Gå til innhold

michelinm

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av michelinm

  1. Samfunnsøkonomi 1 er ganske lett. Det er bare å forstå grafene, og kunne bruke begreper. Letteste faget jeg hadde i vg2 husker jeg. Mener også at en del av måloppnåelsen  er å kunne knytte teorien til dagsaktuelle temaer, så om du følger med på økonominyheter, så burde det ikke være vanskelig å holde en god samtale under eksamen. 

  2. Fra mitt første år på BI ble jeg overrasket. 

     

    Kjøpte alt nytt vel og merke. Tror prislappen landet på kr 4500 for alle bøker i 1. semester. Om jeg husker riktig brukte vi noen av de bøkene også i 2. semester.

     

    Kjøper du brukt blir det naturligvis billigere.

    Var det pakke du kjøpte da? 

  3. Hei! Mest sannsynlig så ender jeg opp på BI i Oslo til høsten, altså 1. året i i bachelor økad(sivøk). Jeg har nå begynt å stresse litt med hvor mye penger jeg burde spare i sommer, slik at jeg både har råd til mat i to uker, betale for to måneder husleie, og betale for pensum, alt for de første 20k lånekassen låner ut. Derfor lurer jeg på, hvor mye burde jeg regne med at pensum vil koste 1. året? Har sett litt rundt, og det virker ganske dyrt. 

  4. Noen andre her som brukte c# til å løse oppgavene? Jeg brukte mye arrays, if else og for løkker. Var det andre, bedre måter å løse oppgavene på? Jeg føler også at oppgave 3 krevde en god del mer, siden 2 kun krevde en array og en løkke med noen if tester.  

  5. Husk at det er ny ordning i år, med at det er delt opp i programmeringsspråk. Det har ikke vært slik de tidligere årene, kommer dette til å ha en betydning? Får man ulike eksamener basert på det?

     

    Se her for bilde: http://imgur.com/a/gY9iM

    Er skolen(lærer altså), som bestemmer språket  man skal bruke. Grunnen til at det er satt opp slik på planen er vel pga. sensorer tenker jeg. 

  6.  

     

     

     

     

     

     

    1. Hva progger dere i? Er det sånn at den nye normalen i IT2 er JS? 

     

    2. Vet noen om det funker å bruke iMovie til å lage filmer, animasjoner, sette sammen lydklipp? De tingene vi blir spurt om på eksamen altså.. Evt noen som har noen tips til annet filmredigeringsprogram (mac). 

    Skal nok ikke lage video. Men animasjon lager vi i Adobe Animate CC, det samme med programmeringen. For å redigere lydfiler funker Audacity veldig bra. Om video nå skulle komme bruker jeg imovie på macen min, og om du har windows funker nok movie maker. :)

     

    Vi har ikke hatt animasjoner eller Brukt adobe animate cc i vårt pensum. Det hadde vært krise å fått det på eksamen når det ikke står om det i boka

     

    Hvilke program bruker dere da? Vi har brukte Animate hele veien, til både programmering og animasjon. Vi har også brukt photoshop.

     

    Hei

    Vi heller har ikke hatt noe Adobe Animate CC. Det ble endret i læreplanen for 1 år siden. Dermed Gir dem ikke animasjon til eksamen lenger, påstår jeg. Vår klasse har ikke øvd på noe animasjon, så hadde vært krise om å fårr det på eksamen. Vi programmer Javascript , og bruker egne valgte programmer med video og andre multimedia. 

     

    Hei

    Vi har bare brukt Adobe Flash til å programmere i. Også har vi brukt photoshop, audacity og Adobe Premiere

     

     

    Har dere brukt Flash i år? Merkelig... Jeg trodde IT2 hadde flyttet fra flash og over til JS nå, jeg. Har selv brukt Audacity, men alt man trenger å gjøre med lydfiler (klippe, ease-in/out, spille med bilder) kan man vel gjøre i iMovie. Videre er vel Adobe Premiere og Photoshop litt overkill? Ingen kan vel forvente at en som skal opp til IT2 eksamen kjøper programvare til flere tusen. Noen som bruker alternative bilde- og videoredigeringsprogrammer (helst til mac) ?

     

     

    Alle IT2 elevene på skolen våres har fått hele adobe pakka til disposisjon så lenge vi går på skolen. Derfor vi bruker photoshop og premier. Vi har hvertfall programmert i actionscript hele året. Tror lærern min snakka på at IT2 elevene neste år skal ha JS

     

    vi har c# i winform i år, men læreren vår sier hun også skal ha JS neste år. 

  7.  

     

    Dere som tenker at det blir animasjon på oppgave 1, hva tror dere de forventer?

    Med tanke på hva som står i oppgaveteksten, så er det nok en animasjon som skal vise f.eks. hvordan solcellepanel fungerer. 

     

    Når dere snakker om animasjon,  tenker dere på film/video da som vi må redigere?

     

    Tenker på evt. bilder vi må bruke på en måte når jeg tenker på animasjon. Om vi må redigere en video, så tviler jeg på at det er noe mer enn å endre på varigheten o.l., om man ser på tidligere eksamener.

  8. Tror animasjonen blir å vise hvordan solcellepanel fungerer, og den ene oppgaven vil nok være en kalkulator som dere har skrevet her. Det er den 3. oppgaven som jeg er litt usikker på. 

    Læreren vår er litt uklar på dette, men noen som vet om objektorientert programmering er et krav til programmeringsdelen av oppgaven?

×
×
  • Opprett ny...