Gå til innhold

Torro

Medlemmer
  • Innlegg

    376
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torro

  1. Fikk min Legend i går og fant fort ut at:

     

    - CoPilot fungerer greit. La inn Scandinavia, men flere kart kan legges inn ved behov.

    - Norsk tastatur og ordbok er et must.

    - MortPlayer Audiobook, har bookmarks og gjør jobben. Støtter dessverre ikke m4b.

    - SportyPal, suverent når en har multitasking og bruker telefonen ved trening.

    - XBMC remote, fungerer delvis med Plex, men ser elegant nok ut til å konvertere til XBMC. Det kommer opp melding på TV'n når jeg får SMS eller noen ringer, fungerer med Plex også. Genialt.

    - Transdroid for fjernstyring av torrent klienter. Sliter med å få kantakt via WAN til Transmission,

    - Picasa uploader (snodig at ikke Google har lagt ved noe slikt)

    - TV Guide (her er det rom for forbedringer i forhold til brukergrensesnitt)

    - Task manager (som widget). Syns Advanced task manager ble for knotete.

    - mVideoPlayer, Støtte for SRT undertekst.

    - WiFi Scanner, savner WiFiFoFum..

    - Gmote, nevnt før.

    - Gulesider, nevnt før.

    - Shazam, nevnt før.

    - Ringdroid, nevnt før. Ringetonene som følger med Legend suger.

    - SMS popup, nevnt før. Ikke mye å skryte av programmet som følger med.

    - GPS Status, sikkert nevnt tidligere.

    - Telemarketer, sikkert nevnt det også.

     

    Savner en suveren media spiller. Meridian er vel det nærmeste jeg kommer, eventuelt TuneWiki. Savner en integrert løsning, og ikke minst støtte før lossless audio, Flac, Apple Lossless etc.

  2. Kjøpte for 2-3 år siden led lyslister hos Clas Ohlson. Var innom der i dag, og så de skal slutte og selge disse. Kjøpte ei list til å supplere de andre.

     

    Den nye lista lyser minst 2x så mye som de gamle. DVS, levetiden på de gamle er over allerede etter maks 1 år kontinuerlig bruk, mao under 10.000 timer. Syns det er svakt, da de reklamerer med levetid på 5x dette.

     

    Om det er tilfelle for alle led's, så er det dyre pærer/lamper de selger.

  3. Torro, det høres veldig brannmuraktig for meg. Eller at du ikke har skrudd på fildeling. Jeg har XP, Win2K, Vista (dessverre...) og XP på forskjellige maskiner i huset, og ingen av dem er noe problem å dele filer fram og tilbake til noen av de fire pc-ene med 7 jeg har installert til nå.

     

    Nja, når begge W7 maskinene kan kommunisere begge veier skulle en ikke tro det. Mac'en får fint tilgang til delte mapper på W7 maskinene, men W7 maskinene finner ikke Mac'en i det hele tatt. Kjett når skriveren er koblet til den. Med Vista og XP går det helt greit å finne Mac'en.

     

    Spørs om det kan være NextGenTel routeren W7 ikke liker. Bruker x64 på den ene og x86 på den andre. Samme om jeg bruker tråd eller tråløst.

     

    Jeg kan f.eks. ikke ftp fra W7 til lan adresser, men ftp til wan adresser går greit.

  4. Sikkert feil sted å spørre, men får noen fingeravtrykk leseren til å fungere med meta driveren fra authentec til å fungere?

    Min krasjer bår jeg prøver å lese av fingreavtrykk. bruker x64 versjonen.

     

    Fikk den til å fungere. Fjerna alt, og scannet fingreavtrykk i programmet manuelt etterpå. Da fungerer innlogging med fingreavtrykk perfekt.

     

    Eneste som suger nå er at jeg fortsatt ikke finner andre PCr under nettverk. Home Server greiene er sikkert fint til multimedia, men når "vanlig" nettverksdeling har blitt håpløst...

  5. Bumper denne...

     

    Får ikke til å koble meg til noen av datamaskinene i lokalnet (map network drive) Ingen andre enn router og Windows 7 maskina dukker opp. Hva gjør jeg feil?

     

    Jeg får mappet til iDisk, iTunes biblioteket kan brukes på både W7 maskina og de andre, og alle maskinene i lokalnettet får tilgang til W7 maskina, men W7 maskina ser ingen andre i nettet. Prøvd med både x86 og x64, satt opp med private- og Work network. Må da være flere som har samma problem?

  6. ......Uansett, får ikke til å koble meg til noen av datamaskinene i lokalnet (map network drive) Ingen andre enn router og Windows 7 maskina dukker opp. Hva gjør jeg feil?

     

    Jeg får mappet til iDisk, og alle maskinene i lokalnettet får tilgang til W7 maskina, men W7 maskina ser ingen andre i nettet. Prøvd med både x86 og x64, satt opp med private- og Work network.

  7. Hei hei. Tenkte å kjøpe meg en ekstern brenner nå som blant annet vil bli brukt med aceren. Det skal gå greit sant, ikke noe drivere eller spesielt OS som trengs, bios skal jo kunne lese en! Litt av poenget blir jo nettop at jeg skal kunne boote fra den. (Trenger dvd brenner anyways, og vet godt at jeg kan få minnepenn til å bootes også :))

     

    Kjøpte en MacBook Air superdrive og moddet den slik tnkgrl har gjort. Fungerer utmerket til lesing og brenning, uten ekstra strøm. Anbefales.SuperDrive for all

  8. Det er egentlig verdt å kjøpe windows-versjonen kun for å få 120GB disk.

    Liker ikke at folk skriver at den fryser osv dog.

     

    Det er litt forskjell på selve chassis også, dvs. du kan ikke putte en 2.5" disk inn i en Linux versjon. Det er vel heller ikke SATA kontakter på Linux versjonen. Å oppgradere lagringsplass på Linux versjonen er mao hverken enkelt eller billig...

  9. Netcom har tilbud på mobilt bredbånd nå, connect fritid. De 4 første mpnedene har man fri bruk hele tiden og ingen månedsavgift, så går det over til 17-08 + helger for 99 i måneden. Altså totalt 793 på et år for 4 måneder totalt fri bruk og 8 måneder med helge og kveldsbruk. Må i det er en super pris og er fristet selv om jeg har wifi hvorhenn jeg er

    https://secure.netcom.shop.moobi.com/index....d/6055/action/1

     

    Du får sjekke dekningskartet til Netbom før du bestemmer deg...

  10. Ok, tror det holder på å klikke for meg nå. Prøver og instalre windows men det går ikke!! Har prøvd flere forskjellige guider nå og har selvfølgelig formatert harddisken så får ikke kjørt linpus heller! Er det lettere å innstalere linux mint eller ubuntu?

     

    Om du skal legge inn ny Linu, så velg Ubuntu.

     

    Ubuntu 8.04.1

     

    Brukt Unetbootin for å lage en oppstartsbar USB enhet (minst 1gb)

     

    Så er det bare å velge USB som boot device før harddisk i BIOS, og å følge anvisningen.

     

    Når du har kommet så langt, er det greit å ta en titt på WikiPedia: Ubuntu Aspire One for hva slags for- og etterarbeid som kan/bør gjøres.

     

    Da gikk den helga.....

  11. Har utmerket- til svært godt signal så-og-si hvor som helst i Lillehammer, så løsningen er svært god.

     

     

    Synd du ikke bor 1 mil lenger nord, så hadde du hatt HSDPA dekning. mister alltid den og går over til vablig 3G rundt fåberg :p

     

    Pussig, har HSDPA dekkning allover. Bor i nevnte område, har fullt signal og 2-2.5mb nedhastighet

     

    Edit: ah, du har netbom?

  12. ...Når en først modder..

     

    Som tidligere nevnt, passer USB WWAN dingsen fra Telenor fint inni hullet under Aspiren. Problemet er bare at chassiset er skjermet. Løsningen for god signal ble da å handle interne antenner, fra eBay seff. og å montere den/disse på innsiden bak skjermen.

     

    Tok ikke bilde av prosessen, men et par slike tynne antenner er ikke så mye å se på uansettt. WWAN enheten har kontakt for ekstern antenne, liten sak med han kontakt. Mest vanlig med hun, så får du kun tak i en han, må det loddes.

     

    Har utmerket- til svært godt signal så-og-si hvor som helst i Lillehammer, så løsningen er svært god.

  13. DVD brenner er jo nyttig...

     

    Fant en liten mod som tnkgrl har gjort med Macbook Air Superdrive. Kort fortalt er det den DVD brenneren som kan kjøpes til kun Macbook Air som har fått byttet ut USB til IDE enheten.

     

    En snerten liten sak som kobles til USB porten og somdrar så lite strøm at en kan brenne DVD'r på Aspire One uten ekstra strøm. Selve "jobben" tok kanskje 10 minutter, og prisen for greiene ble 65US$ inkl frakt fra eBay + ca 20US$ for USB->IDE enheten, mao ca 400,- for en ekstern DVD brenner, som også kan brukes til andre maskiner.

     

    http://tnkgrl.wordpress.com/2008/06/24/mac...rdrive-for-all/ for mer info.

     

    cd.jpg

  14. Noen som kan forklare meg hvordan man kan boote fra USB pinnen? Trenger evt den MS DOS filen som jeg skal formatere med.

    ???

    HP USB Disk Storage Format Tool Version 2.0.6

     

    I tillegg må du legge inn DOS 6.22

    Når jeg bruker det HP USB-programmet du linker til, så huker jeg av for "Create a DOS startup disk", men da må jeg referere "using DOS system files located at:" hvor finner jeg disse DOS-filene?

     

    Pakk ut DOS filene du lasta ned i en mappe, og vis til denne mappen når du skal opprette DOS start opp partisjonen.

×
×
  • Opprett ny...