Gå til innhold

ollo1982

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ollo1982

  1.  

     

    Helt enig i alt du skriver her. Når det gjelder ytelse i forhold til pris er det helt klart i3 8350K som vinner. Den hamler jo opp med 7700K i mange spill og andre ting. Denne i3 cpu'n er vel på mange måter strengt tatt en ganske forbedret versjon av i5 7600K cpu. De kunne hatt to forskjellige poengsummer synes jeg. En der pris ikke er tatt med i det hele tatt og en der ytelse i forhold til pris gjelder. Alt i alt vil denne i3 cpu'n være meget god til gaming.

     

    i3 8350k er vel ikke mer enn en i5-6600/7600k til ~700kr lavere lanseringspris (700kr reduksjon for samme ytelse/kjerner over 2 år...). Ikke noe å hoppe i taket for. Spesielt når en må kjøpe nytt hovedkort også.

    4 kjerner har også begynt å bli litt lite om du sitter på et skjermkort på 1060/RX480 eller over.

     

    Vel... Klokkehastighet er økt og er vel noe forbedret TIM på 8350K.. Ser jo hvilken cpu som scorer best i 90% av tester av 7600K og 8350K.. det er med sikkerhet 8350K som vinner ganske klart :)

  2. Nok et eksempel på hvordan karakterskalaen til Tek er skreddersydd for å gi dyrere varer med naturligvis bedre spesifikasjoner høyere karakter. Hvor mye en vare koster kommer aldri med i ligningen, når dette egentlig skal være viktigste faktoren.

     

    Egentlig er det i3en som skal få 9/10 og i7en 7.5/10 her...men når anmelder ikke mer det på sin egen lommebok hvor mye det koster for varene som han mottar gratis fra produsenten (akkurat som telefonen til 13,000,- som nylig ble anmeldt), er dette konsekvensen...

     

    Helt enig i alt du skriver her. Når det gjelder ytelse i forhold til pris er det helt klart i3 8350K som vinner. Den hamler jo opp med 7700K i mange spill og andre ting. Denne i3 cpu'n er vel på mange måter strengt tatt en ganske forbedret versjon av i5 7600K cpu. De kunne hatt to forskjellige poengsummer synes jeg. En der pris ikke er tatt med i det hele tatt og en der ytelse i forhold til pris gjelder. Alt i alt vil denne i3 cpu'n være meget god til gaming.

  3. Jeg husker ikke helt navnet selv, men det høres veldig kjent ut.

     

    Noe lignende noen av disse kanskje?

    http://www.gutsibits.co.uk/pr/TheShop/index.php?f=e&Shnew=1&Model=0&ModelName=V7%20Sport&Cat=HAA&CatName=Handlebars%20and%20Instruments&Sort=TitleDesc&spPage=8

    Ja var ganske likt,bare at disse manglet det staget :) Synes Tommaselli høres kjent ut selv,og i følge  google er der styrer av merket tommaselli.. Hehe

  4. Ja jeg husker tydelig disse. Poenget var å skyve det så langt fram som mulig for at det skulle være mest mulig ubehagelig å kjøre. Aller helst så langt fram at man fikk håndleddene ut av ledd. Jeg ble aldri klok på de derre X-typene. :p

    Hehehe... jepp,akkurat sånn det var.. :p Bare kan ikke huske hva de styrene het. Blir huegæærn av å ikke komme på det. Hehe. Kan merket på styre være Tommaselli??

  5. Lurer på navn på et styre veldig ofte brukt på TS50X. Jeg og brodern satt å snakka om gamledager,og eneste vi kunne tenke på var Tomassi eller noe der omkring. Føler veldig på meg at dette ikke er riktig.

     

    Er det noen som har peiling på hva merket på dette styre kan være. Brodern hadde dette styre på sin X da han rulla rundt på veiene i 93-94-95,så er jo veldig lenge siden... Har snart ikke mer hår igjen på hodet av å prøve å finne ut av dette :p Hehe

     

    Synes dette styre ligner litt https://shopcdn.textalk.se/shop/34330/art30/h0188/29400188-origpic-413695.jpg

     

    Husker godt at han skjøv styre helt frem så den stanga gikk over midten på speedometer og turteller..

  6. er det noen her som får spikes på 7700k? på idle er cpuen på 42-52 grader men når spike kommer annet hvert 2 minutt ligger det opptil 73 grader og da går det ned på 42 igjen... er det noen andre som har det problemet?

     

    Bruker Corsair H115I forresten

     

    Delid 7700K 4.7 Ghz 1.240 v

    7700K spiker i temp. Det har Intel gått ut med beskjed om. Min spiket voldsomt i begynnelsen. Var så ille at jeg vurderte å sende den inn. Spiket fra 30-35 til 70-80 grader. Det roet seg noe,men temp var fremdeles altfor høy. Så fikk kjempehjelp av IceBlitz til de-liding. Tempen har gått markant ned og tempspikes er så og si borte. Oppdater BIOS som fikser hyperthread problemet. Nå er den stabil på 28-32 grader idle,med små spikes opp mot 40-45 av og til. 40-47 grader i spill ved 4.7 Ghz :)

  7.  

     

    Oppgraderte til 7700k da det var dnb tilbud her om dagen og jeg er veldig fornøyd med ytelsen (kontra 2600k) men temps er jo helt latterlige. På 1.25v og 4.8ghz så treffer jeg 90 grader i realbench (93 med 1 time stresstest) med noctua D14. (har sjekket at alt sitter riktig og luftgjennomstrømningen er god) Vurderer nå å delidde eller bare akseptere tempene og ikke overklokke mer da jeg treffer 100grader ved [email protected]...

     

    Er digitalimpuls de eneste som selger delidkit i Norge? Eventuelt noen i oslo som har et brukt et de vil selge billig? :p

    Kan du ikkje bare kjøpe fra Digitalimpuls da? Hvilke temperatur har du med de programmene/spilla du bruker til vanlig? Det er jo det som er interessant. Hva du får av temperaturer i testeprogrammer som du aldri bruker til vanlig er jo lite givende for daglig bruk. Min mening da.

     

     

    Hei jupp det jeg vurderer. Går ca til 80grader når jeg spiller PUBG (hakke prøvd et ordentlig krevende spill enda men regner med det blir 85+) så det går jo ann men jeg ville jo gjerne klokket mer enn 4,8ghz. Får se om jeg kjeder meg en dag og går for det. Selve deliddingen virker jo rimelig enkelt men det å fikse på IHS igjen med metall og lim virker bittelitt mer tricky. :p

     

    Bruk Noctua NT-H1 under varmesprederen,og ikke lim det på igjen... la cpu klammene holde varmesprederen på plass.. Noe herk hvis varmen fra CPU får limet til og ekspandere.. Min er deliddet,og varmesprederen sitter løst. Holdes kun på plass av cpuklammene. Ned 25-30 grader i stresstest. ligger på max 42-47 i spill på 4.7 ghz :) Dette er dog med en Corsair H100i V2 kjøler.

  8. Da har jeg vært hos IceBlitz med min 7700K for delidding! Veldig hyggelig møte,og gøy å høre på noen som kan detta,for jeg er dum som en stokk. Det så såre enkelt ut for han, og han klarte å få ned tempen på cpu under stresstest med 25-30 grader :) Fantastisk deilig følelse og endelig kunne spille uten å være redd for overoppheting :) :) Er også første gang jeg ser idletemp under 30 grader :)

     

    Det hele var gjort på 30-35 minutter :)

     

    Tusen takk for utrolig god hjelp IceBlitz! :) Nå venter World of warships på meg :p hehe

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...