Gå til innhold

Glitter

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glitter

  1.  

     

     

    Ja da har laderen kommet i postkassen men den passet selvfølgelig ikke, den var før stor for åpningen. Lurte på om jeg kan rulle sammen litt aluminiumsfolie og trykke inni og rundt laderen for å prøve å få start på pc til jeg får tak i riktig størrelse?

    Det var dumt, hvilken kjøpte du?

     

    Jeg kan ikke anbefale den løsningen, maskinene vil gi feilmelding om den merker at spenning ikke er riktig, da burde ikke maskinen starte. I verste fall kan du ødelegge ladeporten.

    Jeg kjøpte den du linket til. Hmm ok da dropper jeg det. Har de slike små tuter til å sette på for eksempel på power/elkøp eller lignende, vet du det?

    Mulig jeg ordla meg dumt i den posten, men AC/watt var riktig på den, men ikke nødvendigvis pluggstørrelsen.

     

    De universelle har plugger du kan bytte ut, om din har det kan det være mulig å kjøpe en overgang. Jeg tror ikke det er et veldig stort marked for det dessverre. Jeg har selv benyttet en universell lader på laptop, og min erfaring var at selve pluggen ble langt varmere enn den originale laderen, muligens pga. litt dårligere passform.

     

    Om du får noen til å bytte pluggen ved å lodde på en annen så vil det nok fungere, men det også er en dårligere løsning enn å returnere den laderen og kjøpe en med riktig plugg.

    ok takk for god info. Jeg kjenner en som kan lodde for meg men kanskje best å bare bytte den og kjøpe en riktig str. Takk uansett for all hjelp :)
  2.  

    Ja da har laderen kommet i postkassen men den passet selvfølgelig ikke, den var før stor for åpningen. Lurte på om jeg kan rulle sammen litt aluminiumsfolie og trykke inni og rundt laderen for å prøve å få start på pc til jeg får tak i riktig størrelse?

    Det var dumt, hvilken kjøpte du?

     

    Jeg kan ikke anbefale den løsningen, maskinene vil gi feilmelding om den merker at spenning ikke er riktig, da burde ikke maskinen starte. I verste fall kan du ødelegge ladeporten.

    Jeg kjøpte den du linket til. Hmm ok da dropper jeg det. Har de slike små tuter til å sette på for eksempel på power/elkøp eller lignende, vet du det?
  3. Min liste oppdaterer seg helt plutselig selv etter å ha kikket på den flere ganger. Tror jeg har spart 159 kr på 2700 kr. Eneste grunnen jeg går inn der er fordi jeg alltid vet de har et par spesialvarer som er usikkert om jeg finner andre steder. Ble også veldig skuffet sist fordi utvalget i hundehylla er blitt helt tragisk.

  4.  

    Jeg tror noen ganger når man har det dritt psykisk så er det litt som et fingerledd som er angrepet av gikt. Det må verke seg ut og når det er ferdigverket så gjør det ikke vondt lenger. Det gjelder bare å holde ut smerten mens det står på og vite at det går over. For det gjør det.

    Dét var en morsom analogi .. og i mange tilfeller, så stemmer det nok. Men, i andre tilfeller, så tror jeg ikke det gjør det, av den enkle grunn at alle problemer har et opphav. Det er alltid en rotårsak, et kjerneproblem. Det kan være et menneske en har i livet, som har motiver, som involvérer å holde en nede. Det kan være en opplevelse man har hatt for lenge siden, som har skapt traumer, som ligger baki der i underbevisstheten og skaper problemer, som et virus på en pc. Det suger energi konstant.

     

    Men jeg er også enig, visse situasjoner jobber psyken vår ut selv. Det spørs på livssituasjonen. Har man et godt liv, så blir problemer bare en "bagatell", fordi man har overskudd hele tiden til å jobbe ut problemene. Det skjer liksom på "autopilot".

     

    Har man derimot blitt overveldet og traumatisert flere ganger, over lang tid, så mener jeg at det finnes en grense der mennesket gir opp seg selv og sin livssituasjon. Da kan slike ting få grobunn. Å rydde opp i sin egen psyke krever aktiv jobb, skrive ned livshistorien, få det ned på papir, få oversikt. Men det må alltid være en belønning, en gulrot som gjør at det er verdt jobben. Og belønningen er en total oversikt over grunnene til at man har havnet i uføret, og en klar vei ut av det. For veldig mange er det verdt mér enn noen pengesum. Å leve med psykiske problemer er veldig slitsomt, og ikke lett å forstå for de som ikke har levd med det.

    så trist å se at du hele tiden skal nedvurdere og minimere absolutt alt jeg sier. Hva med å bare la vær?
  5. Jeg tror noen ganger når man har det dritt psykisk så er det litt som et fingerledd som er angrepet av gikt. Det må verke seg ut og når det er ferdigverket så gjør det ikke vondt lenger. Det gjelder bare å holde ut smerten mens det står på og vite at det går over. For det gjør det.

  6. At det nå skal brukes masse penger, på å gjenreise den såkalte "trollxxxxx". Det er tydeligvis

    veldig viktig å ta vare på vulgærsymboler i naturen. Det irriterer.

    For å si det som det er, appluderte jeg de som hadde fjernet den. Bra gjort.

     

    Det naturlige må få bestå. Hvorfor skal folk drive å tukle med det? Hvis du ikke tåler et ord på et kjønnsorgan så er det kanskje like greit å ha på seg øreklokker til enhver tid.
  7.  

     

    Har faktisk sett Politi på forumet. Var en bruker i en tråd her, litt alvorlig tråd, der han ønsket tips elns og skrev epostadressen sin med @politi bak og hva han het og idnr. Så du vet aldri.

    Problemet er at 1) politiet veit aldri om du skriver ting her inne som ikke stemmer bare fpr å høres kul ut, eller 2) det skal jævlig mye til før vi gir ut IP-addresse. Eneste gang jeg eit vi gav ut IP var ved et selvmordsforsøk som vi heldigvis rakk å avverge.
    Aha skjønner. Hvem er det som gir ut ip egentlig, er det dere eller noen høyere oppe? Det er vel ganske strengt å gi ut ip, kanskje hvis politiet har "saklig grunn"
    Fra hvor har du sitert innleggene? Fant dem ikke igjen i tråden her?
  8. Siden min nesten ubrukte laptop nylig gikk åt skogen må jeg ta i bruk en av mine gamle maskiner. Lurte på om noen kan gi litt veiledning til hva slags ladekabel jeg trenger å kjøpe siden den forrige hadde brudd og ble kastet. Maskinen er en HP G7000 og ladeinngangen er rund med en sånn metallstikke midt i rundingen. Kan noen komme med noen linker pls?

  9.  

    Hva faen er det egentlig du driver med som gjør at de følger med på hva som skjer her? DET er det jeg lurer på.

    Ingenting.

     

    De føler seg bare truet. Politiet i Trondheim har langvarige problemer med å forfølge innvandrere, spane på dem og slikt.

     

    Men jeg vil legge til at jeg flyttet fra Trondheim nå forleden, så den perioden er nok over.

    Da burde kanskje de som har noe med innvandrerne å gjøre skjelve litt i buksene hvis de driver med ulovligheter..
×
×
  • Opprett ny...