Gå til innhold

marco(polo)

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marco(polo)

  1.  

     

     

     

     

     

     

    En oppgave vi kan få er å programere roboten til for eksempel å flytte søppel. De fleste roboter har en såkalt "learning by doing" funksjon der du bruker joystick til å bevege armen manuelt også vil armen automatisk sette opp akser osv selv.

    Eller så tar jeg feil, fuck me right?

     

    Tror nok det er feil

     

    Kollektiv selvmord frister.

     

    3AUTA av skogmo er med <3

     

    3AUA fra Ørsta joina :')

     

    3AUTA Bleiker er med! <3

     

    3AU Sykkylven støtter denne aksjonen, og vil være henrykt om vi får bli inkludert i denne demonstrasjonen.

     

    Må sette inn artikkel i VG nå, Automasjons-klasser over hele landet begår kollektivt selvmord. BTW  fikk med hele 3AU1 på Kristiansund videregående ;)

  2.  

    Tenker at den som har laget eksamen har tenkt fint lite på at det er ca 0 skoler som har fått roboter, og kursing til lærerne enda. Selv om det er i pensum, så er det ikke mye man kan lære uten at lærerne har kursing i det. Det kan og være at roboten ikke er i eksamenen i det hele tatt, selv om dokumentasjon medfølger.

    Vi har egen robotlabb på skolen og lærerne har kursing for det. har en Kuka robot og en Motoman (begge tåler opp til 60kg belastning ved full hastighet). vi har vært innom og gått så vidt gjennom kursa.

     

    Står i dokumentasjonen til robotarmen at den ikke tåler mer enn 15Kg og den er jo bare 3m lang så vil ikke nå til skikkelig uten skinner å gå på.

×
×
  • Opprett ny...