6. Folk må bruke (0www.online.no/forbruksmaler) forbruksmålern å da er det ett trykk med mus knappen , så harru fylt på med gb.. Ja det er uvist når og om telenor vil sette på igjen kvota.. Markedet som bestemmer om denne vil komme igjen går jeg utifra.

     

    Dessuten til dere som tror at telenor taper i markedet.. Dere er helt på jordet.. Telenor når vel ut til over 150000 adsl kunder per idag, om d ikke er mere. Å med det de sa i pressemeldingen. Skal de nå 80 % av befolkningen iløpet av året.. Tro meg de taper ikke terrreng.. Å hvem orker sitte i 30 min i kø hos ngt når det kan ta 20 sekunder å få svar hos telenor :) HAHA

  7. Med PPPoE har man brukernavn og passord på linjen (så vidt jeg vet). Dette er ekstra stress når man har Win 98 og slikt.

     

    Bluecom har PPP og da er det bare å stappe i ledningen :D

    Tweeker man litt så er det ikke no problem og få ruteren til og diale slev....

    Og hvis man ikke har router... :thumbdown:

    Rykter sier at Telenor kommer med en ny startpakke som vil gjøre alt lettere. Samt at det er router funksjon i det nye modemet.

     

    Så best å vente å se hvordan ting blir... :thumbs:

×
×
  • Opprett ny...