Gå til innhold

Starscream1

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Starscream1

  1. HAr begge selv, men finner PS 3 sitt trophy system helt elendig. For det første må du laste de inn (hvis du vil se dem) som faktisk tar litt tid, for det andre må du laste enda lengre om du skal sammenligne med andre spillere. Så en siste irriterende sak er at hver gang jeg starter Fifa 11 må den laste inn trophies som gjør at spillet bare tar mer tid å starte. PÅ Xbox er achivements mye mer sømløst integrert og lett oversiktelig. Kjøper spill til PS3 mest rett og slett fordi deres achivement system er så elendig at jeg ikke bryr meg, men er helt avhengig av å få så mange mulig på Xbox de få spillene jeg har til konsollen.

  2. Nei nå får dere fankern meg gi dere. Spill spillet selv før dere bæler ut om at anmelderen er fanboy, idiot osv. Skjerpings! Han skriver jo ikke utelukkende negativt. Jeg eier forøvrig begge spill og her er min konklusjon:

     

    PES 2011 har endel gode aspekter. Den har en fantastisk editor hvor jeg kan lage laget jeg spiller på og de ligner veldig på seg selv enkelte av spillerene. Drakten med logo er klin lik :) Master league online er mye bedre enn noe av online delene til Fifa 11. Siden Konami er Japansk så kan jeg spille med favorittlandslaget mitt Japan og alle spillerene er klin like. Det er gøy når man scorer fine mål eller får til godt spill, MEN..

     

    Desverre hadde jeg for store forhåpninger og hadde lest endel anmeldelser som ga Pro Evo masse skryt. Dette mener jeg ikke stemmer. Først banespillet. Det jeg ikke liker er de "klønete" animasjonene. Sklitaklinger funker dårlig og ser dumt ut. Spillere som takler hverandre står på hverandre til en plutselig får ballen. Animasjonen er også litt merkelig og jeg føler spillerene beveger seg utrolig klønete med ballen. Er det 360 gradewrs bevegelse? Føles enda som 8 steder man kan bevege seg for meg. Pasningene er altfor harde uansett om jeg trykker meeeeget lett på knappen kan de finne på å kline den opp. Spillerene er ofte låst til hverandre; med det mener jeg at senter spiller A til B, men det er en spiller C som står lengere unna vil ofte ballen heller gå til C, og C vil løpe ned mot ballen mens spiller B står RETT ved ballen slik at motspiller ofte snapper den opp. Jeg kan heller ikke sende spillere på løp (har ikke funnet ut hvordan), dette går KUN hvis jeg holder inne LB og sentrer. Da vil spilleren gå på løp, men på ingen andre måter klarer jeg å sende noen før jeg gjør dette. Kommentatoren er også heeeeeeelt elendig.

     

    Derfor foretrekker jeg Fifa pga jeg selv mener flyten er bedre på banen og det både ser og føles mer ekte. Kommentatorene er gode, grafikk og animasjon er bedre, taklinger ser realistisk ut og det er ikke så sinnsykt arakadespill tempo i kampene. Alikevel klarer Pro Evo og gi meg mere tilfredstillelse når jeg endelig, etter myyyye slit og frustrasjon klarer å få det gode målet. Det er denne frustrasjonen jeg har bemerket meg til dere. Håper dere forstår at dette er min subjektive mening.

     

    Fifa 11 - 9/10

    Pro Evo 2011 - 6/10

  3. Synes spillene blir bare bedre og bedre jeg! Spiller alt utenom rts og mmo spill på konsoller og det blir bare bedre å bedre spill...det er en veldig spennende tid å være gamer.

     

    Syntes det er ganske middels grafikk på konsollspil nå. Grafikken er kantete og ruglete, særlig når man ser bevegelser i bakgrunnen eller langt unna. NEsten ingen spill er i full HD og kommer man nærme omgivelser ser grafikken grøtete ut. Spill som kommer til PC har ikke dette problemet (så fremt man har en god spill PC). Denne trenden har jeg bemerket meg i 2010 og det ganske elendig. Prøvde f.kes Enslaved demoen til PS3 idag og grafikken var ganske dårlig, samt gameplay var kjedelig. Er mer enig med trådstarter.

     

     

    Enslaved demoen hadde jo helt rå grafikk, samtlige som har sett den hos meg har alle kommentert at det var helt rå grafikk.

     

    Syntes den var grøtete i nærbilde, kantete (er det et som er aliasing?) blurrete med objekter på avstand, lite og stive animasjoner. Spesielt gangene inne i flyet så ut til å gå i et inn i hverandre. Min mening selvsagt.

     

    Eneste PS 3 spill som har imponert med glitrende grafikk PLUSS gøyalt gameplay er Uncharted 2. Digga det :)

  4. Syntes det er ganske middels grafikk på konsollspil nå. Grafikken er kantete og ruglete, særlig når man ser bevegelser i bakgrunnen eller langt unna. NEsten ingen spill er i full HD og kommer man nærme omgivelser ser grafikken grøtete ut. Spill som kommer til PC har ikke dette problemet (så fremt man har en god spill PC). Denne trenden har jeg bemerket meg i 2010 og det ganske elendig. Prøvde f.kes Enslaved demoen til PS3 idag og grafikken var ganske dårlig, samt gameplay var kjedelig. Er mer enig med trådstarter.

  5. Da er spillet runda og jeg er kjempeskuffa. Spillet er mer et bilspill enn noe annet. Brukte vel 2/3 av spillet fra å kjøre fra punkt til punkt. Noe som ble kjedelig etter de 2 første gangene. For mye tid på for lite. Så dette ødela hele spilet for meg. Stå opp til en telefon, kjøre et sted, cutscene, kjøre et nytt sted, cutscene-kanskje litt dreping, cutscene, kjøre noen hjem og så kjøre seg selv hjem. Iblant som dette bare MER kjøring og jeg er ikke særlig glad i bilspill. Nytt kapittel og fortsett med akkurat det samme. Vår mann Vito syntes jeg ikke var så veldig karismatisk eller sympatisk. Han følger ordre uten å rynke på nesa eller reflektere, noe han også innrømmer på slutten. Bra han klarte å tenke litt selv etter 9 timers spilletid. Open world følelsen.. ja jeg rana noen butikker og handla litt klær. Ble jakta av politiet som var alltid like lett å komme seg unna. Ga meg meget lite mer enn irritasjon.

    Nå har dette spillet noen pluss sider: Grafikken er nydelig... på PC. Har Xbox og PS3, men de klarer ikke hamle opp med spill som PC kan. Fine detaljer overalt. Det andre gode er at selvom historien ikke var det beste jeg har sett, ville jeg se hva som skjedde til slutt. Skyting var middelmådig, byen var en rekvisitt som kun fungerte til å plage vettet av meg med bilkjøring, historien var grei, god grafikk. Spillet får av meg 3 av 10.

  6. Hehe, artig med folk som klikker og mener anmeldere er useriøse og mangler kredebilitet pga noe man mener er for lavt score i forhold til sine egne forventninger. Dessuten er 4/10 ikke så dårlig. Tror folk er for vant til at spill har så høye score (hvor ofte ser dere under 5/10 egentlig?). Når det kommer til Mafia 2 vil jeg anta at utifra beskrivelsene til diverse anmledere at det er mye repetisjon her, og lite varierte oppdrag (selvfølgelig noe variasjon, men ikke nok). Jeg skal spille det selv og fortelle min mening, men er det som demoen på repetisjon vil jeg nok ikke like det så god.

  7. Fikk den samme følelsen etter å ha spillt igjennom spillet her, som når jeg så star wars the phantom menace hvis der skjønner. Jeg vet ikke helt om jeg skal like at de forandra kampsystemet så mye, de skulle ha pussa litt mer på det ikke forandra det totalt, og det er satt opp plasser du kan gjømme deg bakom over alt, gow cod klone på det området. Føles veldig unaturlig, liker og gjøre den jobben selv hehe, det var jo der i me1 også men ikke på det nivået. Og dumt at de fjerna muligheten til og geare shepard selv. Og det føltes ut som om jeg brukte mesteparten av tiden til og samle sammen et nytt lag, morro det men hmm. Og hvor i pokker er Mako II? savner å bli skutt ut av normandy på en ukjent planet for og så farte rundt i mako og skyte i stykker ting. Og hva med at alle sammen skal dø på sisteoppdraget da, stakkars garrus min trofaste medhjelper siden me1 ble jo slakta det likte jeg ivertfall ikke :p eneste personen som var igjenn fra me1 var tali. Og jeg hadde forventa at the citadel ville se sånn ca likt ut, men det ble vel ødelagt i den siste kampen i me1? hvem vet.. 8.5/10

    Men hvis du vil at teamet ditt skal overleve det siste oppdraget må du gjøre flere oppdrag og oppgradere skipet ditt. Jeg mista null medlemmer av teamet :)

  8. Nintendo er ingen konkurrent for sony og microsoft, som nevnt i artikkelen. De sikter sikkert heller ikke etter å bli det, sånn som de holder på.

     

    Sjølvsagt er Nintendo ein konkurrent for Sony og MS. Og med "sånn som de holder på" meiner du?

     

     

    Tja. Tenke bare at gamecube har vært en liten, mildt sagt, "skuffelse", og spilla har vært uinterresante, for min del. Og siden jeg er en "vanlig" spiller, vil jeg tro at flere synes det. Kjenner hvertfall ingen som har gamecube, men "alle" playstation og xbox.

     

    Det med fjernkontrollen ( kontrollen ) har du rett i. Det kan hende det blir bra saker, ingen vet noe enda.

     

    Er forøvrig enig med Oerhört. De har nok sine grunner. Likevel , har jeg overhode ingen høye forhåpninger til nintendo. Gang på gang, føler jeg at de driter seg ut i kampen om bra plassering på markedet. Se på PSP pg DC ( med sine baby-spill som nintendogs og mario :!: ) Grafikken er ræva, men de påstår det er meningen , siden de vil "fokusere på gameplayet". Ok, vel, sony fokuserer på både gameplayet OG grafikken. Enda ser jeg fram til et dc spill som kan fange min interesse. Psp har allrede mange.

     

    Men, man vet aldri. Nytt år , nye muligheter, kanskje revolution blir mye bedre enn mange tror. :)

    5269966[/snapback]

     

    Herregud. Har du ikke sett mer enn 2 spill til DS eller? Sett feks at VG bare anbefaler DS spill til jul? Du har prøvd et spill til GC, og dømmer alle de andre spillene uten å teste dem engang.

    Så snart du blir vant til den fantastiske, nye grafikken til PS3 og Xbox 360, vil du nok skjønne at du spiller de same spillene som du har gjort de siste 10 årene.

×
×
  • Opprett ny...