Gå til innhold

eifjell

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eifjell

  1. Hei,

     

    Jeg har nylig begynt med videoredigering, og lurer på hva begrensningene/lovgivningen er angående bruk av musikk i filmer. Private filmer, reklamefilmer, etc. Kommer til å lage klipp som brukes i kirka jeg går i, og som promoer på f.eks. facebook.

     

    Lurer på om noen har peiling på hva slags hensyn jeg trenger å ta?

     

    Takker for hjelp,

    - eirik

  2. !!Hjelp!!

     

    Har akkurat kjøpt meg en HTC Legend, men av en eller annen grunn nekter den å få lagt til google-kontoen min. Jeg kan nå verken komme meg på Marked eller komme skikkelig i gang med telefonen.

     

    Jeg har gmail-konto, og har tilgang på internett; både mobilt nettverk og trådløst.

    Når jeg prøver å legge til kontoen får jeg følgende feilmelding:

     

    ----

    Kan ikke etablere en stabil forbindelse til tjeneren

    Dette kan være et midlertidig problem, eller telefonen er kanskje ikke klargjort for datatjenester. Hvis problemet fortsetter, kontakter du kundeservice.

    ----

     

    Kan noen hjelpe meg?

     

    Takker,

    - Erik

  3. Hei. Er det noen som kan hjelpe meg? Jeg har nettopp kjøpt meg HTC hero, men kommer ikke på nett med mindre jeg bruker WIFI. Jeg får opp jeg har ugyldige APN-innstillinger. Har prøvd innstillingene i tråden, men telefonen spør om mer info enn det som står i tråden. Jeg er tele2 kunde.

     

    Håper på hjelp :)

     

    Hei Chris

     

    Hadde samme problemet med min Hero og Tele2, og spurte om de manuelle instillingene fra Tele2s kundeservice (kopiert inn under). Fant ut at de automatiske internett instillingene (APN) var satt til "wap.tele2.se" istedenfor .no. Dette gjaldt for både wap og mms.

     

    Du stiller inn dette på: Instillinger --> Trådløse nett --> Instillinger for mobilt nettverk --> Navn på aksesspunkt

     

    Instillingene for Tele2s nett (for meg var det kun APN-addressa som måtte fikses):

     

    Generelt om WAP/GPRS/MMS

    WAP terminal settings:

    IP address: 130.244.196.90

    Port: 9201/8080

    Homepage: wap.tele2.no

    APN: internet.tele2.no

     

    MMS terminal settings:

    IP address: 193.12.40.14

    Homepage: http://mmsc.tele2.no

    Username: wap

    Password: wap

    Port: 9201/8080

    APN: mms.tele2.no

     

    WAP - Gateway:

    IP address: 130.244.196.90/91/92

    GPRS terminal settings: (used for all kinds of internet and media connections)

    APN: internet.tele2.no

    Login name: wap

    Password: wap

  4. Hei,

    Har en trådløs billig Jensen router for øyeblikket, men har ikke dekning i kjelleren i nabohuset, som jeg gjerne skulle hatt. Så har jeg kikka på D-link DIR-615 og lurer på om rekkeviddene er vesentlig mye bedre på denne, selv om jeg antakelig ikke har N-kompatibilitet på laptopen?

     

    Så lurer egentlig på om idet kun er hastighet som er bedre med denne typen router, eller om de to antennene og tknologien hjelper mye på rekkevidden? Er ikke veldig mye som skal til for at det skal nå helt dit jeg vil det. Men kjipt å kjøpe ny router bare for å finne ut at det ikke var noe bedre...

     

    Takker meget for litt opplysninger her! :)

    - eirik

  5. Hei,

    Har kikka en del på kameraer den siste tiden og er kommet frem til at det blir ett av de dyrere kompaktkameraene fra Ixus. Så har kikka gjennom en del tester og sammenligninger av 950 og 960. Men er fortsatt litt usikker på hvilken av de jeg skal velge.

     

    Bryr meg ikke om MPene, da dette ikke skal ha noe å si. 950 skal visstnok derimot være bedre, da 8MP gir mindre korn i høy ISO. Men finnes det ingen "ordentlige" fordeler ved 12mp? Er det grunn nok til å velge 8 over 12, eller blir det det samme om en bare velger å ta bilder på lavere oppløsning med 960?

     

    Har sett folk som like 960 bedre enn 950 og vice versa. Trenger bare en skikkelig avklaring om fordelene og ulempene mellom de to. Penger har ikke så mye å si, så har planer om å gå for 960 om ingen beviser at 950 er "bedre".

     

    Takker på forhåd,

    - Eirik

  6. Jeg ble oppringt fra tele2 for en uke siden, og ble fortalt akkurat det smame. Funka! :)

     

    Hade tenkt å skrive dte he, men har glemt dte flere ganger, og nå kom Hitman meg i forkjøpet. Men her har vi ihvertfall løsningen... :D

     

    Ulempen er jo som sagt at e ikke kan bli identifisert på kjøpe sider o.l., men om dte er nødvendig er det bare å slå proxy på igen når det trengs. Ikke noe stress...

     

    Takker for hjelp og det meste, lykke til med deres egne problemer.. ;)

     

    - Eirik

  7. Hei,

     

    Jada, går fint an å trykke på surrender, men da begynner jeg bare på nytt i samme brettet neste gang jeg begynner et nytt random map spill.

     

    Jeg har spilt noen få maps før det, og du kommer ikke til neste map før du har vunnet på det forrige. Så så veldig "random" er det vel strengt tatt ikke...

  8. Hei,

     

    Jeg kjøpte nylig spillet Age of Empires II til min K700 for 49 kr. Jeg synes det var veldig artig, runna raskt Campaign'en, og fortsatte med random maps. Dette var artig et par ganger, helt til jeg kom til en map hvor det ikke finnes noen fiender!

     

    Ettersom det ikke finnes noen fiender, er det derfor helt umulig å vinne på brettet, og jeg kommer meg helle ikke videre og kan spille mer. Uansett hvilken vanskelihetsgrad jeg velger, eller om jeg starter mobilen på nytt begynner jeg allikevel med dette brettet, og det er fortsatt ingen fiender der.

     

    Når jeg ikke får gjort dette brettet får jeg heller ikke spilt spillet noe lengre, noe som er meget irriterende. Jeg har betalt en femti lapp for dette, og ønsker å få valuta for denne.

     

    Noen som har hatt samme problemet, eller tips til hvor jeg bør henvende meg for å få igjen kreditten/få nytt spill.

     

    Takker for all hjelp. :)

  9. Minnekort kommer imidlertid til å følge med, men kun 64mb...

    ;)

    5724860[/snapback]

     

    Ja, jeg så at det stod det nå, når jeg sjekka Wikipedia. [http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_K800]

    Men det er flere andre sider jeg har sett på der de enten ikke har nevnt det, eller sagt at det ikke følger med noe ekstra. Men det er kanskje den beta versjonen de har testa. Det har jo vanligvis fulgt med mindre kort i de som har hatt muligheten, så det er naturlig at det gjør det i denne.

     

    Konge blir den uansett. ;)

  10. Det skal være minimum 64mb internminne. Men dette varierer vistnok litt, og om du sletter litt og er heldig kan du komme helt opp i over 80mb.

     

    Det virker ikke som det kommer til å følge med mionnekort i det hele tatt. Men det er innganeg for MemoryStick M2, et lite utbredt minnekort som ennå ikke er kommet i størrelse på 512. Men den skal visstnok komme i både 512 og 1gB før mobilen kommer på markedet.

     

     

    3G og EDGE versjon:

     

    Det er ikke sikkert om EDGE versjonen kommer til Norge, men om den gjør det, så leste jeg et sted at den antakeligvis vil koste omtrent det samme som den andre.

     

     

    Sjekk ut denne sida:

    http://www.mobile-review.com/review/sonyer...ilma-5-en.shtml

    Det er en oppsummering av en lang test. Begynn på Part 1 om du vil lese hele.

     

    Denne telefonen blir Konge! :)

  11. Jeg kjøpte for en stund siden ett BELKIN Bluetooth USB Adapter.

     

    Det fungerte helt fint inntill nå for en måneds tid siden. Da sluttet det bare å fungere, og ikonet lyste rødt. Jeg har prøvd å avinstallerer prøve med andre driverer og alt mulig ennet mangfoldige ganger, men den vil ikke la seg ordne. Har hørt det skal være noe problemer mellom Blåtann og SP2, men dette fungerte helt fint i starten.

     

    Nå får jeg en feilmelding om at jeg ikke har lisens for å utføre de forskjellige funksjonene som skal til for at adapterer skal fungere.

     

    Har noen hatt det samme problemet/kan noen hjelpe meg med dette?

     

    Takker

    - Eirik

  12. Broren min kjøpte denne for ikke lenge siden.. (Q-Tek'en hans flippa fullstendig...)

     

    Den er praktisk talt helt lydløs! Vifta er svær, men den er vendt nedover i kabinettet i motsetning til det vanlige som er utover på baksiden.

    Vi er veldig fornøyde og har ikke hatt noen problemer med den ennå! (har hatt den i 1-2 mnd...)

     

    Men hvorfor kjøpe PSU separat?

  13. Har sjekka litt rundt, men det ser ikke ut som det er håp for deg.. ;P

    Det virker som om dette er en instilling som du ikke får fiksa på, du må nok bare venne deg til å trykke på den stygge F-tastlås knappen til stadighet... Virker som om dette er en funksjon som de har endret i de litt nyere versjonene, og ettersom ditt ikke er helt med så er det nok bare noe du må leve med...

     

    (er den samme som Svenandre[logga bare inn med kamerats bruker i sted...], og når jeg går på broderns Microsoft Multimedia Keyboard glemmer jeg å sette til standard hver bidige gang! Såååå irriterende...)

×
×
  • Opprett ny...