Gå til innhold

tomin

Medlemmer
  • Innlegg

    270
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomin

  1. heisann

     

    har følgende problem :  vil bruke 4 minnebrikker på dette hovedkortet , men blir ustabilt som bare det . mange forskjellige bsod ,

    funker fint med 2 brikker uavhengig av vilke ram porter de står i . 

    kjører memtest med 4 brikker så blir det feil , kjører med 2 så er det ikke feil 

    nyeste bios , clean install win 10  , 

     

    ocz ssd agility3 

    • Liker 1
  2. Etter mange telefoner så fikk jeg endelig bekrefta fra en montør som ringte meg . Det er kapasitets problemer i sentralen som du er koblet på , dette gjelder litt over 1000 internett abbonementer i ditt område.

     

     

    Videre så var det slik at de har visst om problemet lenge , men CD va lite villig til å oppgradere. han hadde hatt mange oppdrag på akkurat samme feilen.

     

    Dette forteller vel hvilket møkka selskap CD er etter min mening . Skrev et brev til CD hvor jeg henviste til denne montøren, og forklarte at jeg ville gi de tid frem til påske med å komme med en løsning , eller så ville dette oversendes Forbruker myndighetene og lokal avisen som var på hugget da jeg snakket med en journalist kamerat.

     

    Så vi får se hva svaret blir .

     

    Bor i skien nord , Falkum

  3. skal prøve meg litt frem her. når dukket dette opp på din telefon? jeg installerte så mange programmer etter hverandre att jeg ikke fikk med meg hvilket av programmene det var. for det var ikke der før.

    også en ting til jeg MÅ ha svar på.

     

    hvordan vet jeg om jeg surfer på telenor som er abbonomentet mitt, eller wlan? holder det bare å koble til wlan så surfer jeg på det?? ganske greit å vite når man skal bruke internett eller nettradio!

     

     

    har du lagt inn nodata så kan du styre det

×
×
  • Opprett ny...