Gå til innhold

plusspluss

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av plusspluss

  1. Skriver denne omtalen for å advare andre som kommer i kontakt med vitamail som selger såkalte "fantastiske produkter, som skal gi en ufattelig god effekt". SVINDEL!!!!!

     

    Jeg ble for en tid tilbake stoppet av en selger fra dette selskapet. Han introduserte seg med sitt navn. Han sa videre at jeg skulle få med meg to gratis produkter, og dette var noe han gjentatte ganger la vekt på i samtalen med meg. Dette kostet ingenting. Så dum jeg var, trodde jeg på det han sa og fikk med meg disse to produktene - UTEN NOE KOSTANDER SOM HAN SA. Etter en liten stund, så opplyste jeg selger om at jeg hadde dårlig tid, fordi jeg skulle et annet ærend. Han sa han trengte kontaktinformasjonen min, og den gav jeg selvsagt selger. Så fikk jeg en tekstmelding hvor det stod at jeg måtte bekrefte noe. Jeg leste kjapt gjennom tekstmeldingen(siden jeg hadde veldig dårlig tid) og spurte selger hva dette egentlig var for noe. Det skulle jo være gratis?!. han sa da videre at de pakkene jeg hadde fått med meg, var gratis men det eneste som var betingelsen var at jeg måtte ringe for å avbestille om jeg ikke ønsket videre tilsending - det var da kostnadene begynte å løpe på. De to pakkene jeg hadde fått med meg var jo gratis, så jeg trodde jo på det han sa.

     

    Etter en 2 ukers tid, etter at jeg hadde ringt og avbestilt fikk jeg en regning på det såkalte produktet som selger sa var gratis. Jeg har vert i kontakt med selskapet og forklart hva som skjedde. For det første så sier de at de ser på situasjonen som alvorlig, men at regningen jeg fikk må jeg betale ettersom jeg trykker ja på tekstmeldingen. Spør du meg, så er det for det første utrolig dårlig kundebehandling, da en av deres selgere gir feil informasjon til kunde, og for det andre engang ikke ordne opp etter selgeren som er ansatt hos de!

     

    Rett og slett uprofesjonelt. ADVARER STERKT MOT Å HANDLE HOS DETTE SELSKAPET. SVINDEL OG LURERI. 

     

    DET AT SELGER ER I STAND TIL LURER KUNDER, VISER BARE HVA SELSKAPET ER SOM ENGANG IKKE ORDNER OPP ETTER SEG. 

     

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...