Gå til innhold

Gr0v

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gr0v

  1. Når jeg ser filmer i windows mediaplayer, og enkelte ganger når jeg streamer video på nettet, så skjer følgende: Først dukker det opp tilfeldige pixelmønster i forskjellige farger rundt musepekeren, så blir hele skjermen bare et rot av farger og lyden går i "stå" (feks "Hallo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo" etc). Så må jeg bare skru maskinen av og på igjen.

     

    Dette skjer bare med mediaplayer, og noen ganger på utvalgte streamingsider....det kan virke som det bare kræsjer på streamingsider som bruker flash.

     

    Det skjer aldri når jeg bruker pcen til andre ting som spilling, surfing, jobbing etc. Jeg kan og se quicktime-filmer uten problem.

     

    Kan det være noe galt med skjermkortet? Jeg har et geforce gtx 260. Det er merkelig at det bare skjer med windows mediaplayer.

     

    Hva kan være galt?

  2. Jeg tror såklart man kan snakke om avhengighet når det gjelder wow. Det finnes for mange skrekkeksempler til at man kan avvise det.

     

    Jeg kjenner en som strøk i nesten samtlige av faga i studiet sitt, to semester på rad, og har nå byttet studiested. En annen jeg kjenner mista dama pga spillet, og han er langt fra den eneste.

     

    De fleste jeg kjenner som spiller har alikevel et sunt forhold til spillet, men å benekte at wow kan virke avhengighetsskapende på enkelte er latterlig.

  3. Jeg bestilte en pc fra komplett 6.august. I dag er det 27.august, og ennå er ingen pc kommet. Jeg sendte mail til kundeservicen og de skrev tilbake at pcen blir levert i løpet av uka. På ordrestatusen står det at plukkingen begynte 23.aug, det er vel da de har begynt å bygge den. Hvor lang tid tar det å bygge en pc?

     

    Får håpe den kommer denne uka som de sa, men jeg har mine tvil. Neste gang bestiller jeg IKKE fra komplett.

     

    Sånn, der fikk jeg bitcha litt;)

  4. Jeg skal lage et program som kaller på 2 egendefinerte prosedyrer; en som fyller en matrise med innhold, og en som skriver ut matrisens innhold til en listeboks. Jeg har prøvd, men får det ikke helt til.

     

    matrise-prosedyren:

     

    Private Sub fyllMatrise()
           Dim navn(4) As String
           Dim i As Integer
    
           For i = 0 To navn.Length - 1
               navn(i) = InputBox("Hva er navn nr. " & i + 1)
           Next i
    
       End Sub

     

    utskrifts-prosedyren:

     

    Private Sub skrivUt(ByVal matrise)
           Dim element
           For Each element In matrise
               ListBox1.Items.Add(element)
           Next
       End Sub

     

    Så er jeg usikker på hvordan jeg setter de to inn i et program. fyllMatrise oppretter jo en matrise kalt navn, men hvis jeg bruker skrivUt(navn) så står det at variabelen navn ikke er deklarert. Og hvis jeg deklarerer den, og så skriver navn = fyllmatrise(), så står det at "expression does not produce a value".

     

    Kan noen hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...