Gå til innhold

e700

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av e700

  1. ville bare si ifra om at kviser har inmgenting med rensliget å gjøre.. du kan vaske deg til du blir blå i ansiktet uten at det har noen virkning.. men selvfølgelig vask deg ofte, men ikke ofverdriv.. vann tørker ut huden.. kjøp deg heller en uttørkende krem på apoteket som bare skal på kvisene. for all del ikke klin på med tannkrem og alle de greiene folk driver med!! jeg har lest at dagens tannkremer kan gi 3-graders forbrenning om du ikke er forsiktig.

  2. hei! jeg trenger litt hjelp av alle dere der ute til å finne navn til et klesmerke.. det er til en oppgave, alle forslag tas med stor takK! det kan godt være forkortelser også! håper dere hjelper meg, jeg er ganske stuck her.. jeg kan også gjerne ta navn som er litt spesielle, f.ex. latiske ord eller noe [f.ex. som evanescence] eller noe annet spessielt, kan være navn på en skjelden blomst lol eller hva som helst, bare si hva det betyr:) håper noen der ute gidder å hjelpe meg da :yes:

    klem fra "designeren"

  3. hei.

    jeg har ett spm. hvordan får jeg på kameralyden på e700? jeg har brukt kameralyd-fjernings koden, men jeg lurer på åssen jeg får den på igjen...?

    første gang jeg brukte kamera-koden så kom den faktisk på igjen av seg selv dagen etter.. =S men det har ikke skjedd nå.. hva kan egentlig skje viss noen ser at du ikke har kameralyd på den? (det er jo påbudt)..?

  4. viss du (som du skriver) bare setter pris på kamera, lyd, utseende og om mobilen er lett i bruk, så har jo e700 det, men jeg tror ikke jeg ville byttet... ble litt forelska i t630 i butikken, men viss pris ikke er noen hindring så har jo e700 det du skriver at du trenger da..

  5. E700 uten tvil ikke bare er den bedre men også mye,mye penere :love:

    '

    spør du meg er x600 urstygg :sick:

    e700 er finest, men x600 er fin i sølv, eller jeg har sett x100 i sølv og de er jo nesten like da(?), men x600 har antenne..men synes ikke den er no fin i blå.

     

    forresten.. antenne i 2004 :scared::thumbdown:

  6. Det vi kommer frem til her er at e700 har et enormt minne til telefon og være. Men det er ikke bare bilder som tar plass det er mms etc (gidder ikke og skrive alt). I verstefall vist du får fult minne så er de bare og tanke over blidene via en datakabel!!!

    minnet er (desverre for noen) delt opp slik at du kan se hvor mye minne du har igjen til java, hvor mye på mms, og bilder og sånn.. du kan ikke akkurat bruke hele de 9 mb minnet til bilder da.. men det er ikke dårlig med plass du får heller.

     

    hvis det blir fullt så kan du da bare kjøpe en datakabel, som WireBoy

    sa. viss du ikke vil slette noe av det som er.

  7. Det er ikke plass til SÅÅ mange bilder da.. Har fått beskjed om at det er fullt to eller tre ganger, og da har jeg måttet slette noe. Har 42 på mine bilder,88 på album 1 og 44 på album 2. Så det er bare rundt 200 bilder det er plass til.

    men det er ganske mange til å vere mobiltelefon da.. (uten minnekort og sånn) :yes:

  8. hmm... har ikke mobilen her men kan prøve å svare uten å se :yes:

     

    har aldri brukt mer enn halvparten av lagringsplassen i albumene, og tror jeg har rundt (minst) 100-eller mer vga bilder..

     

    til sammen har jeg tatt over 700 bilder men har sletta ganske mange da..

     

    men tror ikke det er noen som ikke blir fornøyd med lagringsplassen til e700 :yes: det er plass til mye

     

    sikkert noe lignende exstasy sier :)

×
×
  • Opprett ny...