Gå til innhold

ClIcK-Maji

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ClIcK-Maji

  1. Hei, jeg lurte på om det var noen som enten har erfaring eller vet en ting eller to angående det å melde om flyttemelding til skolen :)

     

    Problemet mitt er at jeg flytta i fjor og ble bedt av foreldrene mine å levere et skjema til skolen fra folkeregisteret, men har uheldigsvis mistet den :( er det en mulighet for ar skolen kan fremdeles registrere min nye adresse (trenger det for å få busskort) uten at jeg har der skjemaet?

     

    En annen ting jeg lurer på er at nå har jeg nettop gått og sett på altinn og jeg er fremdeles registrert under den gamle adressen min da og funderte litt på om foreldrene mine må da sende en ny flyttemelding for meg da eller om det er slik at det er registrert ny adresse så lenge at foreldrene mine fremdeles er under den nye adressen

  2. er ikke sikker om dette er riktig sted å spørre om dette men jaja

     

    Jeg får ikke til å laste ned sånn korrektur språk for word eller jeg har lasta ned filen til språket jeg trenger fra denne linken: 

     

    https://support.office.com/en-us/article/language-accessory-pack-for-office-82ee1236-0f9a-45ee-9c72-05b026ee809f?ui=en-US&rs=en-US&ad=US

     

    men når jeg går tilbake til word programmed så står det fremdeles at det ikke er installert

     

    (Har filene lastet og de ligger i "downloads" mappen i pc'cen, vet ikke om plasseringen er feilen eller ei)

  3. Tror jeg setter meg på å droppe ut referanser for denne omgangen fordi jeg er ganske så sikker skolen min ikke liker meg og ingen av trenerne mine husker meg :) uansett så får jeg håpe at de jeg søker til ikke er fullt så strenge, men skal huske på det du sa til neste gang og prøve å skape et så posivt bilde av meg som mulig på forhåpventligvis min første jobb for å bruke den som referanser  :wee:

  4. Takk for svarene.

     

    Tusen takk for svarene.

    Jeg har fått et mye bedre bilde av noroff nå.

     

    De vurderingene jeg hadde lest var akkurat som @avtrekken sa og var skrevet for rundt 10 år siden. Tenker derfor at det ikke er nødvendig å ta med linker her, siden de ble skrevet for så lang tid siden, har de helt sikkert ikke et oppdatert beskrivelse av hvordan skolen/studiet fungerer i dag :)

  5. Hei, vurderer å ta en av disse to studiene, men er ganske usikker på mye rart. Er det noen som vet forskjellen mellom disse to studiene for etter det jeg har lest virker de ganske like, jeg har hovedsakelig lyst til å utdannen meg inennfor animasjon og vil da helst ta den som gir mer utdanning innenfor dette. I tillegg lurer jeg på om noen har erfaring fra disse skolene, men dette tenker jeg på skolemiljøet, lærere og slike saker. En annen ting er at jeg vurderer at dersom jeg tar 3D design og animasjon i Noroff å ta den på nettstudie, men er dette lurt fordi i slike studier som dette vil det ikke være bedre å ta den til stede slik at man kan få kontaker og nærmere opplæring. Så her lurer jeg på om noen har erfaringer med nettstudier, og enda bedre om noen har tatt dette studiet gjennom nettstudie som kan fortelle litt om hvordan de legger til rette for slike saker.

  6. hei, jeg går akkurat på en vgs skole men har lyst til å neste år begynne på en annen. Problemet er at jeg søkte på skolen som jeg har lyst til å starte på som 2. plass og skolen som jeg allerede går på som 1. Siden det allerede har gått forbi fristen til å endre på søknadene lurte på om noen vet om noen andre muligheter for å kunne få starte på den vgs som jeg egt vil på?

  7. Har gått på cheerleading i et år nå, men har bare gått på et nybegynner lag og ikke konkurranse lag. Har skikkelig lyst til å starte på et konkurranse lag til neste sesong, men klubben har bare lvl 5 og 6 senior lag, så føler det vil være litt vanskelig å oppnå med mindre jeg blir bedre. Lurte på om det er noen som har noen tips til hva jeg kan og burde trene for å bli bedre. Både forskjellige øvelser som jeg kan gjøre og hvilke deler av kroppen jeg burde styrke mer enn andre :)

×
×
  • Opprett ny...