Gå til innhold

Sauermugg

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sauermugg

  1. Til alle dere som ikke skjønner dette.

    Hvis dere bare leser avisene, så forstår jeg at dere ikke skjønner dette, eller bare avskriver det. Men hvis dere hadde fulgt med på hva som FAKTISK skjer på gata, over hele USA (for vi må ikke glemme at dette er amerikanske selskaper, og at det største markedet er USA og Kina), så hadde dere skjønt hvorfor ting stanser.

    Folk sitter ikke hjemme for å se på pressekonferanser for spill, folk er ute på gatene og sloss for en ny hverdag etter årevis med håpløst vanstyre.

    NRK, VG og Dagbladet har hatt elendig dekning av hele greia.

    Sjekk Twitter, sjekk all gas no brakes, sjekk instagram. Søk på byer i USA. Det er der det skjer.

    Edit: Når det er sagt, så gir jeg også beng i Blizzard og spillene deres. Og jeg bryr meg heller ikke om at selskapene skal vise at de er PK. De er bare ute etter å mele sin egen kake, hele gjengen. Kommersiell co-opting av politikk er latterlig, uansett om det går til høyre eller venstre.

    • Liker 1
  2. Det er faktisk helt sjukt at jeg må til gamer.no for å se en journalist som skriver det rett ut. George Floyd ble drept av politiet. Han "døde ikke under pågripesle" som alle andre skriver.

    Kudos Andreas!

    bubba477 skrev (23 timer siden):

    Javel. Hva med en blokker funksjon? Blokk dem så er marerittet over.

    Ja, for da slipper bare du å treffe på rasshølet som det er minimal sjanse for å treffe igjen med tanke på antal spillere.

    Hvis en ikke klarer å spille et spill uten å være et diskriminerenede troll fra historiebøkene, så kan man legge kabal, gå seg en tur eller i beste fall lese et eller annet som gir en et fnugg av selvbevissthet.

    • Liker 7
  3. Forlaget tar de grepene de mener må til for å selge flest mulig bøker og når navnet Jo Nesbø sier mer om en roman enn Tørst så forstår jeg det grepet fra forlaget sin side. Er enig i at det er en ukultur da. 

    Det du trekker frem er riktignok mainstream sjanger litteratur og der er det pengene som rår fremfor det estetiske (etter mitt inntrykk). 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...