Gå til innhold

elastomani

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elastomani

  1. Jeg har nylig fått en ny hobby: skrive fiksjonshistorier på norsk.

    Er det noen som har tips på hvor man finner mennesker som kan gi konstruktive tilbakemeldinger/feedback på de stakkars fortellingene mine? Jeg betaler så klart for tjenesten.

    Steder som wattpad.com er nyttige, men det er ikke dette formatet jeg er på jakt etter for øyeblikket.

  2. plankeby skrev (På 23.7.2020 den 20.45):

    Med myk så er det om man merker at det er mindre hardt enn øvrig på parkett. Ikke veldig myk. Man skal ikke klare å skrape en parkett med negl.

    Uansett så har det rukket å reagere med overflatebehandling. 

    Å pusse ned ett sted og lakke kan gi risk for at det er forskjell i nyanse på lakk. Men trolig vil den overgangen bli mindre enn flekken nå. 

    Skjønner. Takk for oppklaring!

    Snakker vi å bruke en f. eks en trekantsliper siden det er en så liten overflate som skal pusses/slipes? Blir vel kanskje litt overkill med en av de svære trallene?

  3. Hei!

    Det finnes en gammel artikkel som besøker tankene mine flere ganger i året. Den handler om en eksotisk norsk fugl som IKKE hører hjemme i storbyen - som en dag hadde flydd seg ned på en parkeringsplass på Grønland i Oslo. Der stod den majestetisk med skeptisk ansikt og ble beskuet av drøssevis av lokale beboere med ymse opphav. Grønlands brede populasjon ble liksom samlet av besøket til denne fuglen.

    Det var enighet om at dette var like sykt som en sjelden solformørkelse, for folk var visst helt i eufori.  Det var som en grillfest uten grill. Hele artikkelen var så merkelig. Det var bilder av både publikum og den svære fuglen med de villeste uttrykk. Man kunne se i fjeset til fuglen at han ikke skjønte en dritt, men var fortsatt på jobb.

     

    Det kan hende at artikkelen faktisk bare bestod av to paragrafer og et bilde av murveggen der den hadde stått, og at jeg bare har blåst hele greiene opp i hodet mitt etter alle disse årene. Mest sannsynlig det siste.

    Uansett! Jeg finner ingenting på Google. Jeg husker ikke årstall, avis, eller hvilken type fugl det var - men det var ganske stor størrelse på den; ala hauk. Er også 50% sikker på at det var på Grønlandsleiret 16 parkering.

     

    Finnes det noen Google-arkeologer der ute som klarer å finne denne artikkelen?

    Jeg må få noe closure på dette nå. Lol.

×
×
  • Opprett ny...