Gå til innhold

majortom

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av majortom

  1. Er det noe problem å ha tattovering når det gjelder å komme inn på phs/ansettelser videre? Tenker da på et lite hjerte på håndleddet.

    Kjenner ei som har 3 små tatoveringer i rundt håndleddet og dette virker ikke som noe problem for henne.  Jeg ville da ha vurdert om det strengt tatt et nødvendig og ville ha unngått alt som vises under bruka av kortermet skjorte. 

  2. Det er også verdt og bite seg merke i at utregningen tar det for gitt at det vil være en lineær økning, og at det nok er en del søkere som har regnet med og komme inn med et snitt like over hva som ga skoleplass i år.

    En slik utregning tar heller ikke høyde for antall søkere og i teorien skal det jo være slik at færre søkere = lavere grense med konkurransepoeng for skoleplass.

    Jeg sitter bare spent og venter på svar på siste eksamen nå og håper det holder til skoleplass hvertfall.

    Du er ikke alene om å vente på svar av den siste eksamenen  :)  Tok opp igjen engelsk og fikk 6 på muntlig, men må jo få 2 eller høyere på skriftlig for at snittet skal gå opp noe mer. Hvor er førsteprioritet på studieplass?

  3. Hvordan har du regnet deg frem til dette? Derimot veldig gøy at det er folk som regner ut hvordan snittet kan komme til å se ut! 

    Skjønner egentlig ikke at dette er noe man kan regne seg frem til...For alt vi vet så kan jo søkerne som får skoleplass ligge rett over snittet til den aktuelle skolen. Men høyere snitt blir det i alle fall uten tvil  :)

  4. De leser opp et resultat utifra dine svar, også svarer du om du er enig i påstanden av din personlighet. Om du føler det ikke stemmer i det hele tatt regner jeg med at du må forklare hva og eventuellt hvorfor du mener noe ikke stemmer :)

    Okei. Jeg følte det stemte så jeg sa ikke noe særlig om hvorfor. Følte jeg også gikk relativt raskt igjennom noen av spørsmålene, men fikk da drøftet og reflektert til en viss grad så håper det holder. 

  5. Hvor vil avslaget komme? På Epost? Ble overrasket over at noen allerede har fått avslag. Ønsker derimot alle lykke til. Søker første gang og er veldig spent på hvor mye som kreves for å bli "egnet".

    Jeg har intervju i morra og er så spent at jeg ikke får sove. Håper bare at jeg greier å selge meg selv og blir funnet "egnet" på bakgrunn av det. 

×
×
  • Opprett ny...