Gå til innhold

muzel

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av muzel

  1. jeg betaler for spotify og netflix.

    det er ganske sjeldent det er noe jeg ikke finner på spotify.

    så jeg har ikke piratkopiert musikk på mange år.

    men film derimot. har netflix allt for lite utvalg av.

    så det som ikke finnes på netflix, finner jeg på TPB.

    når musikkbransjen klarer å samarbeide med å ha "allt" tilgjengelig på et abonnemang. må filbransjen klare å få til det samme.

    hvis ikke får de bare finne seg i piratkopiering.

    det er ikke aktuellt å ha en haug med forskjellige streaming abonnemang for å få med meg allt jeg vil se

  2. når spill musikk og film blir så fullproppa av drm og beskyttelse at det ødelegger opplevelsen for dem som betaler for det. så gir produsenten litt ris til egen bak.

     

    jeg prøvde for en god stund siden å gjøre et hederlig forsøk på å betale for meg for en film, på nermeste videoutleie sjappe.

    men den dvd'en var så proppfull av kopibeskyttelse at hjemmekinoanlegget mitt ikke kunne spille den av.

    så det endte med at jeg måtte inn på tpb, og laste ned samme film og brenne den på dvd. og det funket fint utmerket. etter det har jeg ikke betalt for annet enn Kino når det kommer til film.

     

    men den dagen det kommer noe ala Spotify for film så er jeg klar for å slette hele filmpirat samlinga mi.

    akkurat som jeg gjorde med piratmusikk samlinga når jeg fikk spotify premium

     

     

    • Liker 1
  3. dem som tjener mest penger på piratkopier. må da være harddisk produsent/selgere. hadde ikke vert for at jeg laster ned piratkopier av spill og film. så hadde jeg klart meg lenge med en 120gb ssd. men allt piratvaren gjorde at jeg kjøpte 2 ssd og en 2 tb disk ekstra. og de ferreste trenger de største diskene på markedet, til annet enn piratkopier. da det meste nå tildags blir streamet.

     

    statistikker på nedlasting kan ikke sammenlignes med tapt salg. som meg som har lastet ned alle topp100 film og spill på TPB bare fordi jeg kan. men har kun testet ett av spillene og sett 2-3 av filmene jeg har piratkopiert.

     

    når det gjelder diablo 3 så ventet jeg noen dager før jeg kjøpte det, fordi eg "visste" at det kom til å bli problemer. og enda flere uker etter lansering er det trøbbel, og det blir man irritert av. så jeg gleder meg til det kommer en offline versjon, enten det er pirat eller ekte.

  4. (når du går til et piratnettsted kan du velge hva du vil ha, laste det ned til enheten du vil se det på og alt bare fungerer. Sammenliknet med de lovlige tilbudene hvor du må gjennom en rekke steg som fremstår som hindringer for sluttbrukere. )

    helt riktig, en kamerat som lurte meg til å kjøpe mitt første spill på STEAM.

    har aldrig vert så frustrert over et spill. bare kødd me cd key, oppretting av flere bruker kontoer (pga 3dje parts). stress rett og slett. 10 ganger lettere med piratkopiert

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...