Gå til innhold

Guri Malla

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guri Malla

  1. Håper du fikk noen å snakke med. Du er avlogget.

     

    Et godt tips er å forsøke å ikke sitte oppe om natta. (som om ikke du har hørt det før) Jeg tipper det forverrer slike situasjoner Søvn er utrolig viktig for bearbeiding av angst, depresjon og psykiske lidelser. Det samme med ernæring, vitaminer og mineraler. Energinivået ditt bestemmer ganske mye over om du får en god eller dårlig dag. Det er også viktig for å kunne ta gode avgjørelser og for å løse problemer. Viktigst av alt er kanskje å bryte gamle livsmønstere som ikke er bra for oss.

     

    En god start kan selvsagt være å snakke med noen, finne nye venner, start en selvhjelpsgruppe, skriv, få oversikt, men FÅ opp energinivået. En hundreåring sa at mennesker i god form er aldri deprimerte, og det er noe i det

  2. Og man må ikke glemme at en tung statstyrt kringkaster har tendenser til kollegialitet, og politisk styrt kameraderi i utnevnelser av Nrk-ledelsen. Det kan neppe ansees for å være et partinøytralt organ når slik kameraderi foregår.

     

    Godt poeng!

     

    Dette er fra en kommentar jeg fant

     

    Thor Gjermund Eriksen var medlem I Arbeiderpartiet, men melde seg ut av partiet DAGEN FØR han tiltrådte jobben.  Er dette lov?

     

    Han satt I TV2 styret og i følge VG løy han om sitt forhold til daværende TV 2-direktør Ann Kristin Engkrog.

     

    Resultatet av dette “skjulte” forholdet mellom NRK sjefen og den tidligere TV2 direktøren synes altså å bli et barn kalt «medieskatt» eller en tvungen nasjonal tv lisens for samtlige borgere, og uavhengig om du bruker TV eller ikke. Slik har NRK sjefens kollegaer på stortinget også sikret lisenspenger til kjærestens kanal TV2?

     

    NRK ønsker også å selge klenodiet Marienlyst, da bygget er blitt for stort. Ny teknologi tar mindre plass og man trenger færre ansatte. Dette samtidig som TV2 sliter, reduserer kostnader og sier opp ansatte. Samtidig overdriver TV2 sine kostnader, og kanskje for å få mer lisenspenger? Hvorfor ikke heller huse begge da?

     

    Forøvrig er det viktig at vi har tillit til de som serverer oss åndelig føde. NRK sjefen burde kanskje være folkevalgt.

    • Liker 3
  3. Det finnes tre NRK tv kanaler og 15 radiokanaler... Det er her man må begynne. NRK har fremdeles enkelte bra programmer, men vi trenger ikke alt dette. Tre tv kanaler med repriser og atter repriser. Selv dårlige B filmer går i reprise. Før sendte man gode programmer i reprise, men nå går alt i reprise.

     

    Jeg savner en nyhetskanal med bare nyheter. NRK "alltid nyheter" er blitt en vanlig radiokanal med innslag fra Sverige, BBC, Engelsk fotball, NRK TV (uten bilder) og repriser. Det har blitt elendig.

     

    Skal dette påtvinges skattebetalerne bør NRK konsentrere seg om godt, oppbyggende, samlende og informativt stoff. Kanskje kunne vi klare oss med en god tv kanal og en god radiokanal?

     

    Spørsmålet er kanskje heller; Hva slags NRK vil vi ha? Og så kan vi diskutere kostnader

     

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...