Gå til innhold

Koto

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Koto

  1. Om dette fortsatt er ett issue;

    Der jeg jobber har vi nettopp satt opp skjermer som får strøm over PoE, på enhetene så er det en app som heter robin powered. 

    https://robinpowered.com/ .

     

    Vi har god erfaring med dette, men er fortsatt i innkjøringsfase da ansatte ikke er vant til det.

    Stor fleksibilitet i kalender bruk. Vi bruker den med Google Calender.

     

    Vi bruker no-show (ghost meeting) funksjonen for å avslutte møter om ingen sjekker inn. 

     

     

    Vi har appen gående på de billigste ipaddene vi fant på markedet, men det skal gå ganske bra med billige android tablets og til og med kindle også. 

     

     

    Min erfaring med instalasjon, oppsett og videre drift af Robin Powered er veldig godt. Vi så på blant annet løsning fra ATEA og lignende men ble ikke tilfredstilt. Å gi appen tilgang er veldig enkelt, og selve systemet er utvidbart med "beacons" osv for å videre øke effektiviteten. Har ikke hatt noen driftsrelaterte problemer med det, men var noe småplugg med permissions i starten, me nda var supporten hos robin veldig rask til å svare. 

    • Liker 1
  2. For Honor er ikke noe dårlig spill. Dessverre ødela serverne en god del. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg mistet forbindelsen mitt i kampen.

     

    Nå som dedikerte servere er på vei vil det største ankepunktet være rettet. Dessverre for sent. Ubisoft sparte seg til fant da de valgte billig nettløsning i utgangspunktet.

     

    Jeg er enig i noe av det du sier, spillet i seg selv er ikke dårlig, men det at de valgte peer to peer løsning istedet for dedikerte servere på denne typen spill var ett dårlig valg om å spare penger, som de forhåpentlighvis lærer av! :)

     

    Har selv hatt flere timer hvor det ble masse kruttsalver når det gikk så bra for seg, og så crasher matchen pga en spiller som ragequitter og round robin effekten gikk igang for å velge ny match host, som tilfeldighvis lå på "rød" NAT settings, som da sørget for at matchen gikk rett i søpla!

     

    Jeg har troen på at det nye systemet med dedikerte servere vil få spillet opp igjen! Den største ankepunkten som du sier, blir nå forhåpentlighvis rettet! :)

×
×
  • Opprett ny...