Gå til innhold

olekrst

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olekrst

  1. Forresten: Jeg er ingen han... ;)

    Ahh, sorry. er stort overtall av hankjønn her så det har blitt en vane^^

     

    En annen mulighet er å kjøpe nytt tastatur da. Er mange produsenter som tilbyr det. Kosta 250kr på min laptop

     

    hvis ikke du trenger å erstatte noen særnorske bokstaver så er det mulig å bestille fra utlandet. Ser at et søk på "keyboard overlay" o.l gir en del hits.

     

    http://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search

     

    Har dog aldri kjøpt noe sånt selv. Ebay er vel også et sted som det går an å søke på.

  2. Jeg har selv hatt telefonen i flere måneder nå, og må si meg på det STERKESTE uenig i anmeldelsen!

     

    [..klippe..]

     

    Her har anmelder bestemt seg for å virkelig slakte telefonen. At den er den, meg bekjent, minste og letteste kommersielt i salg i Norge, er tydeligvis intet pluss. Her fokuseres det heller på vanskelige taster. De enkle og oversiktlige menyene ignoreres helt på grunn av obskure skrive"feil". Den blir slaktet for å ha (et dårlig) kamera. Mobiltelefoner i denne pris og vekt-klassen har sjeldent eller aldri kamera; å ha et i denne pakken burde ha vært et pluss.

     

    Må medgi at lydkvaliteten er en svakhet, den er tynn, men å påstå at den er så dårlig at det er vanskelig å oppfatte hva som blir sagt får stå på anmelders kappe. Foreslår han tar en visitt til sin lokale øre, nese, hals-lege ved første anledning.

     

    Amobil avslører at de kriterier som legges til grunn for sine anmeldelser, er minst like mangelfulle som de hevder denne mobiltelefonen er.

    9599053[/snapback]

     

    Javel hr "atleau" ... etter et utsagn som "må si meg på det STERKESTE uenig i anmeldelsen! " bør du kanskje bakke dette opp med noen argumenter. Du nevner kun vekten som et pluss ved telefonen, resten av det du sier er jo faktisk i favør av den dårlige kritikken.

     

    Tror jeg skal abbonere på denne tråden, jeg venter i spenning på å få vite hvorfor jeg bør kjøpe denne istedefor andre 1000 krs telefoner.

     

    Kjør debatt!

  3. Skuffet over kapasiteten. Hadde den hatt samme kapasitet som iPod classic så kansje, men med kun 16gb kan jeg like så godt vente til iPhone kommer her.

    9435994[/snapback]

     

    iPhone koster mye mer og har bare 8 GB minne. Etter å ha gått over fra en HD basert ipod 20GB til en 4GB ipod nano kan jeg bare si at jeg ALDRI går tilbake til harddisk baserte spillere. Flash spillere er genialt robuste!!

     

    Blir nok en 16GB touch på meg etterhvert.

  4. Noen som har oppdatert til siste versjon via dvt/seus, som kan bekrefte at f.eks. søking i kontakter går raskere? Om jeg skal sende en melding nå, og skal velge kontakt, tar det en stund før lista er lasta, og jeg kan søke blandt kontaktene....

    9411370[/snapback]

     

    Jeg merker ikke noe delay ved søk i kontakter. Eks søker etter noen v navn geir, så popper navnet opp uten delay når jeg har skrevet 'ge' (dvs ikke merkbar lag fra jeg har trykket inn 'e' til 'geir' er markert)

  5. Er det noen her som har opplevd at telefonen spontan rebooter? Har 4-5 ganger i løpet av de 3 ukene jeg har hatt den opplevd at telefonen har restartet av seg selv. i går da jeg forlot jobben hadde den dødd helt, og batteriet måtte taes ut og settes inn igjen for å få liv i den. Jeg begynner å mistenke at det er ActiveSync programmet som følger med som kræsjer, men er ikke sikker.

  6. Kjøpte nettopp en ordentlig MP3-spiller, ettersom spilleren på P1i var latterlig dårlig.

     

    Er det noen andre her som har problemer med USB-lading? Jeg er koblet til PC-en, og har valgt "Tillat USB-lading", men batteriet er like halvfullt. Lader USB tregere enn den vanlige laderen, kanskje?

    9346838[/snapback]

     

     

    virker sånn ja.. jeg har koblet den vanlige laderen til dokkingstasjonen i tillegg til USB kabelen og da lader telefonen seg relativt hurtig. Med kun USB hadde jeg følelsen at den ikke ladet i det hele tatt, eller i beste fall bare vedlikeholdt spenningen i batteriet. Jeg tipper dette har med hvor mye strøm (ampere) USB kontakten klarer å levere.

  7. Noen som vet hvordan jeg finner ut hvilke firmware versjon jeg har?

     

    btw: har hatt p1i noen dager, og begynner allerede å bli faretruende avhengig av den. syncer med exchange serven på jobben, så kalenderen er alltid oppdatert. Push e-post er forresten helt nyydelig.

  8. Og ja, PNG bilder er kanskje et dårlig valg, skal bytte over til jpeg i fremtiden. Har aldri tenkt over dette da jeg sitter på en ganske god linje selv, sorry folks!

    8944042[/snapback]

    JPEG er vel ubrukelig til screenshot, eller?

    Komprimeringen lager ufrivillig "anti-aliasing" på mange linjer (og fonter), og gjør hele bildet blurry. Dette merker man ikke på fotografier, men vanvittig godt på screenshots (hvor nesten alle linjer er rette og harde).

    8945134[/snapback]

     

    Enig - synes png var et bra valg for screenshots. Gir en god følelse av hvordan skrivebordet ser ut IRL uten stygge komprimeringartifakter. Har man treg linje, så bare åpner man bildene i en ny tab og lar de laste i bakgrunnen.

     

    Forøvrig en god artikkel.

  9. Jeg tenkte bare jeg kunne fortelle at jeg har hatt akkurat samme problemet som dere andre beskriver med min G7. Musen (eller pekeren) hang seg og tok ofte opp mot ett minutt før den ble aktiv igjen. Begynte å skje gradvis mer for noen måneder siden. Eneste "fiks" jeg klarte å finne var å trykke en tast på keyboardet når musepekeren hang seg, det fikk som regel aktivert den igjen.

     

    Hadde kjøpt musen på PSdata. Kontaktet dem og fortalte om problemet - de var veldig forståelsesfulle og sa det var et kjent problem med G7 serien. Var bare å sende inn så skulle jeg få ny. Ba om å få en G5 2007 utgave i stedet for... har mistet litt troen på trådløse mus. Den nye musen kom i dag, funker fint.

     

    Til dere som vurderer å kjøpe en G7 : styr unna!

×
×
  • Opprett ny...